Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sennheiser IE 4: огляд навушників в 4 розділи

Дата публікації: 16.06.2021 10:06
Дата оновлення: 23.11.2023 13:29

«Звук поставимо на всю і» ... порадіємо його чистоті та деталізації. Адже для відтворення треків обрані легендарні Sennheiser IE 4, в огляді яких покажемо і розповімо, чим навушники з 2005-го підкорюють меломанів двадцять першого року. 


  Внутрішньоканальні навушники Sennheiser IE 4  

Для тих, хто в сумнівах: Внутрішньоканальні навушники або вкладки —  який з 2 варіантів вибрати? 

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри 

За формою IE 4 —  стандартні внутрішньоканальні варіанти, які сидять в вушках як влиті та не випадають при русі. Виготовляються тільки в одному класичному кольорі — чорному. 
 

  1. Круглі невеликі драйвери з матового пластику мають позначки L і R, щоб можна було відрізнити лівий навушник від правого. 
  2. Звуковод закритий металевою сіткою.

Модель заслужила репутацію «вічних» внаслідок посиленого кевларом кабелю, який, за відгуками користувачів, стійко переносить ривки та розтягування і не плутається. Довжина шнура — 1,4 м. Під'єднується до пристроїв за допомогою Г-образного золотистого штекера. 

Провід симетричний, здвоєний до «перемички», після якої йде розгалуження по каналах. Рухливу стяжку можна рухати вгору або вниз для зручності носіння навушників. 

Ці «Зеннхайзер» важать всього 5 грамів (припустимо, CX 300 — 12 м), ніяк не обтяжують користувача навіть при тривалому використанні. 

Зовнішній вигляд і комплектація Sennheiser IE 4

В огляді Sennheiser IE 4 варто відзначити, що поставляється товар в максимально спартанської комплектації: в прозорому пакетику є тільки самі «вушка» і 3 змінних силіконових накладки на них (маленького, середнього і великого розміру). Значок оригінальності —  голограма на передній верхній частині спакування. 

Цікава стаття: Sennheiser HD 100: огляд на 4 міні-розділи 

Звук 

В IE 4 по одному динаміку в кожному «вусі», що в парі забезпечує стереозвучання композицій. З основних характеристик варто відзначити: 

Технічні параметри 
Значення 
Діапазон частот  10-18000 Гц 
Опір 16 Ом 
Рівень звукового тиску  106 дБ 
Активне шумозаглушення  немає 

Чесно і неупереджено —  саме так навушники передають звук. Адже спочатку вони використовувалися в якості monitoring earphones та постачалися з системами бездротового моніторингу «Зеннхайзер» для звукозапису або виступів на сцені. Саме тому в них чисте, рівне і природне звучання. 

  • Немає штучного підйому низьких частот. 
  • Високі та середні пропрацьовані помітно краще, не «кульгає» деталізація. 
  • Ніяких хрипів, шипіння та іншого в них не чути. 

Не забуваємо, що якість звуку через «вуха» може залежати також від джерела відтворення. Чи то смартфон, плеєр або інший пристрій, іноді все ж знадобиться трохи попрацювати еквалайзером. 

Стаття в допомогу: Як правильно вибрати навушники для музики: 3 підказки 

Функціонал 

У характеристиках зазначено, що Sennheiser IE 4 вільно коннектиться з мобільними гаджетами на «Андроїд» і iOS, а також ПК і Mac. «Стикування» через 3,5-міліметровий вхід максимально просте і надійне. Врахуйте, що для коннекту IE 4 і гаджетів з роз'ємом Lightning знадобиться спеціальний адаптер

Навушники Sennheiser IE 4

В IE 4 немає регулятора гучності та мікрофона, як, наприклад, в CX 350 BT. Тому їх основне призначення — прослуховування музичних треків. Керувати відтворенням можна через приєднаний гаджет. 

Внаслідок тонкого кабелю, навушники комфортно носити шнуром вниз або перекидати його за вуха. 

Порівнюємо і вибираємо: Які навушники краще —  дротові або бездротові 

Ціна і якість 

Ці «вушка» не з дешевих, але і не найдорожчі з «Зеннхайзер». В інтернет- та офлайн-магазинах України покупці можуть придбати цю модель за 2300-2600 грн. Судячи з відео та оглядів користувачів, IE 4 можуть похвалитися не тільки простотою, але і міцністю конструкції. Головна фішка —  не в модних наворотах, а в фірмовій якості звуку. 

Отже, навушники Sennheiser IE 4 на огляді показали з кращого боку. Ідеальні для тих, хто пише музику, співає і моніторить отриманий звук. Чудово підійдуть також тим, хто шукає нехитрі і якісні «вуха» з хорошою шумоізоляцією, щоб слухати музику в метро, ​​під час пересування по галасливим вулицям або будинку. 

Ще одне «дітище» бренду: Sennheiser HD 200 Pro: огляд і 4 переваги навушників 

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії