Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Який Apple Watch вибрати: порівняння моделей серії 1, 2, 3, 4, їх характеристики і відгуки

Дата публікації: 24.04.2019 13:47
Дата оновлення: 24.04.2019 13:47

Розумні годинник від Apple – Супермодний, але недешевий аксесуар. Хоча натовпи фанатів бренду це не зупиняє. Ті, хто може дозволити собі такі годинники, отримують за свої гроші функціональний пристрій з великою кількістю найрізноманітніших опцій.

Виробник також не залишається «в боргу», регулярно випускаючи нові серії гаджета. Світло вже побачили світ 1, 2, 3 і 4 серій. Візуально особливих відмінностей не видно і пересічний покупець просто впадає в «ступор» при вигляді такої великої КІЛЬКОСТІ. А чи є взагалі ця Різниця? Відповідь підкаже ПОРІВНЯННЯApple Watch 1, 2, 3 і 4. Матеріал призначений для тих, хто не знає, які Apple Watch вибрати в 2019 році.

Читайте також: розвивалися популярні смарт-годинник Apple: від Watch Original до Series 4

 Умные часы Apple Watch

Розкішні Apple Watch: короткий огляд всіх моделей

Перші розумні хронометри Еппл випустила в 2015 році. Годинники відразу взяли успішний старт, ставши одними з найпопулярніших аксесуарів. За 4 роки компанія подарувала світові 5 версій. Про особливості та переваги кожної з них далі.

Apple Watch Original

Годинники першого покоління називалися Watch Original або просто Apple Watch. У цю лінійку увійшли 3 версії гаджета:

  • Apple Watch з сапфіровим дисплеєм, технологією Retina і керамікою ззаду корпусу. Виділялися строгим класичним дизайном. Циферблат у годин був прямокутним, а сам корпус – зроблений зі сталі. Ремінець можна було підібрати під будь-який стиль, колір одягу, настрій – шкіряний, сталевий, алюмінієвий. Такий же широкий вибір був і у застібок.

Apple Watch Original

  • Модель Sport.ВІЗУАЛЬНО Повторювала дизайн «Сапфіровою» Версії. Такий Же прямокутний корпус, правда, з алюмінію, і футуристичне оформлення. Колір Можна було підібрати під будь-які бажання: сірий, рожевий, золото, срібло. Відрізнялася Модель тільки силіконовим ремінцем і скляній (Ion-X) Поверхнею на циферблаті. У Всіх годинниках була присутня суцільнометалева застібка, а зі зворотного боку корпусу був датчик серцебиття.
  • Apple Watch Edition. Унікальні годинник преміум-сегмента. Корпус хронометра був виконаний з рожевого або жовтого золота на 18 карат. Застібка також була золота. Сапфіровий дисплей. Ремінець міг бути спортивним або зі шкіри. Тильна частина корпусу могла бути синьою, білою, червоною, чорною. Подібний аксесуар був елітним прикрасою.
  • Apple Watch Hermes. такого годинника був оформлений в кращих традиціях бренду Hermes. Ззаду корпусу була гравірування фірми, а сам він був виконаний зі сталі. На дисплеї – міцний сапфір.

 Apple Watch Edition из серии Original

Кожна версія мала по 2 варіанти діаметру корпусу – 38 і 42 мм. Абсолютно все моделі миттєво синхронізувалися з Айфоном. На сьогоднішній день Watch Original зняті з виробництва і придбати такий гаджет практично нереально.

Apple Watch Series 1

Series 1 замінила собою серію Original. Колекція 1-ї серії налічувала понад 30 різних варіацій, які відрізнялися за ціною, типу і кольору ремінця.

Чим запам'яталася лінійка:

  • можливістю придбати моделі з екраном 38 і 42 мм;
  • алюмінієвим корпусом, в золотих, рожевих, сріблястих, сірих тонах;
  • якісним дисплеєм з захисним склом lon-x.

Еппл вже не випускає годинник Series 1, але поки що їх ще можна купити: моделі серії залишаються самими бюджетними з існуючих зараз на ринку.

 Apple Watch Series 1 Sport

Apple Watch Series 2

Слідом за першим поколінням годин вийшла Серія 2. Візуально аксесуар не змінився: справжній апгрейд торкнувся начинки. Цей годинник більше орієнтовані на здоровий спосіб життя, спорт і фітнес. Передбачена навіть захист від води на рівні 5 АТМ.

У другій серії були представлені моделі:

  • Apple Watch з алюмінієвим і сталевим корпусом. різниця між ними полягала не тільки в матеріалі, але і в захисній поверхні над циферблатом. Так, сталь доповнив міцний сапфір, а алюміній – скло Ion-X.
  • Edition. кераміка і сапфіровий дисплей. Що ще потрібно для солідності? Як і в інших часах серії, компанія передбачила 2 варіанти дисплея – 38 і 42 мм.
  • Hermes. Все та ж класика колаборації двох брендів з холодним блиском нержавіючої сталі.
  • Nike +. Кращий варіант для спорту. На це натякає легкий алюмінієвий корпус і зручний ремінець.

На даний момент ця серія також знята з виробництва.

Детальніше тут: Нові смарт-годинник Apple Watch Series 2 вже у продажу в мережі MOYO

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 3

2017 рік і знову оновлення лінійки. Apple залишився вірним собі і не «заморочується» з назвою – просто Series 3. Новий годинник в точності повторюють попередні варіанти, візуально їх не відрізнити. «Білою вороною» лінійки є тільки модель з LED-модулем: у неї на коліщатку прокрутки світиться червона точка. Захист від води залишилася в асортименті плюсів.

Моделі:

  • Apple Watch з алюмінію і сталі. випускаються з різним діаметром екрану – 38 і 42 мм. На циферблаті сапфір, а ззаду кераміка. Аксесуар може поєднувати функції GPS і Cellular, але є і більш дешевий варіант, тільки з GPS. Якщо вибирати годинник побюджетнее, потрібно бути готовим до алюмінієвого корпусу і скляної поверхні на дисплеї.
  • Edition. Вже звична всім розкіш з кераміки і сапфіра. Палітра фарб розширилася, компанія випустила аксесуар в білих і сірих тонах. Розмір циферблата – 38 або 42 мм.
  • Hermès. практично ідентичні з варіантом, поданим в Серії 2. Доповнення – технологія Cellular і коліщатко налаштувань, прикрашене пурпурової кришкою.
  • Nike +. Мікс сріблястого алюмінію, кераміки та якісного дисплея. Годинники призначені для спортивних і активних користувачів. Є варіанти дешевше, тільки з GPS, і дорожче – доукомплектувати Cellular.

 Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 4

Осінь 2018 ознаменувалася не тільки виходом iPhone Xs. В Епл презентували і смарт-годинник, за традицією назвавши їх Series 4. Хронометр дуже крутий: він отримав оновлений дизайн, величезний дисплей (40 мм і 44 мм), а також купу інших особливостей.
У лінійку 4-го покоління увійшли:

  • Apple Watch для широкої аудиторії з алюмінію і нержавіючої сталі. циферблаті – скло або сапфір. Оснащені вже звичної по 3-й серії технологією Cellular. Є і більш бюджетні моделі, які в переліку функціоналу мають тільки GPS. Кольори – чорний, сірий, срібло, золото.
  • Hermès. Відмінність від попередніх версій тільки в розмірі дисплея. До речі, Останні HERMÈS – найдорожчий варіант в часовий хроніці Apple.
  • Nike +, як результат тісної співпраці з еталоном в світі спорту. У лінійці представлені годинник тільки з GPS і з додатковим модулем Cellular.

Навіть переглянувши всі лінійки, визначити, який годинник Apple Watch краще, важкувато, але можливо. Щоб нарешті зробити ставку на свого лідера, варто докладніше вивчити всі нюанси кожної серії.

Читайте також: ТОП-7 найкращих дитячих смарт-годин

Apple Watch Series 4

Моделі Apple Watch Original, series 1, 2, 3 і 4: порівняння основних параметрів

Так, виробник постарався на славу, надавши найширшу колекцію смарт-годин на будь-який смак і гаманець. Але які ж Еппл Вотч вибрати? Адже для правильної покупки одного візуального враження мало. Потрібно також порівнювати характеристики і можливості пристроїв. Оскільки з актуальних тільки 2 версії, то саме про них далі.

Apple Watch series 3
Apple Watch series 4
Дисплей
OLED-дисплей Retina OLED-дисплей Retina
Автономність
До 18 годин До 18 годин
Процесор і пам'ять
Процесор Apple W2, оснащений 8 ГБ вбудованої пам'яті Процесор Apple S4, оснащений 8 ГБ вбудованої пам'яті
Водонепроникність
Захист корпусу від води на глибині до 50 метрів. У годиннику можна приймати душ, гарячу ванну, плавати в басейні.
Датчики
Барометричний висотомір, Барометричний висотомір,
датчик серцевої активності і ритму, датчик серцевої активності і ритму,
акселерометр, акселерометр,
гіроскоп, гіроскоп,
датчик зовнішньої освітленості, пульсометр датчик зовнішньої освітленості, ЕКГ, датчик виявлення падіння, пульсометр
Матеріали
Корпус з алюмінію або нержавіючої сталі , ззаду кераміка. Корпус алюміній і сталь, ремінці будь-які. Задня панель з кераміки + сапфірове скло.
Siri і телефонні дзвінки
Підтримує всі функції, включаючи диктовку Підтримує всі функції, включаючи диктовку
Приклад моделі годин
Apple Watch Series 3 GPS 38mm Space Grey Apple Watch Series 4 44mm Space Grey

Ключові відмінності всіх серій годин від Apple

Розглянувши всі варіанти Apple Watch і прочитавши порівняння моделей, так і залишилося питання: «Які ж купити ? ». Цей розділ розставить всі крапки над «і». Тут виділені тільки істотні моменти, за якими серії відрізняються між собою.

Отже, візуально схожі, а різниця в:

  • Розмірі дисплея. діаметр екрану серед всіх моделей становить 44 мм (четверта серія), що зручніше для читання, набору повідомлень, серфінгу в мережі. Рамки навколо дисплея тут менше.
  • Яскравості і чіткості екрану. ж фаворитом виступають гаджети четвертої серії. Їх екран більш контрастних і насичений, з щільністю пікселів 326 PPI.
  • Звук. Сама компанія Apple стверджує, що її годинник 1, 2 і 3 мають звучання набагато тихіше, якщо порівнювати з варіантами 4 серії.
  • Внутрішньому залозі. нова серія має більш продуктивний процесор і графічний чіп.
  • Датчики. Знову ж мова йде про Series 4. Аксесуари цього покоління додатково оснащені датчиками падіння і ЕКГ. Датчики серцевого ритму теж є не скрізь, тільки в 3 і 4 версії смарт-годин.

Які Еппл Вотч краще купити?

Вибирати розумні годинник потрібно з урахуванням особистих запитів. Наприклад, для тонкого зап'ястя краще придбати гаджет з розміром корпусу 38 мм. Любителі великих годин по достоїнству оцінять великі дисплеї на 44 мм.

В тему: Як вибрати розумні годинник – 9 корисних порад

 Часы Apple Watch и смартфон

Що стосується версій і моделей, тут все спірно. 4-е покоління коштує дорого, все, що було випущено раніше – дешевше. Кому ж більше підійде кожна з версій? Якщо купувати годинник сьогодні, то:

  1. Series 3 підійдуть тим, хто цінує своє здоров'я і любить планувати час. Годинники допоможуть ставити поточні завдання або на майбутнє, стежити за їх виконанням, контролювати стан організму.
  2. Series 4 призначені для тих, хто любить спорт, музику та бажає носити на руці стильний аксесуар. Адже головний плюс цього гаджета не в збільшеному екрані, а в додаткових датчиках.

Варто врахувати, годинник з усіх серій працюють в зв'язці з iPhone. Можна синхронізувати їх і зі смартфоном на Android, але набір опцій буде обмеженим.

Цікаво також: розумних годин для великих і маленьких

В результаті

Головний аргумент на користь покупки Apple Watch – їх варіативність. В асортименті є безліч циферблатів і ремінців, які можна комбінувати на свій смак. Це означає, що досить визначити бюджет на Apple Watch, а які краще вибрати – «підкаже серце».

Коментарі
Залиште коментар