Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-7 найкращих навушників-вкладишів

Дата публікації: 02.01.2018 11:26
Дата оновлення: 02.01.2018 11:26

Які навушники краще вибрати? Треба, щоб вони були зручні і радували приголомшливим звуком. У статті розглянуті 7 кращих навушників-вкладкаів вони комфортні в носінні, добре звучать і мають стильний, модний дизайн. В огляді перераховані як класичні навушники-таблетки, які можна купити для повсякденного використання, так і круті спортивні вкладкаі з поліпшеною фіксацією. Також в статті розповідається, ніж хороша кожна модель, і якими мінусами вона володіє.

Лікнеп: таблетки VS вакуумні – в чому відмінності?

Вкладиші не вставляти повністю у вушний канал, що і відрізняє їх від внутріканальних навушників. При боргом прослуховуванні музики на вкладкаах вуха не болять, але у таких навушників нижче шумоізоляція. Втім, діапазон гучності у представлених в огляді моделей широкий, тому сторонні звуки не завадять прослуховування треків.

наушники-вкладыши

APPLE EARPODS

Продукт від «яблучного» виробника з незмінним впізнаваним дизайном і хорошим звучанням. Відрізнити лівий і правий канали можна за стандартними літерним позначенням або по пульту, який закріплений на дроті, який веде до правого каналу.

APPLE EARPODS

Конструкція продумана так, щоб користувач міг цілими днями слухати улюблену музику, не відчуваючи дискомфорту. При проектуванні динаміків виробник зробив акцент на мінімізації звукових втрат.

Варто відзначити, що навушників необхідний певний софт: вони сумісні не з усіма медіаносіями.

Весь частотний спектр в музичних творах прослуховується чітко. Це особливо помітно при прослуховуванні класичної музики, так як партії струнних і вокалу максимально розкривають потенціал APPLE EARPODS.

Глибокі баси не залишать байдужими прискіпливих користувачів. Компактні динамічні випромінювачі відтворюють частотний спектр від 20 аж до 20000 Гц.

Переваги:
вологи – дощова погода або інтенсивне кардіо навушників не страшні.
який допомагає відповідати на дзвінки, працювати з плей-листом, регулювати гучність.
" просідають» – все звучить, як треба, навіть коли гучність на максимумі.
фіксації – при русі вкладкаі не випадають.

Примітка: з пристроями під керуванням Android OS навушники також сумісні, але повноцінна робота контролера не гарантована.

Цікаво почитати: Нові навушники від Sony MDR-XB550AP – відчуй EXTRA BASS

SENNHEISER MX 375

Якісна збірка і матеріали, насичений звук – риси, за які меломани вже багато років високо оцінюють продукцію компанії SENNHEISER.

У навушників не тільки приваблива зовнішність, але і чудово збалансований частотний спектр – від 18 до 22000 Гц. У поєднанні з 32 Омамі імпедансу і 122 дБ чутливості все фарби музичного твору розкриваються в деталях.

SENNHEISER MX 375

Переваги SENNHEISER MX 375:

  • Якість звучання і матеріалів на високому рівні гарантує комфорт, задоволення від прослуховування улюбленої музики і довговічність гаджета.
  • Позолочений штекер – такий, що не окислюється з часом, тому краще проводить сигнал.
  • Навушники відрізняються щільним, насиченим басом.
  • Комплектація – разом з навушниками йдуть змінні м'які поролонові амбушюри і якісний брендовий чохол для зберігання і транспортування пристрою.

Sony MDR-E9LP

Ці недорогі навушники невибагливі до медіаносіями: їх «розгойдає» як бюджетний смартфон, так і аудіофільскій плеєр: налаштовувати еквалайзер самостійно не знадобиться. Модель оснащена непоганим мікрофоном, який транслює голос без спотворень.

Sony MDR-E9LP

Чим хороші вкладкаі:

  • Звучання – збалансовані частоти, насичений бас, чистий і гучний звук – все це є у Sony MDR-E9LP.
  • Імпеданс в 16 Ом робить модель невибагливої до джерела звучання: можна слухати хоч з дешевого плеєра, хоч з флагманського смартфона.

Читайте також: Топ-5 моделей навушників для занять спортом

PHILIPS SHQ1400

Ці бюджетні навушники класу «Action» створені для активних людей і спортсменів. PHILIPS SHQ1400 надійна фіксація, а також проста, але витончена зовнішність.

За чистоту звуку відповідають 13.6 мм динаміки, які відтворюють 15-22000 Гц частотного діапазону. Пристрій володіє 32 Ом і 10 мВт імпедансу і вхідної потужності відповідно. Збалансований частотний спектр і щільність звучання подарують задоволення.

PHILIPS SHQ1400

7 достоїнств моделі:

  1. Стійкість до вологи за стандартом IPX4 – носити навушники можна і в дощ, і в сніг.
  2. Відмінно тримаються – у навушників посилена фіксація за рахунок 3 етапів кріплення: фіксатори С-подібної форми, самі вкладкаі і кріплення завушного типу.
  3. Кевларові покриття кабелю – підсилює зносостійкість.
  4. Кабельний фіксатор – не дає проводу сплутуватися.
  5. Хороший рівень шумоізоляції з урахуванням класифікації девайса.
  6. Пристрій не вимогливо до джерел сигналу – музику можна слухати, на чому завгодно (на топовом ігровому лептопі, недорогому плеєрі) – якість не постраждає.
  7. Шикарно звучать – весь частотний спектр прослуховується відмінно. Бас яскраво виражений, чіткий.

ДО мінусів моделі відносять відсутність мікрофона.

Читайте також: Епічний ігровий сет від Razer: приготуйся всіх порвати в іграх!

SENNHEISER PMX 686I

Приваблива зовнішність, хороші матеріали, до дрібниць продумана конструкція і «фірмовий» звук – ось чим запам'ятовуються ці вкладкаі. Пристрій з 1.2 метровим шнуром створено спеціально для людей, які не уявляють своє життя без спорту і музики.

Збалансований спектр частот, глибокий бас досягаються завдяки діапазону 16-20000 Гц, а також 30 Омам і 120 децибелам опору і чутливості відповідно. З такими особливостями користувач не буде обмежуватися у виборі стилю музики, а зможе насолоджуватися будь-якими треками.

SENNHEISER PMX 686I

Чим хороші:

  • Сталістю до вологи і поту – бігати або гуляти під дощем в SENNHEISER PMX 686I
  • Антибактеріальне покриття амбушюр – захистить господаря від інфекцій.
  • Плоско-овальний перетин дроти – додає міцності: випадковий різкий ривок не зіпсує провід.
  • Сумісність з більшістю моделей гаджетів – слухайте хоч на айфоне, хоч на недорогому плеєрі.
  • Безпека і шумоізоляція – ступінь ізоляції від навколишнього шуму дозволяє стежити за тим, що відбувається навколо, при цьому сторонні звуки не заважають слухати музику. Це дарує безпеку і комфорт під час бігу на відкритій місцевості і велопрогулянок.
  • Мультифункціональний контролер – пульт, розташований на кабелі, призначений для керування трек-листом, прийому/скидання вхідних дзвінків і регулювання гучності.
  • Хороший мікрофон – голос практично не спотворюється, чути чітко.

Недолік – сторонні шуми мікрофон не заглушає активно: поговорити в жвавому місці комфортно не вийде.

Philips SHE4205WT/00

Стильна, легка, надійна бюджетна модель відрізняється досить великими, як для такої конструкції, випромінювачами – 12.2 мм. Завдяки їм навушники відтворюють звук чистішим. Фіксатор на дроті забезпечує комфорт і запобігає заплутування, заламування дроти.


Philips SHE4205WT/00

3 привабливі риси:

  1. Звучання. Модель відтворює частоти в діапазоні 9-23000 Гц. У поєднанні з показниками імпедансу і чутливості (105 дБ і 16 Ом відповідно) частоти губляться мінімально, бас насичений і глибокий, а високі і середина оптимально збалансовані незалежно від рівня гучності.
  2. Універсальність. Запас потужності в 30 мВт і широкий частотний діапазон забезпечують чистий, голосний і кришталевий звук, яким би не було джерело відтворення. Модель підключається через міні-джек, тому сумісна з більшістю портативних пристроїв, будь то смартфон, плеєр або планшет. Philips SHE4205WT/00 з гаджетами під керуванням IOS і Android.
  3. Мікрофон і контролер дозволяють використовувати пристрій як гарнітури. Контролер також призначений для зручності користувача при управлінні плеєром і прийомі вхідних викликів.

Skullcandy Chops Bud

Це модель для людей з активним способом життя. Вона відрізняється яскравим дизайном, надійністю конструкції з додатковою фіксацією, що забезпечує максимальний комфорт, і насиченим, гучним звучанням.

Skullcandy Chops Bud

Плюси:

  • Завдяки регульованою конструкції налаштувати навушники під себе для максимального комфорту, а також повернути навушник для покращення чутності відбувається навколо. Така можливість корисна велосипедистам, любителям їзди на скейтборді, так як робить пересування безпечніше. Ну а якщо виникає бажання повністю зануритися в музику, користувачеві потрібно лише повернути навушник у вихідне положення.
  • Універсальність пристрій сумісний практично з усіма портативними гаджетами, незалежно від операційної системи. Оснащено стандартним аудіо-роз'ємом 3.5 мм. Skullcandy Chops Bud не вимогливі до джерела сигналу.
  • Звучання весь частотний спектр прослуховується відмінно навіть на максимальній гучності. За рахунок щільної фіксації в вусі користувач може в повній мірі насолодитися потужним басом.

З недоліків пристрою – немає мікрофона і пульта керування для трек-листа.

Модель
Призначення Характеристики
Частотний діапазон Мікрофон Імпеданс Чутливість
APPLE EARPODS універсальні 20-20000 Гц є 16 Ом 106 дБ
SENNHEISER MX 375 універсальні 18-22000 Гц немає 32 Ом 122 дБ
Sony MDR-E9LP універсальні 18- 22000 Гц немає 16 Ом 104 дБ
PHILIPS SHQ1400 спортивні 15-22000 Гц немає 32 Ом 107 дБ
SENNHEISER PMX 686I спортивні 16-20000 Гц є 30 Ом 120 дБ
Philips SHE4205WT/00 універсальні 9-23000 Гц є 16 Ом 105 дБ
Skullcandy Chops Bud універсальні 20-20000 Гц немає 32 Ом 94 дБ

Кожна з представлених в огляді моделей навушників гідна називатися кращої. Але для любителів «яблучних» гаджетів можна порекомендувати сумісні з будь-яким Apple-девайсом навушники APPLE EARPODS, захищені від вологи та поту. Бігунам і велосипедистам сподобаються оснащені мікрофоном PHILIPS SHQ1405, чия фішка – у відмінній фіксації і хорошому звуці. Прискіпливим аудіофілів і шанувальникам комфорту екстракласу до душі SENNHEISER PMX. У них все на висоті: збірка, звучання, зручність.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії