Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих внутрішньоканальних навушників

Дата публікації: 04.01.2018 12:19
Дата оновлення: 20.02.2023 15:56

Внутрішньоканальні навушники це як музичні беруші. Їхні маленькі амбушюри м'які, цілком вставляються у вухо. Цим вони відрізняються від вкладок. Тому якщо хочеться гарної ізоляції від навколишніх шумів у трамваї, поліклініці чи вулиці, краще взяти вакуумну модель.

З амбушюрами користувач може не турбуватися про зручність: навушники не тиснуть або натирати. Більшість моделей поставляються разом зі змінними амбушюрами, тому знайти комфортний розмір неважко.

вакуумные наушники

ТОП-10 кращих внутрішньоканальних навушників створений, щоб допомогти визначитися з вибором. У статті розглянуто не лише основні характеристики та ключові переваги кожної моделі, а й недоліки.

Philips SHE3550

Ці навушники популярні не тільки за рахунок звучання, але і за рахунок зручності. За рахунок овальних звукових трубок модель підлаштовується під форму вуха, що забезпечує максимум комфорту: власник не втомиться, навіть якщо носитиме навушники кілька годин поспіль.

Примітка: пристрій підключається за допомогою класичного 3.5 мм міні-джека.

Philips SHE3550

Чим хороші:

  1. Philips SHE3550 фіксуються у вусі і відмінно звучать. Частоти прослуховуються у діапазоні 11-22000 Гц. Їхній баланс не порушується навіть на максимальній гучності.
  2. Сумісні з будь-яким пристроєм. Навушники однаково добре проявляють себе як у флагманських гаджетах, і на бюджетних моделях.
  3. Змінні «затички» у комплекті – користувач зможе підібрати зручні амбушюри за розміром.
  4. Довжини дроту (1.2 метри) достатньо для комфортного використання, навіть якщо покласти плеєр у задню кишеню штанів, рюкзак або сумку.
  5. М'який згин кабелю, зроблений з гуми, запобігає заламування дроту.

До недоліків моделі відносять відсутність мікрофона: використовувати її як гарнітуру не вийде. Контролера теж немає: щоб переключити трек, доведеться дістати телефон із кишені.

Skullcandy Smokin Bud 2 Spaced

Це шикарні навушники з водостійкими вкладишами підійдуть користувачам, які завжди в русі. Модель провідна, оснащена двостороннім кабелем довжиною 1.2 метри: цього достатньо, щоб користуватися пристроєм з комфортом. Модель підключається через класичний міні-джек 3.5 мм.

Примітка: виробник позиціонує девайс як спортивний – при бігу навушники не випадають за рахунок гарної фіксації.

Skullcandy Smokin Bud 2 Spaced

4 плюси:

  1. Skullcandy Smokin Bud 2 Spaced щільно і об'ємно: частоти прослуховуються в діапазоні 20 Гц-20 кГц, збалансовані ідеально. Потужні низькі порадують шанувальників хіп-хопу та важкої музики. Чистотою звучання користувач залишиться задоволеним, незалежно від джерела звуковідтворення.
  2. Модель можна використовувати як гарнітуру: вона оснащена мікрофоном динамічного типу, а також пультом, за допомогою якого користувач зможе керувати плей-листом та реагувати на дзвінки.
  3. Відмінна шумоізоляція: сторонні звуки не завадять власнику насолоджуватися аудіотреками або переглядом відео.
  4. Мікрофон захищений від вологи: піт при активних заняттях або краплі дощу не зашкодять йому.

1MORE PISTON FIT

Це вибір справжніх меломанів, які цінують якість, відчувають стиль і багато рухаються. Прогулянки, пробіжки та тренування у спортзалі з цими навушниками вийдуть на новий рівень якості.

1MORE PISTON FIT

Чим хороша модель:

  • Шикарний звук. гнучкому PET матеріалу та аерокосмічного металу досягається близький до ідеального балансу частот. У 1MORE Piston Fit насичений, а середина і високі збалансовані чудово. 20 Гц-20 кГц діапазону дає чудову деталізацію.
  • Комфортна конструкція. За рахунок продуманої форми власник має можливість вкласти пристрій у вухо під 45-градусним кутом. Завдяки цій, а також 14-грамовій вазі навушники майже не відчуваються, але добре фіксуються.
  • Зручне керування. на кабелі пульт дозволяє прийняти/завершити виклик, а також керувати програвачем.
  • Хороший мікрофон голос чутно без спотворень, перешкод немає.
  • Дизайн і практичність. ограновування та поверхня з алюмінію не тільки стильно виглядають, але й додають моделі “стійкості”. Про дрібні подряпини і механічних ушкодженнях можна забути.

ДО мінусів девайса відносять прямий штекер. Вважається, що він менш довговічний, ніж Г-подібний.

RAZER HAMMERHEAD V2

Виробник продовжує поповнювати відому лінійку цікавими екземплярами. У RAZER HAMMERHEAD V2 і привабливий дизайн. У комплект поставки цієї моделі входить набір амбушюр для заміни, фірмовий чохол для транспортування та провід для підзарядки.

Примітка: для хіп-хопу та «електронщини» ці навушники ідеальні.

RAZER HAMMERHEAD V2

Плюси:

  • 20 Гц-20 кГц діапазон і 102±3 дБ чутливості – гарантують користувачеві потужний звук, що приваблює чистотою.
  • Діаметр неодимового динаміка становить 10 мм – означає як збільшений діапазон гучності, так і покращену якість звучання.
  • Модель орієнтована на середні та низькі частоти – то є можна буде сповна насолодитися басами.
  • Довжина шнура становить 1,3 м – це оптимально для використання навушників у тандемі не тільки з комп'ютером, але і з мобільними пристроями.

Читайте також: Епічний ігровий сет від Razer: приготуйся всіх порвати в іграх!

SONY MDR-EX15AP

Гарнітура, що має мінімальний дизайн, зроблена на славу. Верхня частина чаш створена з металу, нижня – із пластику. При цьому метал не стосується вушної раковини, тому навушники зручно носити навіть у морози: вони не холодять.

SONY MDR-EX15AP

У цих навушників трохи скошені амбушюри, тому вони щільніше вставляються і краще ізолюють від навколишніх звуків. М'який силікон, з якого зроблені вкладки – плюс бал до зручності. Підключаються SONY MDR-EX15AP звичайний міні-джек.

Примітка: користувач отримує 3 пари амбушюр на заміну.

Чим примітні навушники:

  • Невимогливі до джерела звуку. При 8-22000 Гц діапазону та 16 Омах імпедансу навушники звучать однаково добре на дешевих та флагманських медіаносіях.
  • Добре звучать. У девайса збалансовані частоти, щільні баси та об'ємний звук.
  • Мікрофон хороший – голос не спотворюється.
  • Пульт – розташований на дроті. Одна мультифункціональна кнопка для прийняття/скидання дзвінка, перегортання трек-листа, регулювання гучності.
  • Тонкий, але досить міцний, регульований провід довжиною 1.2 м оснащений штекером, який має L-подібну форму. Це знижує ймовірність перегину кабелю.

Мінус: незручно користуватися гарнітурою в жвавому місці: мікрофон не має активного шумоподавлення.

Читайте також: Топ-5 моделей навушників для занять спортом

Sony MDR-EX155 blue

Ці вакуумні 30 грамові навушники порадують власника енергійним звучанням. Модель оснащена Y-подібним двостороннім дротом, увінчаним класичним 3.5 міліметровим міні-джеком. Це додає пристрою універсальності: його можна підключити практично до будь-якого медіаносія.

Sony MDR-EX155 blue

Позитивні якості:
Чистий звук Sony MDR-EX155 blue задоволення прискіпливим користувачам. Відмінно збалансовані частоти (прослуховується 5 Гц-24 кГц): вони залишаються «на місці» навіть за максимальної гучності.

Конструкція штекера L-подібна: завдяки цьому кабель довше служить.

Силіконові амбушюри щільно сидять у вухах, забезпечуючи відмінне придушення стороннього шуму. Власник таких навушників зможе насолоджуватись улюбленими аудіозаписами, переглядом фільмів у громадському транспорті: розмови пасажирів і шум мотора не завадять.

Можливі нарікання:

  • шумопридушення пасивне: якщо недостатньо щільно вставити навушник, навколишні звуки можуть перешкодити;
  • немає мікрофона;
  • немає контролера: щоб переключити трек доведеться дістати плеєр із кишені.

Philips SHE4305BL

Ці дротові навушники, що підключаються за класичним роз'ємом 3.5, порадують користувача об'ємним звуком і потужними, глибокими низами. Модель щільно прилягає: вона не випаде навіть якщо рухатися активно.

Philips SHE4305BL

5 привабливих характеристик:

  1. Чудове звуковоспроизведение: працюють у 9-23000 Гц навушники характеризуються відмінним балансом частот, навіть за виставленої максимум гучності. Пристрій оснащений спеціальними отворами: «низу» глибокі, яскраво виражені.
  2. Ізоляція від стороннього шуму: у навушників є пасивна система придушення шумів – навколишні звуки не завадять прослуховування.
  3. Зручно носити. Виробник Philips SHE4305BLПРИДІЛИВ увагу ергономіці: вигнуті звукові трубки, що мають овальну форму, гарантують комфортну посадку кожному – музику можна слухати годинами і не відчувати втоми.
  4. Можна використовувати як гарнітуру: навушники оснащені гарним мікрофоном, який передає голос майже без спотворень.
  5. Комфортно користуватися. Модель має міні-контролер, який дозволяє реагувати на дзвінки, зупиняти або відновлювати відтворення треку.

ДО вад пристрою зараховують відсутність у нього посиленої фіксації. Втім це умовний мінус: виробник не позиціонує модель як спортивну.

Sony MDR-EX255AP mic black

Цю провідну модель характеризує простий дизайн і хорошу якість звуковідтворення. Підключається пристрій За стандартом: за допомогою звичайного 3.5 міліметрового аудіороз'єму. За рахунок цього навушники підходять практично під усі пристрої: настільні ПК, лептопи, смартфони та «бабушкофони».

Sony MDR-EX255AP mic black

Плюси:

  1. Sony MDR-EX255AP mic black звучать: вони відтворюють частоти (5-25000 Гц) збалансовано, видають об'ємний звук, глибокий бас. Особливо добре вони відтворюють електронну музику: для цього не доведеться налаштовувати еквалайзер. Індивідуальне налаштування бажане, щоб повною мірою насолодитися рок-композиціями.
  2. Оснащені гарним мікрофоном: співрозмовник почує чистий, не спотворений голос.
  3. Ці навушники обладнані функціональним контролером, який дозволяє відреагувати на дзвінок, керувати плеєром: діставати смартфон або MP3-шку з кишені не знадобиться.

ДО недоліків пристрою відносять відсутність активного придушення сторонніх звуків: комфортно послухати музику на жвавій вулиці не вийде.

Читайте також: Нові навушники від Sony MDR-XB550AP – відчуй EXTRA BASS

SENNHEISER CX 3.00

Кожна деталь підтверджує високу якість цього пристрою. Стильний зовнішній вигляд, довговічна конструкція, звучання за вищим розрядом. Виробник зберігає репутацію та не економить на матеріалах навіть бюджетних варіантів.

SENNHEISER CX 3.00

Діапазон частот девайса (17 Герц – 21 кілоГерц) і 18 Ом імпедансу відповідають за збалансованість спектра частот і дивовижну якість звучання.

Чим хороші SENNHEISER CX 3.00:

  • Зручністю – цілих чотири пари вкладишів у комплекті дозволяють власнику вибрати максимально комфортний варіант.
  • Ефективним блокуванням зовнішнього шуму.
  • Відмінною деталізацією, незалежно від вибраного стилю музики та медіаносія: добре звучать на смартфоні, так і на ПК.
  • Відсутністю частотного" провалу" при максимальному рівні гучності.
  • «Стійкістю» – використання металу при виготовленні чаш, прогумовані сам кабель і місця його з'єднання з пристроєм додають моделі довговічності.

Beats Tour White

Ці дротяні навушники від Dr.Dre підключаються до стандартного 3.5 міліметрового аудіовходу. Разом із навушниками користувач отримує чохол, який допоможе зберегти пристрій цілістю під час транспортування, зберігання.

Beats Tour White

Чим хороші:

  • Beats Tour White це чудове частотне відтворення в межах 20 Гц – 20 кГц. Девайс подарує насолоду від глибокого басу, чистого вокалу та збалансованих середніх, високих частот, навіть коли гучність встановлена на максимум.
  • Довговічні: у навушників плоский і гнучкий провід, який не плутається і захищений від заломлень.
  • Зручні: додаткові амбушюри в комплекті дозволяють підібрати максимально комфортний варіант.
  • Це не просто навушники, а ще й гарнітура: мікрофон передає голос без спотворень, а пульт дозволяє відповідати на дзвінки, керувати треками в плей-листі.

ДО мінусів навушників зараховують відсутність підтримки керування плеєром через пульт на деяких телефонах-андроїдах.

Модель
Призначення Технічні характеристики
Частотний діапазон Чутливість Імпеданс Мікрофон
Philips SHE3550 універсальні 11-22000 Гц 105 дБ 16 Ом немає
Skullcandy Smokin Bud 2 Spaced універсальні 20-20000 Гц 95 дБ 32 Ом ні
1MORE PISTON FIT для спорту 20-20000 Гц 100 дБ 32 Ом ні
RAZER HAMMERHEAD V2 для ігор 20-20000 Гц 102 дБ 32 Ом є
SONY MDR-EX15AP універсальні 8-22000 Гц 100 дБ 40 Омах є
Sony MDR-EX155 blue універсальні 5-24000 Гц 103 дБ 16 Ом немає
Philips SHE4305BL універсальні 9-23000 Гц 107 дБ 32 Ом немає
Sony MDR-EX255AP mic black універсальні 5-25000 Гц 106 Дб 16 Ом ні
SENNHEISER CX 3.00 універсальні 17-21000 Гц 118 дБ 18 Ом ні
Beats Tour White універсальні 20-20000 Гц 106 дБ 16 Ом ні

Кожна з представлених в огляді моделей вакуумних навушників стійка називатися кращою. Активним спортсменам можуть сподобатися 1MORE PISTON FIT. Вони захищені від поту та вологи, добре фіксуються. Хочеться яскравого дизайну та потужних басів? Варто придивитися до RAZER HAMMERHEAD V2. Приголомшливий звук, деталізований та об'ємний – це про них. А мега вимогливим до звуковідтворення користувачам, які цінують також легкість можуть сподобатися SENNHEISER CX 3.00. Вони призначені для аудіофілів.

Коментарі
Залиште коментар
С
16.03.2024 22:14

Пользуемся Razer уже давно,в основном с компом,ушки реально очень удобные,девушке моей очень понравились тем что благодаря двойным амбюшурам можно вставить поглубже в ушной канал и они не выскальзывают из ушей,после использования следов почти и не остается,насадки только немного запотевают внутри ушей и всё,но на это мы внимание не оброщаем и спокойно друг после друга пользуемся.

Категорії