Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати ідеальну сумку для ноутбука

Дата публікації: 30.08.2015 00:00
Дата оновлення: 30.08.2015 00:00

Сумка для перенесення ноутбука відповідає провідному тренду сучасності – мобільності. Щоб носити з собою власний офіс, потрібно лише підібрати правильну переноску. Що вибираєте – сумку для ноутбука, рюкзак чи кейс?

Сумки для ноутбука на любой вкус

Спробуймо розібратися, як вибрати сумку для ноутбука, щоб вона відповідала всім вимогам користувача.

Типологія сумок для ноутбука


Існує кілька типів аксесуарів для перенесення ноутбука. Серед них:

  • Універсальні сумки з довгою ручкою. Подібні аксесуари носять через плече або в руках. Більшість моделей мають внутрішні відділення для флешок, журналів, документів навіть планшета. Кишені на зовнішній стороні сумки на липучці (змійці) зберігають дрібні речі, які зручно мати під рукою: телефон, ключі.

Сумка для ноутбука спортивная

  • Рюкзаки для транспортування ноутбука відрізняються ергономічною та зручною конструкцією. З ними зручно переносити навіть найгабаритніші пристрої, адже незалежно від розмірів поклажі ваші руки залишаються вільними, при цьому навантаження розподіляється рівномірно. Таку переноску обирають люди, кому доводиться багато пересуватися: журналісти, мерчендайзери, спортсмени, активісти з рухливим способом життя. Аксесуар протипоказаний офісному працівнику, у компанії якого діє суворий фейс контроль – рюкзак підійде лише для спортивного стилю.
  • Портфель – більш презентабельний аксесуар, ніж сумка, і тому використовується для перенесення ноутбуків юристами, менеджерами. Портфелі виробляють із натуральної та штучної шкіри, поліестеру, тканини. Такий аксесуар виглядає солідно і переконливо.

Як підібрати сумку за розмірами ноутбука


Эргономичная сумка для ноутбука 

Головний критерій вибору сумки – розмір ноутбука. Щоб визначити оптимальний розмір, використовуйте таблицю співвідношення сантиметрів сумки та дюймів екрана девайса:

Діагональ екрана
см дюйм
17.78 7
22.86 9
27.94 11
33.02 13
35.56 14
38.1 15
40.64 16
43.18 17

Знаєте, як підібрати сумку для ноутбука, оптимальну за розмірами? Просто дізнатися діагональ ноутбука. Це можна зробити чотирма способами:
вивчити документацію,
виміряти лінійкою пристрій,
прочитати повну назву моделі на звороті ноутбука,
вбити назву моделі в інтернет та почитати про неї розгорнуту інформацію.

Якщо таблиці не було під рукою, перевести габарити з дюймів у сантиметри самостійно. Як ми пам`ятаємо зі шкільної програми, 1 дюйм дорівнює 2,54 см. Отже, діагональ екрана в дюймах необхідно помножити на 2,54, щоб отримати габарити сантиметрів.



Сумка для ноутбука идеального размера

Порада: не купуйте сумку меншого розміру ніж ноутбук. Якщо вибрати більш об`ємну переноску, можна використовувати запас вільного місця для миші, папки з документами, інші аксесуари.

Сумкa для ноутбука с разнообразными отделениями

Вибираючи сумку, простежте, щоб пристрій легко входив до неї та виймався. Це забезпечить зручність використання. Не варто купувати наперед великі сумки – вони не забезпечать належну фіксацію пристрою, і, як наслідок, надійність захисту від ушкоджень.

Читайте також:Як під`єднати MacBook до телевізора або монітора – 7 порад

Матеріал сумки та якість обробки


Захисні властивості сумки для ноутбука та її вага багато в чому визначаються матеріалом, з якого виготовлено виріб.

1. Шкіра — найкращий варіант. Цей «дихаючий» матеріал з водонепроникними властивостями забезпечує відмінний захист у будь-яку погоду, незалежно від пори року. Завдяки своїй універсальності шкіряні сумки підходять для щоденного носіння жінкам та чоловікам, бізнесменам, офісним працівникам та студентам.

кожаная сумкa для ноутбука
 

2. Твердий пластик та алюміній використовуються для створення одного з різновидів сумок для ноутбуків – удароміцних кейсів. Нагадуючи невеликі валізки, вони виглядають цікаво і презентабельно. Оптимально подібні вироби підходять для ретро-стилю. Недоліком цих матеріалів є їх велика вага.

3. Нейлонові та поліестерові сумки — найлегші та зручніші, а тому краще для мандрівників з ноутбуками.

4. Сумки з текстилю дуже практичні. Вони важать мало, захищають від дощу та снігу. Подібні аксесуари можуть бути виконані у різноманітних стилістичних напрямках. Зокрема представлені класичні, а також яскраві моделі, прикрашені оригінальними принтами.



сумкa для ноутбука c боковыми ребрами жесткости

Щоб сумка захищала ноутбук, зверніть увагу на якість обробки, на якому не варто заощаджувати – аксесуар призначений для переноски цінного вантажу. Вибираючи сумку, зупиняйте увагу на моделях з ідеально відстроченими швами та ущільненням для боків.

Порада: пластмасові кріплення та замки неприпустимі на сумках для ноутбуків! Вони можуть пошкодити пристрій!

Яким би не був матеріал сумки, якісний аксесуар повинен відповідати таким критеріям:

  • Сумка повинна тримати форму, інакше вона не забезпечить належного протиударного захисту;
  • Забезпечувати додатковий захист від бічних ударів. Це може досягатися завдяки щільності матеріалу, а також відповідній обробці;
  • Бути водонепроникною, щоб захистити ноутбук від вологи. Хороша сумка забезпечує захист від дощу, снігу, граду, підвищеної вологості;
  • Бути міцною, витримувати вагу ноутбука та додаткових аксесуарів – папок з документами, зарядних пристроїв, блокнота та планшета.

Читайте також: HP Powerup Backpack – зарядися на ходу

Фізичний захист


стильная и надежная сумкa для ноутбука 

Сумки для ноутбука повинні володіти належним рівнем фізичного захисту, здатного убезпечити девайс від усіляких ризиків. Ми зібрали основну інформацію про те, як вибрати сумку з хорошими захисними властивостями.

Щоб забезпечити захист від ударів під час прямого контакту, сумки для ноутбука повинні мати укріплені стінки. З цим завданням чудово справляються вироби, виготовлені за інноваційною технологією із застосуванням повітряних пакетів.

Додатковий захист актуальний насамперед у головному відділенні, призначеному для девайсу. Воно забезпечує протиударний захист, контролює температурний режим, не допускає переохолодження пристрою.

Жорсткий каркас призначається для захисту від ударів та цілого ряду інших агресивних впливів. Металевий каркас, крім іншого, чудово справляється із захистом від попадання води та вологи.

Щоб захистити аксесуар від вологи, використовуються вологостійкі матеріали – поліестер і нейлон – або особливі водостійкі суміші, що надають текстилю необхідні властивості.Шкіра і метал спочатку мають належні водостійкі властивості.

Сумки з текстилю, нейлону та поліестеру додатково проходять процес армування. Для цього вироби прошиваються міцними металевими нитками, які створюють міцний каркас, що дозволяє виробу тримати форму. Купуючи такий виріб, необхідно перевірити якість швів, вони повинні лягати рівно і бути обережними.

сумка для ноутбука с защитной подкладкой внутри

Важливим показником рівня захисту є густина матеріалу, з якого виготовлена сумка. Цей параметр вимірюється в день. Оптимальним вважається щільність, що знаходиться в межах 400-1000 день.

Порада: краще віддати перевагу металевій фурнітурі, здатна належним чином захистити девайс. Лише небагато виробників сумок застосовують пластикові замки та іншу фурнітуру, оскільки вони далеко не завжди здатні витримувати високі навантаження.

Бренди


Найкращими постачальниками продукції є:

  • Компанія Samsonite відома завдяки широкій різноманітності моделей, які підходять для ноутбуків будь-яких розмірів. Виробник радує шанувальників різних стилістичних напрямів. Компанія представляє вироби у досить широкому ціновому діапазоні.
  • American Tourister пропонує прості моделі за демократичною вартістю.
  • Wenger - бренд, який орієнтується на представників сильної половини людства, розробляючи колекції сумок для ноутбуків спеціально для чоловіків.
  • HP- виробник, що випускає лінійку універсальних сумок для ноутбуків. Всі моделі, представлені в колекції бренду, поєднують у собі функціональність та відмінні захисні властивості.

Де купити


разнообразные сумки для ноутбука

Вас цікавить, де купити сумку для ноутбука? Скористайтеся послугами омні-рітейлу MOYO.UA. Співробітники магазину із задоволенням проконсультують щодо аспектів вибору якісної сумки, що відповідає вашим вимогам.

В асортименті компанії представлені сумки для ноутбуків у широкому ціновому діапазоні. Це дозволить кожному клієнту підібрати аксесуар для свого девайса.

У нас можна знайти стильні шкіряні сумки для ділових людей, вишукані кейси, виконані в ретро-стилі, надійні рюкзаки, що дозволяють комфортно подорожувати з улюбленим ноутбуком, за найнижчою ціною.
Детальніше дізнатися про всі тонкощі вибору ви можете, ознайомившись із відео:

Коментарі
Залиште коментар
Категорії