Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 ноутбуків з найпотужнішою батареєю: як вибрати найкращий?

Дата публікації: 11.08.2017 16:33
Дата оновлення: 11.08.2017 16:33

Ноутбуки набувають все більшої «живучість». Нові їх моделі мають високоякісні акумулятори, здатні тримати заряд протягом усього робочого дня. Якщо вас саме такі девайси і цікавлять, то пропонуємо ознайомитися з нашим списком. У нього потрапили десять найбільш «довгограючих» пристроїв, серед яких ви без проблем підберете ноутбук з великим часом роботи і іншими важливими для вас якостями.

ACER One 10 S1002-15GT (W4N28EA)


Максимальний час роботи ноутбука цієї моделі становить близько 8 годин. Хоча, якщо вдуматися, це не так вже й мало. Ви зможете брати його на роботу і не згадувати про необхідність підзарядки до самого вечора. Ємність двухячеечной батареї – 8400 мАг.

Але є у цього ноутбука і інші достоїнства:

  • Він в лічені секунди перетворюється на планшет. Екран чіпляється до клавіатури за допомогою магнітів, а тому від'єднується без зайвих зусиль. Одягається все за ті ж частки секунди.
  • Ще одна перевага ноутбука – покращений тачпад, що втілив в собі технологію Precision Touchpad. З ним ви повністю відмовтеся від мишки і не будете відчувати незручностей.
  • Екран HD (1280x800) надає чітке зображення, а підтримка технології IPS дає можливість бачити яскраву і точну картинку практично під будь-яким кутом. Відмінне рішення для перегляду відео та різних ігор.
  • Перераховуючи сильні сторони пристрою, не можна забувати про його легкості і КОМПАКТНОСТІ.ACER One 10 S1002-15GT 640 грам. Розмір екрану – 10,1 дюймів. Девайс займає настільки мало місця, що його транспортування нікого не втомить.

Читайте також: Компанія Acer представила оновлені лінійки ноутбуків до сезону Back to school

Ноутбук с мощной батареей ACER One 10 S1002-15GT

Panasonic TOUGHBOOK CF-31 (CF-3141600N9)


Ноутбуки Panasonic не дарма викликають інтерес. І ось основні причини цього:

1. По-перше, вони дуже продуктивні, і ця їхня характеристика абсолютно не залежить від зовнішніх факторів. Запорукою їх міцності і витривалості є корпус з магнієвого сплаву і Intel Core i5.

2. Девайси не бояться падінь, а також стійкі до потрапляння на них води і пилу. Вони продовжують безперебійно працювати в умовах підвищеної вологості і нормально реагують на перепади температур від -20 до +60 градусів.

3. Антибліковий екран цих пристроїв дозволяє бачити чітке і яскраве зображення навіть тоді, коли промені сонця падають безпосередньо на екран.

4. Здатність тримати заряд протягом довгого часу – ще одна сильна сторона девайсів цієї серії. Дана модель легко витримує роботу аж до 18 годин з моменту її увімкнення, що логічно при батареї в 8550 мАг. Тому, якщо вас цікавить самий долгоработающего ноутбук, то цей вас явно може зацікавити.

Panasonic TOUGHBOOK CF-31 це той пристрій, що стане справжнім порятунком для тих, чиє робоче місце – це не стандартний офіс. Та й в по справжньому екстремальних умовах ця машина проявить себе на рівні.

Долгоработающий ноутбук Panasonic TOUGHBOOK CF-31 (CF-3141600N9)

Toshiba Satellite L850


Це доступна за ціною, але в той же час вдала Модель. Відрізняється міцним корпусом і непоганою Продуктивністю. Є УToshiba Satellite L850 і інші достоїнства:

  • Серед них – ергономічна клавіатура і якісна сенсорна панель.
  • Корпус глянцевий, чорний, стильний.
  • Поверхня опори для рук і дисплея текстурованого характеру, а тому на пристрої практично НЕ видно сліди пальців. І це дозволяє йому довше зберігати свій привабливий зовнішній вигляд. До речі, шорстка поверхня тачпада робить його використання більш зручним, так як не дозволяє пальцям ковзати по його поверхні.
  • Позитивно слід відгукнутися і про внутрішнє наповнення ноутбука. У нього досить швидкий процесор. Правда, в серйозні ігри на цій машині пограти скоріше за все не вдасться.

Що ж стосується акумулятора, то його ємність 5200 мАг і він легко витримує майже 5 годин без підзарядки. Правда, якщо запустити режим підвищеного навантаження, то цей час зменшиться. Проте, якщо вас цікавить ноутбук з хорошою батареєю, то дана модель вас цілком задовольнить.

Тому Toshiba Satellite L850 стане відмінним рішенням для тих, хто високо цінує компактність і не пред'являє до своїй машині занадто високих вимог.

Радимо почитати: 5 причин купити новий ноутбук

Ноутбук с хорошей батареей Toshiba Satellite L850

ACER One 10 S1002-1186


Ще одна модель ACER в нашому списку. І знову-таки для людей, які не можуть визначитися, що ж їм потрібно більше – ноутбук або планшет. Цей багатофункціональний девайс об'єднує в собі і те, і інше. Досить тільки від'єднати клавіатуру від дисплея, а потім встановити її назад. На виконання цієї процедури у вас піде мінімум часу, адже скріплюються деталі ноутбука між собою за допомогою магнітів.

Яке ж час роботи ноутбука? Без підзарядки ACER One 10 S1002-1186 протриматися близько 6 годин. Ємність батареї – 8400 мАг. А це означає, що ви і попрацювати за ним встигнете, і фільми подивитися.

Чим же ще хороший девайс?

1. Більшість шанувальників цієї моделі високо оцінюють екран високої якості, який відрізняється чудовою светопередачей. Кути огляду досить широкі, а HD-відео пристрій відтворює без найменших проблем.

2. Ще одна сильна сторона ноутбука – продуктивний процесор. Він не тільки забезпечує багатозадачність, а й гарантує стабільність роботи операційної системи. Іншими словами, на цій машині ви не тільки фільм подивіться, а й в різні ігри пограєте в своє задоволення.

3. Оскільки цей ноутбук виконує в тому числі і роль планшета, то на ньому цілком можна робити Селфі і інші фотографії. За створення якісних знімків відповідають дві вбудовані камери – задня і фронтальна.

Ноутбук с очень хорошей батареей ACER One 10 S1002-1186

Prestigio Smartbook 116A02


Працює на одному заряді батареї 7 годин, якщо ви дивитеся відео, і 6 годин, якщо ви вирішили зайнятися інтернет-серфінгом. Те Тобто, без підзарядки він витримує довше середньостатистичної моделі.

Тому даний ноутбук з хорошою батареєю підходить для відряджень і інших поїздок. Він довго працює, відрізняється невеликою вагою і займає мінімум місця в сумці або рюкзаку. Діагональ – 11.6 дюймів. Вага – 1.13 кг.

Що ще потрібно знати при покупці?

  • Виглядає Prestigio Smartbook 116A02 красиво. Він поміщений в матовий корпус сірого кольору, що робить його одночасно і по-робочому нейтральним, і дуже стильним.
  • Як запевняють розробники, ноутбук просто ідеально підходить для швидкісного користування інтернетом. Крім того, він гарантує безперебійний і стабільний доступ в усі хмарні сховища.
  • Машина забезпечена Intel Atom Z3735F, який дозволяє підтримувати роботу в режимі багатозадачності.

Одним словом, Prestigio Smartbook 116A02 – досить витривалий і зручний девайс, який підходить практично для будь-яких цілей – починаючи від роботи і навчання і закінчуючи всілякими розвагами.

Цікаво почитати: Чим відрізняється ноутбук від ультрабука

Ноутбук с мощной батареей ACER One 10 S1002-1186

Panasonic TOUGHBOOK CF-31 (CF-3141604T9)


Потрібен самий долгоработающего ноутбук, який нічого не боїться і здатний працювати в будь-яких умовах? Тоді ця модель однозначно підійде. Найчастіше такі девайси використовують солдати і рятувальники. Звертають на них увагу і ті люди, чия робота пов'язана з промисловістю або ж хто є співробітником урядових організацій.

Також придивитися до Panasonic TOUGHBOOK CF-31 слід шанувальникам активного відпочинку і екстремальних подорожей. Там, де звичайний девайс ризикує швидко вийти з ладу, ця модель буде успішно і безперебійно працювати.

Чим же це пристрій так добре?

1. Ноутбук відрізняється супер міцним корпусом з магнієвого сплаву з окремими вставками з пластика і гуми.

2. Широка ручка полегшує транспортування. Як не складно здогадатися, ніякі додаткові чохли і сумки для збереженій перевезення девайса не потрібні.

3. Працювати за пристроєм можна під дощем, сонцем, під час сильних вібрацій. Чи не ЗЛАМАЄТЬСЯPanasonic TOUGHBOOK CF-31 (CF-3141604T9) в тому випадку, якщо впаде з 1,8 метрів.

Якщо ж говорити про максимальний час роботи ноутбука, то мова йде про 18 годин без підзарядки. А якщо ньому повинна бути встановлена додатковий акумулятор, то ви додасте до загального часу ще 9 зайвих годин, що також приємно.

Самый долгоработающий ноутбук Panasonic TOUGHBOOK CF-31 (CF-3141604T9)

Apple Z0RF0001Q


Цей ноутбук моментально привертає до себе увагу. Що не дивно, адже мова йде все-таки про Apple. І MacBook Pro 15 відповідає всім тим Вимогам, які ставить перед Продукцією виробник.

  • Цей пристрій відрізняється приголомшливим дисплеєм Retina, 5 млн пікселів якого дають просто неймовірне по яскравості і точності зображення.
  • Начинка девайса – це Intel Core i7. Частота – 2.5 ГГц.
  • Технологія Multi-Touch дає можливість забути про використанні мишки.
  • Перед розробниками Apple створенні цього пристрою стояло непросте завдання – зробити MacBook Pro одночасно і компактним, і продуктивним. І вони це зробили – настільки, наскільки це було можливим. В результаті ноутбук відрізняється тонким і акуратним корпусом, що не заважає йому легко вирішувати ті завдання, які ставить перед ним користувач.

Якщо ж говорити про час автономної роботи ноутбука Apple Z0RF0001Q, то воно становить 9 годин. На перший погляд навіть складно повірити, що це тонкий і легкий пристрій в корпусі з анодованого алюмінію здатне демонструвати подібні результати, але це так! Переконайтеся самі.

Читайте також: Як правильно заряджати акумулятори смартфонів і ноутбуків, щоб продовжити термін їх служби

Ноутбук с большим временем автономной работы Apple Z0RF0001Q

ASUS T100TA-DK023H


Ще один ноутбук-трансформер, який потрапив в наш перелік. На цей раз мова йде про пристрій, випущеному під маркою ASUS. Цей девайс не дарма визнаний головним конкурентом нетбуків, так як він обганяє їх як по компактності і зручності використання, так і за ціною.

1. Відрізняється пристрій високою продуктивністю. До речі, цей ноутбук – один з перших, які були реалізовані на новій платформі Bay Trail. Чи включається девайс секунд за 10, а із сплячого режиму і зовсім пробуджується моментально.

2. Тим не менше, основна перевага ASUS T100TA-DK023H – час автономної роботи. Нутрощі пристрої збалансовані, а батарея на 2 осередки потужністю 31 Ватт*ч відрізняється високою якістю. Як результат – безперервно працювати на девайсі можна 15 годин. Далеко не кожне пристрій здатний потягатися з такими показниками. Звичайно, цей долгоработающего ноутбук далеко не за будь-яких обставин демонструє хороші показники. Наприклад, якщо ви влаштуєте марафон безперервного перегляду HD-відео, то вимкнутися він через 8,5 годин, що теж не так і погано.

3. Але є у пристрої і недолік – порівняно невеликий об'єм оперативної пам'яті. Йдеться про 2Гб. Проте, для виконання більшості повсякденних завдань цього буде достатньо.

Долгоиграющий ноутбук ASUS T100TA-DK023H

MSI GS43VR6RE-015XPL


Якщо потрібно ноутбук з великим часом роботи, то зверніть увагу ще й на цей варіант. Виробник запевняє, що цей пристрій з ємністю батареї в 8060 мАг здатне протриматися на одній лише батареї 5 годин. Звичайно, на цей показник впливають різні чинники – наприклад, режим ноутбука, обрана яскравість екрану і наявність інших підключених до нього девайсів.

  • Крім того, MSI GS43VR6RE-015XPL може похвалитися 4-ядерним Intel Core i7, частота якого становить 2.6 ГГц. Цього вистачить для вирішення більшості завдань, які тільки можуть виникнути перед користувачем.
  • Розміри компактні. Діагональ – 14,1 дюймів. Вага – 1,6 кг. Це означає, що пристрій поміститься навіть в клатч. Транспортування ж девайса не завдасть його власнику зайвих складнощів, адже вага буде практично непомітним.
  • Дозвіл 1920x1080 пікселів, і це пояснює, чому картинка настільки яскрава і соковита. Підсвічування клавіатури дозволяє працювати навіть у повній темряві.
  • Сам девайс відрізняється темно-сірим корпусом і виглядає привабливо.

Продукція MSI багатьом покупцям. Інтерес до ноутбуків проявляють шанувальники відеоігор.

Читайте також: Огляд ноутбука MSI GP62M World of Tanks Edition.

Игровой ноутбук с мощной батареей MSI GS43VR6RE-015XPL

LENOVO IDEAPAD Y900-17 ISK


Ще один ноутбук з потужною батареєю. Відрізняється високою продуктивністю. При середній яскравості екрану працювати з цим девайсом можна протягом 5,5 годин. Звичайно, якщо весь цей час виключно дивитися відео, то енергії вистачить на 4 години. Але як для ігрового ноутбука це непоганий показник.

У LENOVO IDEAPAD Y900-17 ISK переваг:

1. Серед них – ергономічна клавіатура і високу роздільну здатність екрана.

2. Завдяки високій продуктивності ноутбука працювати з ним можна ефективно і протягом тривалого часу.

3. У тих випадках, коли режим Turbo не запущено, включене пристрій не відтворює звуків.

4. Просунута ігрова карта дає користувачеві можливість грати на цьому ноутбуці в ті нові і сучасні ігри, які тільки доступні.

5. Пристрій не маленьке і займає воно багато місця. Причина цього як в 17-дюймовому екрані, так і корпусі товщиною 36 мм. Важить пристрій 5 кг, а тому портативним його назвати складно. Проте, ігрові ноутбуки, як правило, призначаються для стаціонарного використання, а тому проблемним цей момент вважати не можна.

Цікаво почитати: Як вибрати хороший ноутбук для ігор

Ноутбук с очень хорошее батареей LENOVO IDEAPAD Y900-17 ISK

Як бачимо, ноутбуки з хорошою батарей не рідкість. Тому ви без зусиль підберете Варіант, який в повній мірі буде відповідати вашим побажанням. Ми, наприклад, радимо звернути увагу на Apple Z0RF0001Q. Цей ноутбук об'єднує в собі зовнішню елегантність і високу продуктивність, тривалий час роботи і підвищену ергономіку. І має безліч інших переваг, про які докладно написано тут.

Приймати рішення, звичайно ж, повинен покупець. Слід тільки зрозуміти, який Пристрій потрібно і за яких обставин в подальшому воно буде використовуватися. Після цього справа залишиться вже за малим – придбати обрану модель.

Краще ознайомитися зі згаданими моделями і швидко порівняти їх основні характеристики дозволить складена нами таблиця.

Модель
Екран Процесор Час роботи Місткість акумулятора
ACER One 10 S1002-15GT (W4N28EA) 10.1" (1280x800) WXGA HD Multitouch Чотирьохядерний Intel Atom Z3735F (1.33 – 1.83 ГГц) 8 годин 8400 мАг
Panasonic TOUGHBOOK CF-31 (CF-3141600N9) 13.1" XGA (1024х768) Intel Core i5 18 годин 8550 мАг
Toshiba Satellite L850 15.6" WXGA (1366x768) TruBrite Intel Core i5 5 годин 5200 мАг
ACER One 10 S1002-1186 10.1" (1280x800 ) WXGA HD Multitouch Чотирьохядерний Intel Atom Z3735F (1.33 – 1.83 ГГц) 6 годин 8400 мАг
Prestigio Smartbook 116A02 11.6" (1366x768 ) WXGA Чотирьохядерний Intel Atom Z3735F (1.33 – 1.83 ГГц) 7 годин 10000 мАг
Panasonic TOUGHBOOK CF-31 (CF-3141604T9) 13.1" XGA (1024х768) TN + film Двоядерний Intel Core i5 18 годин 8550 мАг
Apple Z0RF0001Q 15,4" ( 2880x1800) Intel Core i7-4870HQ 9 годин 8600 мАг
ASUS T100TA-DK023H 10.1" IPS (1366x 768) HD LED Intel Atom Z3740 (1.33 ГГц) 15 годин 8150 Маг
MSI GS43VR6RE-015XPL 14" (1920x1080) Intel Core i7-6700HQ (2,6-3,5 ГГц) 15 годин 8060 мАг
LENOVO IDEAPAD Y900-17 ISK 17 , 3" (1920x1080) Intel Core i7-6820HK (2,7-3,6 ГГц) 5,5 годин 9000 мАг

Огляд Одного з ноутбуків на відео:

Коментарі
Залиште коментар
Категорії