Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy Buds: огляд і 5 вагомих аргументів профпридатності

Дата публікації: 02.06.2021 09:10
Дата оновлення: 02.06.2021 09:10

Як тільки відкриваєш кришку кейса, відразу починається свято вух. Навушники миттєво синхронізуються зі смартфоном. Виглядають не гірше AirPods. Видають надчистий, соковитий звук з ефектом живої присутності. Необов'язково мати музикальний слух, щоб вловити тональну насиченість.

Samsung Galaxy Buds не чета AirPods

Samsung Galaxy Buds (plus) вміють аналізувати навколишнє оточення, фільтруючи зовнішні та внутрішні звуки. У них комфортно слухати музику де б не був. Без підзарядки ці «малятка» можуть фуричити 5 годин поспіль (перевірено!). При цьому можна тримати в вусі одну «крапельку», другу – в футлярі – і нічого: працюють, заряду не втрачають. Вау, просто вау!

Розберемо особливості цих крихіток в технічному і дизайнерському плані. Подивимося, що вони з себе представляють.

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

На вигляд Galaxy Buds – просто щось з чимось! Компактні, з добротного пластику, щільно сидять в гніздах футляра-акумулятора. Спереду коробочки світлодіод, який відображає стан зарядки внутрішнього блоку живлення, ззаду USB-C – для підзарядки. Відкривши кришку, яка щільно прилягає до корпусу, видно маркування «крапель», щоб точно знати, до якого вуха належить навушник.

комплектация Samsung Galaxy Buds

Центральна частина навушників обмотана прогумованими вставками, які ефективно відсікають зовнішні шуми. Це практично. Завдяки їм, краплі не випадають з вушної раковини, «сидять» впевнено хоч біжи, хоч мотай головою. Якщо потрібно все-таки зняти окантування, це робиться легко. Поглиблення, передбачене в конструкції, дозволяє з легкістю зняти й надіти гумку, щоб сиділа як треба.

З внутрішньої сторони вуха передбачені два контактні датчики: один – для підключення до корпусу, інший – вимірювач наближення, який зупиняє музику, якщо вийняти навушник з вуха в момент прослуховування треку. Легкі. У вушній раковині ледь відчуваються, тому що кожна «крапля» важить в межах шести грамів. Якщо зважити в кейсі – ≈ 40 м

комфорт и практичность Galaxy Buds

Якщо чесно, хотілося, щоб ці стильні бадси оцінили всі, хто читає цей огляд навушників Samsung Galaxy Buds: і за дизайном, і за розважливістю. Так що давайте, красені, експериментуйте зі звуком і женіть нам впорядковану діловитість!

Корисна стаття: Підключення та використання навушників AirPods – 5 етапів налаштування

Батарея та автономність

Bluetooth навушники від мережевого адаптера заряджаються не більше ніж годину. Якщо скористатися Powershare – бездротовою зарядкою для сумісних пристроїв з Samsung, трохи довше. Але трихвилинного перезаряджання навушників вистачає, щоб вони грали 40-50 хвилин – це теж перевірено на особистому досвіді.

Зазвичай навушники True Wireless здатні автономно працювати до 8 годин підряд. Однак, Galaxy Buds +, за заявою виробника, від одного заряду проявляють активність 11 годин поспіль. Навряд чи хто з аудіофілів здатний без перепочинку «качати хвилю», згодні? Хоча у кожного навушника акумулятор на 58 мА, кейс – 252 мА. Значні циферки на потужність, що викликають довіру!

Хто не в курсі: Jbl Live 500BT: огляд характеристик і 4 просунутих функцій

Звук

Galaxy Buds видають досить високий рівень гучності, на максималках деталі не губляться.

Баси, що струшують повітря, в цих навушниках відсутні. Вони підлаштовуються під музичну композицію. В цілому, якість звуку на висоті: він чистий і збалансований завдяки двом драйверам, які не перекривають окремі смуги. Високі частоти м'яко відтіняють інші звуки, середні яскраво йдуть фоном, низькі – сильні, оксамитові. Ударні, струнні інструменти та вокал звучать гідно.

З якістю звучання при розмові телефоном через навушники у Buds справи не дуже, у Buds plus – краще, але не ідеально. Співрозмовника добре чутно, проте, голос звучить без басів, рівним тембром. Бракує експресії, скоріше, через агресивне шумозаглушення мікрофона, яким грішать більшість моделей tws навушників. Для аудіо конференцій бадси не варіант, а от для прослуховування музики в момент поїздки або тренування – дуже навіть гуд.

В тему: Sony WH 1000XM3: огляд характеристик і 5 інтелектуальних можливостей

Функціонал

За допомогою програми Galaxy Wearable, True Wireless розкривають свій потенціал характеристик поповній. З установкою, налаштуванням та використанням проблем не виникає:

  • зайшов в Google Play,
  • встановив Galaxy Wearable,
  • підключив до смартфона,
  • з'єднав з навушниками через Bluetooth. Сполучення точно таке ж, як з Airpods, нічого нового.

На головній Galaxy Wearable при підключенні Buds відображаються ескізи «вух» і чохлів зі станом батареї у відсотках. Нижче ви можете увімкнути функцію, яка передає звуки ззовні через вбудовані мікрофони. Гучність регулюється.

Є простенький еквалайзер і опціонал повідомлень, що читаються приємним жіночим голосом, якщо підключити у вкладці «Повідомлення». Функція корисна, оскільки тримає в курсі подій, що відбуваються в Messenger, якщо проблематично взяти в руки телефон.

Під кнопкою «Сенсорна панель» можна міняти функціонал кожного навушника, якщо утримувати палець на бічній панелі. Опціоналу «Знайти мої навушники» просто немає ціни, коли втрачається один з пари. Є можливість посилити звук кожної «краплі» і таким чином відшукати пропажу. Якщо ж у людини проблеми зі слухом, в Labs, після перемикання повзунка поруч з «Дуже гучне оточення» в функції «Навколишній звук» з'являється додатковий четвертий рівень гучності звуку, що передається ззовні. Чуються навіть шарудіння і шепіт.

Якщо резюмувати про Galaxy Weareble, висновок такий:

  1. з плюсів: цей додаток полегшує керування навушниками. Він візуально продуманий і відповідає стандартам нової версії оверлею системи OneUI від Samsung для своїх мобільників;
  2. з мінусів: в додатку не вийде регулювати гучність пристрою, і немає можливості вибирати еквалайзер на свій розсуд.

Однак Buds – найзручніші бездротові вкладки, які доводилося використовувати в категорії True Wireless.

До слова: відрізняються AirPods 1 від AirPods 2: 8 аргументів на питання «чи варто оновлюватися?»

Ціна і якість

Вологозахист відповідає IPX2. Це означає, що навушники не боятися поту і пилу. Контакту з водою краще уникати, тому що навіть при підвищеній вологості в тій же ванній, наприклад, гірше працює сенсор.

Вартість від трьох тисяч гривень – в залежності від конфігурації моделі. Якщо потрапити на акцію або розпродаж, пощастить купити дешевше. Так що варто стежити за пропозиціями від офлайн і онлайн магазинів. Samsung Galaxy Buds – модель 2019 року випуску. Не нова, тому ціна на неї буде привабливою в будь-якому випадку.

У висновку підсумуємо сильні та слабкі сторони навушників Buds:

Переваги
Недоліки
Бездротова зарядка залишає в минулому сплутані дроти Не можна встановити свій еквалайзер
Звучання добротне і збалансоване: на контрасті високочастотка, середні і низькі тони Радіо з ними не працює
Широкий функціонал, якщо використовувати навушники в тандемі з телефоном Samsung Завищена ціна (суб'єктивна думка)
Автономність роботи 11 годин (довше конкурентів) Недостатній вологозахист: якщо в приміщенні парко, барахлить сенсор

До цих навушників швидко звикаєш. Покласти їх в кишеню або в сумочку само собою зрозуміло, як надіти годинник або окуляри. Вони не ідеальні, але недоліки нівелюються простотою в управлінні, оригінальним дизайном, хорошим звучанням і витривалістю. Придатна річ!

На замітку: Sennheiser HD 200 Pro: огляд і 4 переваги навушників

Коментарі
Залиште коментар
Категорії