Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-8 кращих виробників посудомийних машин

Дата публікації: 27.12.2017 11:16
Дата оновлення: 11.12.2023 11:21

Побутові прилади вже давно стали незамінними помічниками у будинку та офісі. Різні види автоматизованої техніки допомагають впоратися з багатьма завданнями – вони полегшують збирання, готування, прання. Обладнання відрізняється корисністю та ціною, і ці фактори впливають на рішення про покупку. Якщо придбання плити або чайника не викликає сумнівів, коли справа доходить до посудомийної машини, багато хто не впевнений у її необхідності.

Здавалося б, що складного в тому, щоб помити 3-4 тарілки та чашки, каструлю, сковороду, пару мисок, кілька столових приладів. Тричі на день. Кожен день. Або трохи більше після свята: 12 тарілок та келихів, блюдець та чашок, 5 – 6 салатників, 3 – 4 каструлі, сковороду, гусятницю та форму для торта. Плюс столові прилади – 20 – 30 шт. Якихось півтори години.

А що, як ці турботи візьме на себе машина для миття посуду? Вона не тільки до блиску відмиє весь посуд, знищивши мікроби ефективніше, ніж при митті вручну. Машинка використовує при цьому щонайменше в 4 рази менше води, ніж зазвичай витрачається при ручному миття. Та ще й дбайливо висушить прилади. Залишиться тільки вийняти улюблений сервіз та акуратно скласти на місце.

Вся корисна інформація про те, посудомийна машина якої фірми краща, і на що звернути увагу, перед тим як її вибрати – у цій статті.

Посудомоечные машины

Beko

У XXI столітті ця торгова марка відома в Україні та Європі, а продукцію постачає до 101 країни. У далекому ж 1955-му компанія стала першопрохідником у рідній Туреччині, розпочавши виробництво електричних лампочок. Усього чотири через рік фірма представила пральну машинку, потім – холодильник. Логічним кроком стала поява посудомийної машини Beko. Доступна та якісна техніка для дому бренду розпочала експансію на європейський ринок.

посудомоечные машины Beko

Плюси посудомийних машин бренду:

  1. Торгова марка пропонує продукцію в середньому та низькому цінових сегментах. Це означає, що домашня помічниця (наприклад, BEKO DTC36610W), що забезпечує чистоту посуду, доступна більшій кількості покупців.
  2. Посудомийна машинка, що працює, не завадить спокійному сну і не дратуватиме зайвими звуками, тому що в більшості моделей, наприклад, BEKO DFS26020W, використовується технологія SilentTech™.
  3. Посудомийна машинка самостійно зупинить подачу води, якщо система WaterSafe+ ідентифікує протікання у шлангу. Така функція є, наприклад, модель Beko DFN26420X. Більше не треба турбуватися, що на кухні почнеться Потоп, а сусіди вимагатимуть робити ремонт.
  4. Техніка для миття посуду Beko стане правильним вибором, якщо у квартирі встановлені лічильники споживання води. Машинки начебто BEKO DFS26020X використовують 9 літрів на одне завантаження – втричі менше, ніж за ручного миття.
  5. Щоб заощадити час та ресурси користувача, існують спеціальні сенсори, які виявляють рівень забрудненості посуду та розраховують тривалість та температуру миття.

Читайте також: Як правильно вибрати посудомийну машину? 

Bosch

Компанія зі Штутгарту, заснована наприкінці XIX століття, аж до 30-х років XX-го. займалася виключно обладнанням для автомобілів. На стику століть цей напрямок стрімко розвивався і вимагав все більш модернізованих та адаптованих до нових моделей деталей.

І саме криза в автомобілебудуванні спричинила те, що на ринку з`явилися побутові прилади концерну. На винаході першого у світі холодильника компанія не зупинилася, і подальші розробки дозволили випустити 1964 році посудомийну машину Bosch.

Посудомоечные машины Bosch

Посудомийки Bosch відрізняються такими перевагами:

  1. У колекціях є моделі різних габаритів, включаючи компактні (наприклад, Bosch SPS40F22EU). Тому машинку можна розмістити навіть на маленькій кухні без шкоди простору.
  2. У вбудовуваній Bosch SPV43M30EU є функція налаштування висоти короба з урахуванням кількості та розміру посуду. Крім того, в машинці є таймер відстрочки, що дозволяє мити посуд у зручний час автоматично.
  3. Моделі начебто Bosch SMS24AW00E оснащена датчиком завантаження. Він проаналізує кількість столових приладів у машині та розрахує необхідний об`єм води.
  4. У моделях класу «люкс», як Bosch SPS 58M98 EU, є функція VarioSpeed. З її допомогою повний цикл миття та сушіння посуду відбувається двічі швидше.
  5. До більшості машинок у комплекті йде додатковий короб. У нього зручно скласти столові прилади та дрібні предмети кухонного побуту. Таким чином, в основних відсіках поміститься більше посуду.

Читайте також: ТОП-14 найкращих духових шаф. Поради, як вибрати духовку

Candy

Бізнес бренду стартував із виробництва пральних машин. Розвиваючись у цьому напрямі та зміцнивши своє місце на ринку, компанія сконструювала та почала продавати посудомийну машину Candy. Італійський виробник робить акцент на нових технологіях та високій якості техніки. При цьому товари орієнтовані на простоту та зручність в експлуатації. Крім того, фірма у виробництві використовує вторинну сировину, піклуючись про екологію.

Посудомоечные машины Candy

Особливості посудомийок Candy:

  1. Ефективне та економне споживання електрики. Так, модельний ряд представлений машинками класів від А до А++ (наприклад, Candy CDCP6/E-07).
  2. Вузькі моделі компактного типу Candy CDP 2L952X-07 надають можливість гармонійно помістити та використовувати машинку в умовах малогабаритної кухні.
  3. Навіть повнорозмірні екземпляри економно споживають воду. Так, Candy CDCP 6/ES використовує для одного завантаження лише 6,5 л.
  4. Моделі нейтральних білого чи сірого кольору органічно впишуться в інтер`єр – класичний, модерн чи будь-який інший, адже вони не акцентують увагу на собі.
  5. Система Aquastop у моделях Candy 2L952W-07 допомогає запобігти перебігу.

Читайте також: Що подарувати батькам на Новий Рік 2018 – вибираємо подарунки мамі та татові до Нового Року: 7 ідей

Electrolux

Шведська компанія розпочала підкорення ринку побутових приладів з виробництва та продажу пилососів. На початку 20 століття це диво техніки мало відомо, але ставка на маркетингове просування цього продукту виявилася виграшною.

Шлях розвитку бренду мало чим вирізняється серед конкурентів. Але, на відміну багатьох, крім розробки та впровадження власних конструкторських рішень компанія активно скуповувала інші великі бренди. Таким чином, асортимент фірми постійно збільшувався та змінювався. Згодом побутова техніка, включаючи посудомийні машини Electrolux, стала одним із основних напрямків продажів.

Посудомоечные машины Electrolux

Плюси посудомийок Electrolux:

  1. Машинки орієнтовані європейську тенденцію мінімального використання електрики. Тому покупцеві пропонуються екземпляри високого рівня енергоефективності – від А до А++.
  2. Окремі посудомийки випускаються в різних колірних рішеннях. Під стиль приміщення можна підібрати не лише білу чи сіру модель, але й пристрій у червоному або чорний колір.
  3. Компактні машинки начебто Electrolux 2400 OW займають мінімум простору, але вміщують до 6 наборів посуду. Це зручно для сім`ї із 5-6 осіб.
  4. Посудомийки шведського бренду дбайливо та акуратно відмиють навіть келихи з тонкого скла. Функція GlassCare 45° дозволяє мити посуд за нормальної температури (50-60°). Відповідно, полоскання пройде при 60°, а не стандартних 80°.
  5. У деяких моделях, наприклад, Electrolux 2400 OK, є можливість використання таблетованих засобів для миття. Крім того, можна під`єднати машинку і до холодної, і гарячої води.

Читайте також: Хто винайшов пилосос? 3 етапи становлення техніки

Gorenje

На ринок побутової техніки для дому компанія зі Словенії вийшла з плитами на газ та електрику. Після Перший експорт до Німеччини в 1961 році керівництво фірми взяло на роботу дизайнера – конкуренція тільки на основі функціональності застаріла і покупець став пред`являти вимоги до зовнішнього вигляду агрегатів. Тепер техніка для дому, включаючи посудомийні машини Gorenje, відрізняється витонченим дизайном та різноманітністю колірних рішень.

Посудомоечные машины Gorenje

Особливості посудомийок Gorenje:

  1. Концерн пропонує декілька дизайнерських ліній. Ora-Ïto названа іменем творця – французького дизайнера. Її відрізняють простота ліній та керування, зрозумілий функціонал. У лінійку входять інші побутові прилади, наприклад, холодильники – такі, як Gorenje NRK612ORA-B. Зручність у чорно-білій гамі пропонує колекція Gorenje Simplicity. Вона призначена тим, хто цінує свободу вибору. Мінімалізм у дизайні і білий колір припадуть до смаку шанувальникам затишку та ненав`язливої техніки.
  2. В асортименті Gorenje є і повністю вбудовувані, і окремі автомати для миття посуду. Вони відрізняються габаритами, тому для кожної кухні знайдеться своя особлива модель.
  3. Усі моделі випускаються із високим класом економії електрики. У Gorenje GS 53110 W, наприклад, А++.
  4. Система Aquastop у машині захищає кухню від можливих затоплень.
  5. Сенсорна панель дає можливість без зусиль керувати агрегатом та контролювати час миття.

Читайте також: ТОП-5 найкращих кухонних комбайнів KENWOOD. Секрети вибору ідеальної моделі

Kaiser

Посудомийні машини Kaiser - не єдина побутова техніка від німецько-американського виробника. Інновації зі США та бездоганна якість із Німеччини – це й дрібні прилади для домашнього користування (такі, як чайники Kaiser), і великі агрегати – витяжки, варильні поверхні, духові шафи, і багато іншого.

посудомоечные машины Kaiser

У посудомийок бренду є свої переваги:

  1. Машинки добре захищені від витоку води та появи накипу. Уникнути сольових нашарувань у приладі допомагає функція пом`якшення води, а калюж на підлозі – система Aqua Stop.
  2. Поверхні з нержавіючої сталі в процесі виробництва піддаються спеціальній Обробці. Завдяки цьому на них не залишиться відбитків пальців, і техніка виглядатиме новою навіть через довгий час активного користування.
  3. Навіть у повнорозмірних моделях (таких, як Kaiser S 6062 XL W) корпус трохи звужений. Тому посудомийку можна без проблем встановити на кухні невеликого розміру.
  4. Правильно вибрати режим миття або налаштувати його допоможе спеціальна технологія Logic Control.
  5. Керувати приладом за допомогою електроніки зручно на ДИСПЛЕЇ LED АБО LCD.
  6. Посуд із дорогого і тендітного матеріалу можна вимити на дбайливому «кришталевому» режимі.

Читайте також: Топ-10 виробників кухонних плит: вибираємо свого лідера

Zanussi

У 2016 році компанія відзначала сторіччя свого існування. З початку XX століття, випустивши свою першу плиту на дровах, італієць Зануссі працював над покращенням техніки під однойменним брендом. Попри політичні події 20-х років в Італії – терор, захоплення підприємств – Зануссі продовжує розвиватися, утримуючи клієнтів якістю техніки та її доступністю.

Перші посудомийні машини Zanussi вийшли на ринок у 1960-х. Тоді ж бренд випустив новинку в Італії – холодильник із морозильною камерою.

Посудомоечные машины Zanussi

Столітній досвід виробника підкреслюють переваги посудомийок:

  1. Машинки можуть вміщувати до 13 комплектів посуду за один раз, як модель Zanussi ZDF 92600 XA. Так, що помити посуд після великої вечірки вийде легко.
  2. Щоб відкласти роботу посудомийної машинки можна використовувати функцію відстрочення пуску.
  3. Моделі випускаються як з електронним, і з механічним керуванням. Тому кожен покупець може вибрати саме ту модифікацію, яка буде зручна у користуванні.
  4. Компактні та вузькі машинки (такі, як Zanussi ZDS91500WA) не заберуть багато місця і елегантно впишуться у дизайн.
  5. Стильний колір "мокрого асфальту", інтенсивна сушарка, попереднє миття, "нагадування" про кількість засобів для миття – все це про модель Zanussi ZDS91200SA.

Читайте також: ТОП-8 найкращих виробників витяжок для кухні

Siemens

Німецька компанія, заснована 1847 року, може похвалитися як стажем, а й якістю продукції. Основний напрямок роботи корпорації – в галузі електроніки, обладнання для медичних цілей та енергетики. Також свого часу фірма стала відома завдяки своїм мобільним телефонам. Проте, у сфері побутової техніки вона також має досягнення.

Так, у 1944 році у продажу з`явилася перша посудомийна машина Siemens. Педантичність та ретельність у підході до деталей роблять побутові прилади бренду гідним конкурентом.

Посудомоечные машины Siemens

Переваги посудомийок Siemens:

  1. Експлуатація машини цієї фірми передбачає використання кількості води в 4 рази меншої, ніж при миття руками.
  2. Агрегати обладнуються насосами, виготовленими за новітніми технологіями, а також спеціальною системою звукоізоляції. Тому під час роботи техніка дає мінімум шуму.
  3. Залежно від моделі у машинках є додаткові функції. Для миття дуже брудного посуду призначена міцназона (як у Siemens SN258W02ME). Вона створює у нижньому відділенні тиск сильніший, ніж у верхньому.
  4. Щоб забезпечити ідеальну чистоту, створено функцію hygienePlus. При її використаннй під час останнього ополіскування температура води сягає 70 градусів. Тому можна бути впевненим, що дитячі пляшечки будуть ідеально чистими.
  5. Деякі моделі мають додаткові короби для посуду. Туди можна скласти не тільки столові прилади, але й дрібні чашки та блюдця.
  6. Для делікатного миття келихів на тонкій ніжці можна використовувати спеціальний фіксатор.

Читайте також: Вибираємо кухонну плиту – газова або електрична плита для вашої кухні: 5 основних критеріїв

У статті описані основні переваги та відмінності посудомийних машин різних виробників. Машинки відрізняються габаритами та дизайном, керуванням та можливостями. Вибрати та купити помічницю якоїсь марки – вирішувати тільки покупцю:

  • Тим, хто готовий заплатити велику суму за бездоганну якість, стоїть звернути увагу на техніку Bosch. Елегантність та функціональність посудомийних машинок цієї фірми виправдовують свою вартість.
  • Агрегати Beko або Candy – менш дорогі, але надійні та легкі у користуванні, особливо – для сім`ї з 3 – 5 осіб.

У будь-якому випадку результативність цих приладів буде помітна відразу.

Відео: чим відрізняються посудомийні машини

Коментарі
Залиште коментар
Категорії