Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма

ДЕ І ЯКУ ТЕХНІКУ КУПУЮТЬ ВНОЧІ: СТАТИСТИКА ВІД MOYO (+ ІНФОГРАФІКА)

Дата публикации: 14.07.2020 10:20
Дата обновления: 14.07.2020 10:20

PlayStation вночі, а ноутбуки під ранок. У MOYO поділилися статистикою покупок техніки вночі. 

Щоночі у цілодобовому магазині MOYO 24/7 купують смартфони, ноутбуки та телевізори. А також аксесуари та периферію — кабелі, адаптери, карти пам’яті, мишки, роутери та жорсткі диски. PlayStation входить у ТОП-5 найпопулярніших нічних категорій. Це ігрові консолі, геймерська периферія, крісла та ігри на дисках. Зокрема у магазині можна придбати ігри PlayStation відразу у ніч релізу. Продаж стартує вже 00:01, а до відкриття класичних магазинів техніки зранку, геймер може пройти вже пів гри. І це тільки одна з відчутних переваг цілодобового магазину.

Понад 13% продажів цілодобового магазину припадають на нічний період, тобто після 21:00 і до 9:00. У цей час вже не працюють наземні магазини техніки, а більшість ТРЦ зачиняються о 22:00. Але покупці готові купувати чи забирати замовлення ще пізніше.

Найчастіше це ті, хто забуває про подарунки до свят, техніку перед поїздкою чи просто потрапляє у форс-мажорні обставини, коли гаджети ламаються у найбільш невідповідний момент. Наприклад, зарядка для ноутбука перед ранковою онлайн-конференцією чи зламаний холодильник влітку. Також нічний формат шопінгу зручний для тих, хто працює не за стандартним робочим графіком і часу на офлайн покупки не залишається через закриті магазини.

MOYO 24/7 за адресою вул. Марка Вовчка, 18а працює у форматі 24/7. Це три поверхи з технікою, електротранспортом, великою побутовою технікою та товарами для дітей. А ще саме тут працює автоматизований сервіс доставки товарів зі складу, який також працює цілодобово і з’єднаний з магазином автоматизованою транспортною стрічкою. Для безконтактної доставки зі складу доступно понад 40 тисяч одиниць техніки. Товари видають протягом 20 хвилин з моменту оформлення та підтвердження замовлення на сайті.

Щоб дізнатися більше про нічний шопінг — дивіться нашу інфографіку.

1

 

Комментарии
Оставьте комментарий