Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як відрізнити AirPods від підробки: 7 явних ознак фейку

Дата публікації: 01.04.2021 13:15
Дата оновлення: 01.04.2021 13:15

Реалії сучасного бізнесу є Такими: «Чим популярніший продукт, тим більше на нього ПІДРОБОК». І нехай БІЛОСНІЖНІнавушники від Apple сплутати ні з чим: вони відрізняються не тільки ідеальним звуком, але також якістю збірки, ергономікою, витонченим дизайном. Меломани без розуму від такого аксесуара. Його купують як ознака статусності, їм хваляться і дорожать.

Але не придумали ще такого товару, на який би не зробили фейк. Брендові AirPods не стали винятком. Зовні фейки максимально імітують оригінал, проте ознаки фальшивки виявити все-таки можна. Як відрізнити справжні AirPods від підробки?

Читайте також: Які з 2 типів навушників вибрати – відкриті і закриті?

Наушники Apple AirPods

Основні ознаки неоригінальних AirPods

Помітивши при покупці жаданих навушників 3 наступних нюансу, варто подумати: а чи точно аксесуар – справжній? Отже, що має насторожити покупця, що вибирає собі AirPods?

Низька вартість

Підозріло низька ціна навушників змушує засумніватися в їх справжності. Оригінальні AirPodsКОШТУЮТЬ близько 200 $. Таку надзвичайну вартість користувач платить за бренд, зручність носіння, суперсучасну начинку і кристально чистий звук.

Оригинальные наушники Apple AirPods

Якість упаковки

Варто звертати увагу, в яку коробку запаковані навушники. Справжня упаковка від Еппл – вся біла, в тон девайсу. На фронтальній панелі намальовані самі «крапельки».

 Коробка оригинальных AirPods

Різниця структур

Як кейс, так і самі навушники зроблені з гладкого пластика. Він приємно блищить глянцем, але при цьому не ковзає в долоні. Швидше за все, підробка буде не такий крутий. Варто уважно оглянути пристрій:

  1. На предмет наявності дефектів на поверхні «крапельок» і кейса для зарядки.
  2. Порівняти колір – він повинен бути білий як у аксесуара, так і у кейса.
  3. На легкість відкривання кейса.

Дешевий пластик відчувається в руках, він прогинається, може тріснути при натисканні. Якщо виникло хоч найменша підозра в якості матеріалів – варто прислухатися до інтуїції і пошукати Apple AirPods в іншому місці, де не буде підробки.

Стаття в тему: Підключення та використання навушників AirPods – 5 етапів налаштування

Як відрізнити оригінальні Apple AirPods від підробки: поради

Щоб бути впевненим в 100% достовірності своїх Apple AirPods, потрібно вміти відрізнити підробку по ряду ознак. Їх умовно поділяють на 2 категорії: візуальні елементи і робочий процес.

Зовнішні відмінності копії від оригіналу

Как выглядят оригинальные AirPods

Отже, взявши в руки брендові навушники, відповідальний покупець дивиться на:

Установки порівняння
Оригінальні Apple AirPods Підробка
Колір Чисто білий, без жовтизни. Може бути білим неоднорідним або з домішкою інших відтінків, наприклад, жовтого.
Матеріал Литий, ідеально гладкий пластик. Матеріал ніби відполірований, без найменших дефектів. Матована пластмаса. Може бути також гладкою або з легкою шорсткістю. Потрібно дивитися на міцність (щоб не продавлювався).
Кейс Відкривається легко і закривається впритул, не залишаючи зазорів. Може бути аналогічним оригіналу або мати зазори, обумовлені поганим «підженемо» верхньої і нижньої частини.
Динаміки Оригінальні навушники мають на динаміках металеву сітку. Зазорів між корпусом і сіткою немає зовсім. Сітка на динаміках найчастіше тканинна, є зазори.
Позначення «крапельок» Оригінал AirPods мають позначення: лівий навушник промаркований L (Left), а правий – R (Right). Таких позначень може не бути.
Написи Правильно і без помилок. У назві навушників або бренду можуть бути змінені букви місцями.

Відмінності під час роботи

Дізнатися справжні AirPods можна по звуку. Музика з них «ллється» кристально чиста, без шумів і скрипів. Баси виразно чутні. У фальшивки звук злегка приглушений. Наскільки б добре не був зроблений фейк, такого ідеального звучання йому не досягти.

Ще кілька моментів на замітку:

  • Навушники від Еппл синхронізуються з будь-якими пристроями в лічені секунди по бездротовому з'єднанню. Робота ідеальна, без лагів. Копія теж це, швидше за все, буде вміти, але час на з'єднання витратить більше.
  • Батарея у оригіналу витрачається економно. Автономність роботи підробки буде нижче.

Читайте також: Провідні і бездротові навушники – який з 2 варіантів вибрати?

 Разница между настоящими Apple AirPods и копией

Кейс справжніх AirPods: який він?

Кейс для оригінальних навушників чистого білого кольору, точно в тон самого аксесуара. Лінії кутів – плавні, стики – без зазорів або нерівностей. Упаковка ергономічна, зручно лягає в долоню. Тримати таку коробочку приємно, відчувається якість і міцність збірки.

Може зацікавити: Як вибрати повнорозмірні навушники + 6 особливостей моделей

Крім цього:

  • кейс маленький і акуратний;
  • відкривається він легко, а закривається щільно;
  • навушники в справжній кейс лягають вільно, без додаткового натискання.

Що може бути у підробки? Найчастіше:

  • краю кейса трохи пом'яті, кути нерівні;
  • «крапельки» потрібно трохи проштовхувати для міцної укладання.

Навіть якщо продавець наполегливо доводить, що це всього лише кейс, а самі навушники 100% брендові – від покупки краще відмовитися.

Може зацікавити: Накладні навушники – що це таке і як правильно вибрати: 6 головних критеріїв

В результаті

Навушники AirPods – мрія сучасних і модних, але як відрізнити підробку, знають далеко не всі. Вивчивши запропоновані в статті методи, можна вважати себе якщо не спецом в області продукції Apple, то хоча б не повним «чайником».
Наостанок: якщо кейс з навушниками наблизити до iPhone, на дисплеї телефону з'явиться напис про приналежність аксесуара. З копією такий трюк не пройде.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії