Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати хлопцеві на День народження — на розгляді 24 пропозиції

Дата публікації: 24.04.2024 11:49
Дата оновлення: 24.04.2024 14:26

Зробили добірку варіантів, щоб допомогти обрати подарунок вашому коханому чоловікові на День народження. Тут 24 ідеї, які можуть відповідати його інтересам і вашому бюджету. 

Подарунок хлопцю на день народження: ТОП 8 універсальних ідей

Вважаємо, що вдасться висловити свої почуття і побажання через подарунок, запропонований нами (дивіться нижче за текстом).

Бездротові навушники

Вони генерують якісний звук під час прослуховування музики або розмови телефоном. Не займають багато місця, поміщаються в кишені, не обтяжуючи її. Серед розмаїття форм і дизайну цілком знайдеться варіант, який порадує одержувача. 

бездротові навушники 

Варто придивитися до вакуумних моделей. Вони компактні та відмінно передають звук. Або до повнорозмірних, зі звукоізоляцією внаслідок об'ємних амбушурів.

Павербанк

З його допомогою вдасться зарядити телефон, планшет або навушники без використання розетки. Він виручає, коли часто відключають світло.  Головне, своєчасно заряджати сам Power Bank.

повербанк

Його зручно носити в сумці або рюкзаку, щоб у будь-який час розв'язувати проблему, пов'язану з розрядкою гаджета. До того ж обираючи на подарунок Power Bank, можна купити пристрій з незвичайним дизайном, щоб насмішити, здивувати або порадувати свого друга. На ринку представлені моделі всіляких форм і кольорів. 

Портативна колонка 

Якщо потреба слухати музику — це як дихати, тоді портативна колонка якраз на подарунок. Попри те, що компактна, вона відмінно підсилює акустику з гаджета, на якому відтворюється звук. Пристрій працює від вбудованого акумулятора, який періодично заряджають від електромережі. 

портативна колонка

Фітнес-браслет або смартгодинник  

Це практичний подарунок, оскільки допоможе відстежувати фітнес-прогрес, моніторити стан і мотивувати до здорового способу життя. Під час вибору відповідної моделі варто звернути увагу на час активної роботи, набір функцій і водозахист. Таке оснащення дає розуміння, що з себе представляє пристрій. 

смартгодинник

Зовнішній накопичувач

Флешки різні. Тому насамперед дивляться на обсяг пам'яті, щоб підібрати серед популярних 16, 32, 64, 128+ ГБ. А всілякі форми та забарвлення — це другорядне поле для польоту фантазії при виборі подарунка. 

флешка і ноутбук

Стильні кросівки

До питання, що подарувати хлопцеві на ДР, цей презент — спосіб проявити турботу про нього. Адже якісне взуття — насамперед, здоров'я ніг. Якщо воно ще й стильне — данина моді.

чоловічі кросівки 

Дивляться на колір. У пріоритеті, звісно ж, той, що переважає в гардеробі хлопця. Для холодної пори підійдуть шкіряні, для міжсезоння — текстильні. Шнурки фіксують надійніше, липучки для краси. З розміром краще не гадати, а знати його. Тож враховуйте довжину і ширину стопи, а також висоту підйому. 

Міський рюкзак або рюкзак для ноутбука

Рюкзаки відрізняються наповненням, матеріалом і дизайном. Одні однотонні, інші прикрашені нашивками та наклейками.  Добре, якщо передбачені додаткові відділення, де можна помістити документи або корисні дрібниці. Головне, при виборі такого подарунка врахувати розмір ноутбука, яким користується ваш друг. Гаджет має легко поміщатися. 

ноут кладуть у рюкзак

Ремінь

Підбираючи ремінь, враховують стиль одягу іменинника. Чорний і коричневий поєднується з класичним образом. Яскраві кольори — для шанувальників екстраординарного стилю. Шкіряні вироби найміцніші, проте варіанти з тканини не менш зносостійкі та привабливі. 

чоловічий ремінь 

До відома: Samsung Galaxy Fit 3: огляд фітнес-браслета з екраном 1,6 дюйма

Що подарувати хлопцеві на День народження недороге

Вартість подарунка не завжди відображає його цінність і значущість. Гарні тільки ті презенти, які відповідають інтересам або уподобанням людини. За таких обставин вони залишають найтепліші спогади.

Термокухоль

Якісний термокухоль зберігає температуру напою до 8 годин. Уявіть, яке це задоволення в зимовий час під час прогулянки мати з собою теплий чай, а в літній — прохолодну воду. 

термокружка 

Тематичний постер

Це ще не картина, але вже не плакат — щось середнє, варте уваги. На подарунок можна купити готовий постер або замовити індивідуальний макет, вибравши гарний малюнок. У спальні, у вітальні або на кухні — з ним інтер'єр заграє новими фарбами та точно не буде нудним. 

постер у коридорі

Ігрова поверхня

Якщо хлопець захоплюється комп'ютерними іграми, варіант — подарувати йому ігрову поверхню. Це не звичайний килимок для миші, а щось більше. Така поверхня забезпечує точність рухів і робить ігровий процес комфортнішим. 

ігрова поверхня

Під час вибору товару дивляться на матеріал, визначаючись між пластиковими виробами, металевими прогумованими або гумовими. Розміри різні. Маленькі від 210 x 250 мм, об'ємисті в межах 400 x 450 мм. Деякі моделі оснащені опорою під зап'ястя, підсвічуванням, глянцевою підкладкою. 

Бездротова миша

Її козир криється в мобільності. Девайс можна перенести куди завгодно, враховуючи лише потужність і дальність сигналу. Без дроту зручніше працювати за ПК. 

бездротова миша

Достатньо лише встановити в комп'ютер USB-адаптер, який йде в комплекті, а в саму мишу — батарейку. На подарунок краще взяти маніпулятор цікавої форми в приємному кольорі.

Пазл із цікавим зображенням 

Можна подарувати коханому на День народження пазл із цікавим малюнком. Це корисний тренажер для мозку, який допомагає відірватися від рутини й трохи відпочити після напруженого дня. Пазл — хороший антистрес. Поки очі шукають необхідну деталь, тіло розслабляється, думки впорядковуються. Складання розбірних малюнків схоже на медитацію.

зібрати пазл

Обираючи пазли на подарунок для коханого чоловіка варто звернути увагу на кількість деталей і сюжет малюнка. Що більше елементів, то цікавіший процес компонування елементів у цілісну картину. 

На замітку: Як налаштувати додаткові кнопки миші, перепризначити ЛКМ і ПКМ: гайд у 4 розділах

Що подарувати хлопцеві на День народження на початку стосунків

Коли стосунки тільки зав'язуються, і наближається День народження хлопця, важливо знайти баланс між бажанням проявити увагу і необхідністю не тиснути на нього. Дарування подарунка — це гарний жест, який показує повагу та інтерес до людини. Тому презентик має бути простим, але продуманим. 

Флешка з добіркою музики або фільмів  

Отримати частинку турботи й особливої уваги вдвічі приємніше. І не потрібно нечуваних вкладень. Досить вибрати flash-накопичувач і закачати на нього музику або фільми, які подобаються хлопцеві. Такий подарунок — безпрограшний варіант на початку стосунків. 

флешка

Коли визначаються з аксесуаром, дивляться на бренд, дизайн і матеріал корпусу. Враховують обсяг пам'яті, швидкість передачі даних і тип USB-роз'єму. Не погано, якщо він водонепроникний, з індикатором і дисплеєм. 

Настільна гра на двох

Вона розслабляє і відвертає від повсякденних турбот, розвиває креативність і сприяє психологічному добробуту.   Ігри для двох дають можливість весело і корисно провести час, а також сприяють кращому взаєморозумінню. 

настільна гра для гри удвох

Книга улюбленого автора

Обираючи книгу на презент, краще звернути увагу на видання улюбленого автора свого друга. Таким чином вдасться продемонструвати обізнаність у смаках, інтересах і бажаннях молодої людини.   

книга в подарунок

Набір для приготування коктейлів 

За допомогою набору для коктейлів можна готувати масу смачних напоїв, змішуючи між собою різні інгредієнти. Вони різні за комплектацією. 

набір для коктейлів

Однак до професійного комплекту зазвичай входять:

  • Шейкерна склянка з фільтром і кришкою,
  • мірна чашка для контролю кількості інгредієнта,
  • ложка для змішування,
  • товкач для видавлювання соку,
  • щипці для льоду.

Підказки: Як вибрати ідеальну сумку для ноутбука

Що подарувати хлопцеві на День народження, щоб запам'яталося

Щоб презент запам'ятався, він має бути глибоко особистим. Таким, що стосується емоційного зв'язку, який ви поділяєте зі своїм другом, і виражає ваші почуття до нього. Можливо, цей подарунок пов'язаний з його хобі або враженнями, добрими спогадами.

Конструктор LEGO

В асортименті для дорослих техніка, архітектура, механізми. Навіть є LEGO з дистанційним керуванням. Деякі комплекти розроблені з використанням технологій робототехніки. 

конструктор лего для дорослих 

Конструктор відвертає від повсякденних турбот, допомагає позбутися надокучливих думок і відпочити від розумової активності.  

Пізнавальна стаття: Конструктор Лего: історія компанії — 7 доленосних поворотів

Електрогриль, аксесуари для барбекю 

Електрогриль та аксесуари для барбекю змінюють концепцію відпочинку на свіжому повітрі. Адже набагато цікавіше готувати їжу на грилі, використовуючи зручні аксесуари. Страви виходять смачнішими, в умілих руках вони не гірші за ресторанні. До того ж електрогриль — всесезонна річ. Він точно не стоятиме без діла. Особливо якщо людина живе в приватному будинку. 

електрогриль 

Масажер для шиї

Подарувати масажер для шиї — означає проявити турботу. У такому презенті поєднується приємне з корисним з низки причин:

  • Апарат розслабляє й усуває м'язовий біль,
  • знімає втому,
  • дарує бадьорість і гарний настрій.

Пристрої відрізняються набором функцій, матеріалом і зовнішнім виглядом. Серед розмаїття моделей можна підібрати гідний варіант. 

Кавоварка

Чотири види до розгляду.

  1. Електрична турка: легка і компактна, напій рідко коли підгоряє або збігає. Вона відключається при закипанні. 
  2. Крапельна: за один раз можна приготувати кілька порцій гарячого напою. 
  3. Капсульна: займає мінімум місця, у неї лаконічний дизайн. 
  4. Ріжкова: економічна і проста у використанні кавоварка. Робить насичену каву з кремовою пінкою. Деякі моделі оснащені капучинатором. 

крапельна кавоварка 

Сертифікат на екстремальний досвід

Активний відпочинок залишає в пам'яті незабутні спогади. Ні з чим не можна порівняти емоції, отримані в той момент, коли людина перебуває на межі небезпеки та драйву. Вибирають сертифікат, відштовхуючись від виду екстремальної пригоди і ціни. 

сертифікат на подарунок

Фотоапарат моментального друку 

Фотоапарати моментального друку — це про емоції в дії. Маленький пристрій за кілька хвилин видає фотознімок. Чому б не подарувати хлопцеві на День народження такий фотоапарат?

фотоапарат моментального друку 

Перерахували масу варіантів на будь-який смак. Впевнені, що з такого асортименту точно щось сподобається. Щоб подарунок був доречним і цінним, він має відповідати хоча б одному з важливих критеріїв:

Інтереси та захоплення
Важливо вибирати презентик, враховуючи інтереси хлопця. Це показує, що ви цінуєте його унікальність
Особиста значущість Може бути щось, що нагадує про важливий момент
Практичність Враховують, чи буде корисним подарунок
Емоційна цінність Те, що пов'язано з мріями, амбіціями або почуттям ностальгії
Сюрприз Те, про що він не підозрював, але що збігається з його інтересами

Нехай подарунки, обрані до Дня народження коханої людини, зміцнюють зв'язок і підкреслюють глибину ваших почуттів. У нашому інтернет-магазині багато корисних і цікавих товарів. Дивіться, обирайте, купуйте.

До слова: Яка камера краща: Sony чи Canon. Порівняння за 10 критеріями

Коментарі
Залиште коментар
Категорії