Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sennheiser Momentum M2 IEi: огляд моделі, 2 рази визнаною кращою на міжнародному рівні

Дата публікації: 03.08.2021 16:14
Дата оновлення: 20.02.2023 14:36

Вичавити з «затичок» звук гідної якості вдається небагатьом виробникам. Німецька компанія Sennheiser змогла розробити серію Momentum, внутрішньоканальні гарнітури, які поєднують у собі компактні розміри й дивовижні акустичні характеристики. «Затички» М2 належать до цієї серії.

 Огляд внутрішньоканальних навушників Sennheiser Momentum M2 IEi

Схожа моделька: Sennheiser IE 4: огляд навушників в 4 розділу

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри 

Людей зустрічають по одягу, а товар — по обгортці. У навушників M2 з цим повний порядок. Гарнітура поставляється у солідній коробочці, де все акуратно укладено. У комплект входить 4 набори змінних амбушур, розрахованих на вушні раковини різного розміру. Можна підібрати адаптери таким чином, щоб «затички» не випадали при русі. 

Гарнітура має стриманий дизайн. Можна вибрати з двох колірних рішень: чорні навушники максимально непримітні, модель з чорно-червоною обробкою — більш ошатна. Корпус М2 зроблений з пластику, звукопровід — зі сталі. У пульта управління вдала ергономіка: кнопки помітні на дотик, між ними витримано необхідну мінімальну відстань. Також в огляді Sennheiser Momentum M2 IEi варто згадати про два різні способи, що дозволяють відрізнити ліву та праву «затички»: 

  • на правому корпусі — буква «R», 
  • лівий можна дізнатися тактильно по 3 опуклим крапкам.

характеристики sennheiser momentum m2 iei

Довжина кабелю дозволяє отримати звук зі смартфона, який знаходиться у кишені. Вона складає 1,3 м. 

Самсунгівські «крапельки»: Samsung Galaxy Buds: огляд і 5 вагомих аргументів профпридатності

Звук 

У навушників, що класифікуються як Ear In, зазвичай хороші баси. Модель М2 не є винятком, з низькими частотами у неї все гаразд. Соковитий, м'який бас робить комфортним прослуховування танцювальної музики. Середньочастотний діапазон збалансовано, вивірено, добротно пророблено. Високі звуки — проблемне місце більшості «затичок», але в нашому випадку лаяти їх язик не повертається. Все на пристойному рівні. 

Характеристики звуку Sennheiser Momentum M2 Iei: 

  1. Чутливість — 118 Дб. Цього достатньо, щоб отримати гучний звук. 
  2. Імпеданс — цілком очікувані 18 Ом. За опором навушників видно, що вони розраховані для отримання звуку зі смартфона або плеєра. Хоча, судячи з відгуків, гарнітура не підводить також у випадку підключення до ноутбука. 
  3. Діапазон частот покриває спектр звуків, що сприймаються слухом. У техдокументації значиться інтервал: 15-22000 Гц. 

Високочутливий мікрофон забезпечує комфортне спілкування з друзями. Шумозаглушення тут, звичайно, відсутнє, але, знаходячись у тихому місці, можна нормально розмовляти. 

Дилема для епломанів: Чим відрізняються AirPods 1 від AirPods 2: 8 аргументів на питання «чи варто оновлюватися?»

Функціонал і управління 

У навушників продумано конструкцію: 

  • петелька на зовнішньому торці корпусу захищає кабель від заламування, 
  • еліптичне обплетення заважає кабелю заплутуватись, 
  • повзунок дозволяє регулювати місце його розгалуження, 
  • штекер має позолочені поверхні. 

За допомогою пульта можна регулювати гучність музики, відповідати на дзвінки, ставити звучання на паузу, перемотувати треки. Модель заточена на отримання сигналу від пристроїв, що працюють на iOS. Якщо її приєднати до телефону на Андроїд, можуть виникнути проблеми з регулюванням гучності. Для власників таких смартфонів виробник розробив аналогічну гарнітуру M2 IEg. 

Недорогі «вкладки»: JBL T120TWS: огляд і думка — платити чи не плата 2000 грн

Ціна та якість 

Для багатьох меломанів продукція Sennheiser стала символом якості. Навушники Sennheiser Momentum M2 IEi з нашого огляду двічі отримали міжнародну нагороду «Продукт року». У них вдало поєднуються ергономіка й функціональність. Звучать вони на порядок краще у порівнянні з аналогами від «no name» виробників. 

Модель М2 раніше коштувала 100 євро (≈3500 грн), тепер навушники такого плану можна купити за 1800-2500 грн. Якщо порівнювати з іншими внутрішньоканальними гарнітурами серії Momentum, виходить недорого:

Модель
Ціна Блютуз Бездротові 
M2 IEi 1800-2500 - -
M2 IEBT SW 5000-5500 + +
M3 IETW2 10000-11000 + +

За таблицею видно, що причина доступної вартості M2 IEi полягає в не просунутому функціоналі. Однак провідна передача сигналу позитивно позначається на якості звучання. 

Навушники М2 підходять людям, яким не подобаються або незручні накладні «вушка». Основна перевага «затичок» — компактність. Їх можна заховати в чохол, який входить до комплектації, покласти в кишеню куртки. Гарнітура легко поміститься під шапочкою у холодну погоду, не завадить надіти шолом велосипедисту. 

Виявляємо кримінал: Як відрізнити AirPods від підробки: 7 явних ознак фейк 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії