Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Найкращий набір LEGO DUPLO — ТОП 10 найбезпечніших конструкторів

Дата публікації: 22.04.2024 17:11
Дата оновлення: 23.04.2024 10:41

На відміну від звичних нам цеглинок конструктора, у LEGO DUPLO вони більші, що безпечно для малюків, які тягнуть до рота все, що завгодно. Серія розрахована на вік від двох до п'яти років. Діткам корисно в нього грати, адже під час контакту з деталями відбувається координація рухів рук. Розвивається уява, оскільки дитина створює різноманітні конструкції, комбінуючи цеглинки щоразу по іншому. У спільній грі батькам простіше навчити її кольору, формам, числам і буквам, а також назвам тварин, транспорту та іншого.

малюк грає з Лего

Цеглинки з якісного пластику. Міцні. Сумісні з детальками з інших наборів LEGO. Дитині буде цікаво з ними грати навіть коли подорослішає і з'явиться інтерес до ускладнених конструкторів. У цьому рейтингу зібрали найкращі набори серії DUPLO, які порадують найменших будівельників та їхніх батьків.

10931 LEGO DUPLO Town Вантажівка та гусеничний екскаватор

Розроблено спеціально для діток віком від 2 років. У ньому 20 кольорових деталей. Вони великі, легко збираються, маленьким ручкам завжди знайдеться захопливе заняття. Пластик без запаху, міцний. Відкусити та проковтнути детальки не вийде. У комплект входять фігурки робітників, гусеничний екскаватор з рухомим ковшем, а вантажівка — з кузовом, який можна нахиляти. У наборі є лопата, камінь і 2 цеглини. 

10931 LEGO DUPLO Town Вантажівка та гусеничний екскаватор

Попри те, що комплектація не багата і дає змогу програвати лише елементарні сюжети, дворічні дітлахи грають у нього із задоволенням. Діткам старшого віку може здатися примітивним. LEGO 10931 DUPLO Town «Вантажівка і гусеничний екскаватор» розрахований для тих, хто цікавиться будівництвом і механізмами. Він сприяє розвитку дрібної моторики, координації рук і очей, а також розвиває здібності розв'язувати простенькі задачки.

10914 LEGO DUPLO Classic Велика коробка з кубиками

Комплект поставляється в міцній пластиковій коробці. Вона об'ємна, вміщує до 200 деталей (якщо не насипом), хоча в наборі LEGO 10914 DUPLO Classic «Велика коробка з кубиками» їх всього 85 штук. Можна скласти туди детальки з раніше придбаних конструкторів. Кришка в коробці без засувок. Частина деталей упаковані в пакетики певними наборами, частина без нічого. 

10914 LEGO DUPLO Classic Велика коробка з кубиками

Кубики стійкі до стирання і пошкоджень, краї не гострі. Дитина точно не пораниться об блоки, тому для дворічок якраз. Одягаються блоки дуже легко, а знімаються з деяким зусиллям, самі не спадають. Є інструкція в комплекті у вигляді книжечки з прикладами багатьох ідей. Дитина складає сама все, що захочеться. Серед цікавих елементів по-особливому виділяються машинка, яка добре їздить по різних поверхнях, навіть по килимовому покриттю. А також чоловічки, кумедний пес, гойдалка, слайд. З безлічі деталей можна побудувати фортецю, сільський будиночок та інші споруди.

10874 LEGO DUPLO Town Поїзд на паровій тязі

Цей набір призначений для допитливих хлопчиків і дівчаток, яким цікаві залізниця, поїзди та механізми. У комплектації 59 деталей і багато пізнавальних складових:

  • Поїзд із двигуном на батарейках: керується кнопками, може рухатися вперед і назад. Гуде, світиться, їздить навіть без рейок. Починає рух при легкому поштовху вперед або назад і зупиняється, коли на нього знову натиснуть зверху.
  • Колії: до набору входять різномасті секції рейок, їх можна з'єднувати різними способами. Вони пластмасові (не залізні).
  • Станція з рейковим перемикачем: для управління напрямком руху поїзда.
  • Фігурки: машиніст, дитина і білка. Усі персонажі красиві та яскраві. Є цікаві деталі: хліб, валіза.
  • Аксесуари: бензиновий насос, кафе, вантаж, будівельні блоки з цифрами та інші ігрові елементи.

10874 LEGO DUPLO Town Поїзд на паровій тязі

Поїзд реагує на кольорові цеглини, розміщені на рейках. Вони активують різні функції: зупинку, звукові сигнали або зміну напрямку. Блоки з цифрами сприяють розвитку навичок лічби. Вони великі, міцні, приємні на дотик. Дітям легко збирати та розбирати конструкції.

Що в мінус, так це залежність від батарейок. Їх немає в комплекті 10874 LEGO DUPLO Town Поїзд на паровій тязі. Було б краще якби потяг працював на акумуляторі, який повільніше розряджається. Паротяг їде не поспішаючи й тільки по колу. Потрібно докуповувати комплект колій, щоб складати більше варіантів дороги.

10954 LEGO DUPLO My First Поїзд із цифрами — вчимося рахувати

До набору LEGO 10954 DUPLO My First «Поїзд із цифрами — вчимося рахувати» входять кубики, кожен із яких із цифрою від 0 до 9. Така особливість дає дітям можливість ознайомлюватися з числами. Поїзд із вагончиками з великих елементів, у його складі локомотив і три вагони, які з'єднуються і роз'єднуються. У комплекті дві фігурки — хлопчик і дівчинка, їх можна садити в паровозик і міняти місцями. А також є будівельні блоки та аксесуари для цікавих конструкцій. З них вийде спорудити пірамідку, зробити грибочки.

10954 LEGO DUPLO My First Поїзд із цифрами — вчимося рахувати

Складання поїзда та з'єднання вагончиків сприяють розвитку дрібної моторики та координації. Яскраві кольори та різні форми блоків привертають увагу, допомагають малюкам вчитися розрізняти та називати кольори.

10959 LEGO DUPLO Town Поліційна дільниця та вертоліт

Набір на 40 деталей дає батькам можливість навчати дітей розуміти правила і значущість закону, а також прищеплює вміння справедливо вирішувати конфлікти. Граючи, діти дізнаються про роботу поліції та значення правопорядку. Ці уроки передаються через кумедні сценарії, які малюки можуть зображати, використовуючи фігурки та аксесуари.

10959 LEGO DUPLO Town Поліційна дільниця та вертоліт

До цього комплекту входять:

  1. Поліційна дільниця, що складається з великих і яскравих блоків. Їх легко збирати. Ділянка обладнана офісом, тюремною камерою та іншими елементами, які стимулюють рольові ігри та розвивають уяву.
  2. Вертоліт — простий у збірці, з обертовим пропелером, додає динамічності грі.
  3. Мініфігурки поліціянта і злодія, що дає змогу дітям влаштовувати погоні та «арешти».
  4. Поліційна машина — компактна, з місцем для водія. Видає звук сирени (батарейки йдуть у комплекті), дверцята відчиняються, а колеса добре крутяться завдяки верткому моторчику.
  5. Аксесуари — світлофор, рація, ліхтарик, допомагають створити повноцінний ігровий світ.

На додаток до 10959 LEGO DUPLO Town Поліційна дільниця та гелікоптер додано інструкцію-буклет, якої легко дотримуватися.

10993 LEGO DUPLO Будиночок на дереві 3 в 1

Конструктор LEGO DUPLO «Будиночок на дереві 3 в 1» (модель 10993) є варіативним набором з можливістю збирати та перебудовувати елементи різними способами. Розроблено спеціально для малюків і містить зручні для захоплення блоки (126 деталей), що в плюс для розвитку моторики та творчого мислення.

Комплектація:

  • Будиночок — основний елемент, який можна збирати в три різні конфігурації, залежно від уподобань дитини або сценарію гри.
  • Мініфігурки — 5 чоловічків (бабуся і дітки), 3 тварини, що додає грі взаємодії та веселощів.
  • Слизька гірка, гойдалка.
  • Аксесуари — меблі для будиночка, рослини та інші дрібні деталі, що роблять гру реалістичнішою та більш захопливою.

10993 LEGO DUPLO Будиночок на дереві 3 в 1

Набір ідеальний для розвитку ручної моторики, просторового мислення, а також соціальних та емоційних навичок через рольові ігри. Перебудовування конструкцій стимулює уяву та аналітичні навички. Допомагає розвивати комунікацію та емпатію. Варто купити маленьким діткам, які цікавляться будівництвом, щоб задовольнити їхню цікавість і творчий потенціал.

В тему: Як вибрати конструктор для дитини: 3 підказки

10975 LEGO DUPLO Town Дикі тварини світу

Конструктор LEGO DUPLO Town «Дикі тварини світу» 10975 складається зі 141 великих деталей, з яких дитина зможе зібрати 22 тварин, що живуть на семи континентах. Розроблено для стимуляції уяви, навчання та розвитку соціальних навичок через гру.

10975 LEGO DUPLO Town Дикі тварини світу

У комплектації:

  1. Фігурки тварин із різних куточків Землі: слон, лев, пінгвін, ведмідь, білка, альпака та багато інших.
  2. Елементи ландшафту — дерева і квіти для створення савани, арктичних пейзажів і тропічних лісів.
  3. Фігурки людей — дослідників або зоологів, які допомагають доглядати за тваринами чи досліджують нові території.
  4. Транспортні засоби — джип для сафарі або човен, які додають грі динамічності.

Набір дає можливість навчатися географії, біології та екології в ігровій формі. Завдяки безлічі тварин і елементів природи, діти можуть створювати різні історії та сценарії, щоб розвивати свої творчі навички та навички оповідання. Вони можуть будувати джунглі для тропічних тварин, арктичні зони для полярних тварин і савани для тварин африканського континенту.

У наборі є географічна карта з позначенням континентів. В одне з дерев можна помістити звуковий блок. Таким чином, вийде вивчити з дитиною зони проживання популярних диких тварин нашої планети та почути звуки, які вони видають. Рольові ігри з дослідниками допомагають дошкільнятам дізнатися більше про професії та важливість турботи про природу.

Буде цікавий дітям від 2 до 5 років, особливо тим, хто цікавиться тваринами та природою. Він також підходить для батьків, які бажають навчати своїх дітей в галузі екології та біології на ранніх етапах дорослішання:

Причина для купівлі
Результат
Розвивальна іграшка Стимулює розвиток моторики, уяви та когнітивних здібностей
Пізнавальний ресурс Діти вчаться впізнавати різні види тварин та їхнє середовище існування
Виховує повагу до природи Граючи з цим набором, малюки вчаться цінувати й піклуватися про природу та навколишній світ

Цікава стаття: Конструктор Лего: історія компанії — 7 доленосних поворотів

10994 LEGO DUPLO Town Сімейний будинок 3 в 1

Багатогранний набір дає дітям можливість дослідити повсякденне життя в рамках сім'ї. Сприяє розвитку навичок будівництва, рольової гри та соціальних взаємодій. Можна перебудовувати будинок трьома способами, що надовго збільшує інтерес до гри. Граючи, вчитися розуміти домашній уклад і основу управління домашнім господарством. Так прищеплюються комунікативні навички, де в основі лежить взаємодія та співпраця між домашніми.

10994 LEGO DUPLO Town Сімейний будинок 3 в 1

У конструкторі 218 яскравих деталей, комплектація багата:

  • Сімейний будинок — дає змогу малюкам перебудовувати його й адаптувати під різні сценарії гри.
  • Мініфігурки — мама, тато, 3 дітей, собака і кіт для різноманітних рольових ігор.
  • Меблі та аксесуари — ліжко, стіл, стільці, та побутові предмети (піч, телевізор) для збагачення ігрового середовища.
  • Транспортний засіб — маленький сімейний автомобіль, на якому цікаво симулювати поїздки на роботу або в магазин.

Дошкільнята можуть створювати різні домашні сцени, наприклад, ранкове пробудження або вечірній відпочинок. Вибір серед аксесуарів і меблів дає їм змогу деталізувати кожну кімнату та грати в повсякденні ситуації — приготування їжі, сон або перегляд телевізора. Рольові ігри зі старшими братами та сестрами, батьками підтримують емпатію в колі сім'ї.

LEGO DUPLO Town «Сімейний будинок 3 в 1» 10994 цікавий діткам від 2 до 5 років, особливо тим, хто любить імітувати повсякденні дії дорослих. Конструктор підходить для маленьких будівельників і домогосподарок, прищеплюючи їм цінність сімейних відносин і домашніх обов'язків. Мислячи творчо і розв'язуючи проблеми, у діток розвивається здатність до інновацій та адаптації, а це ключова навичка в ранньому розвитку. Вони вчаться сортувати предмети за кольорами й формами, рахувати, розуміти причини та наслідки.

Пізнавальна стаття: 50 незвично-цікавих фактів про Лего, про які ви точно не знали

10970 LEGO DUPLO Пожежна частина та вертоліт

Діти можуть грати з цим конструктором, моделюючи різні сценарії рятувальних операцій. Використовуючи пожежну машину та гелікоптер, «гаситимуть» вогонь і рятуватимуть «постраждалих». Таким чином малюки вчаться допомагати іншим і працювати в команді. Діти можуть чути, бачити й тактильно взаємодіяти з об'єктами гри.

Хоча здається несподіваним, навіть у такому ранньому віці, через гру в LEGO DUPLO «Пожежна частина і вертоліт» 10970 можна починати вводити концепції вартості та ресурсів. Використовуючи ігрові гроші або замінники, малюки можуть «купувати» обладнання або «оплачувати» послуги пожежної команди, що стимулює основи фінансової грамотності.

Граючи ролі пожежників, дошкільнята вчаться цінувати роботу тих, хто допомагає зберігати безпеку в суспільстві. Це виховує повагу та вдячність до професій, пов'язаних із допомогою та порятунком життів.

10970 LEGO DUPLO Пожежна частина і вертоліт

У наборі 117 деталей, деякі з них із підсвічуванням. Комплектація наступна:

  1. Пожежна частина — будівля з гаражем для пожежної машини, вежа та офіс.
  2. Вертоліт з обертовим пропелером.
  3. Пожежна машина, що світиться, — оснащена шлангом та іншим пожежним обладнанням для гасіння.
  4. Фігурки пожежників — 2 штуки.
  5. Додаткові аксесуари — пожежний гідрант, вогонь, інструменти для гасіння пожеж та інші.

Двері гаража, що відчиняються, пропелер, що обертається, у гелікоптера і шланг на пожежній машині збільшують залученість у гру. Набір сприяє розвитку дрібної моторики, координації, уяви та здатності до розв'язування проблем.
Якщо батьки розповідатимуть історії, пов'язані з пожежниками, безпекою та героїчними рятувальними операціями, у дитини покращиться уява з цієї тематики. Їй буде простіше навчатися і запам'ятовувати ключові моменти.

До слова: Що можна зробити з Лего конструктора: ТОП 10 ідей

10983 LEGO DUPLO My First Органічний ринок 

Діти можуть влаштувати день ринку та переймати на себе роль продавців і покупців, обмінюватися фруктами та овочами, розплачуватися уявними грошима для симуляції покупок. Також можуть розігрувати сценарії доставлення продуктів, уявляючи як вони потрапляють від ферми на стіл. Або обігравати кав'ярню, де фрукти та овочі використовуються для приготування смачних страв.

10983 LEGO DUPLO My First Органічний ринок 10983 LEGO DUPLO My First

У LEGO DUPLO My First «Органічний ринок» 10983 налічується 40 детальок.

Комплектація наступна:

  • Ринкові лавки — на них діти можуть «продавати» продукти.
  • Фігурки продавця та покупців.
  • Маленька вантажівка для транспортування товарів на ринок.
  • Овочі та фрукти — морква, яблуко, банани, редис, кавун та інші. Усі яскраві та легко впізнавані, з емоційними обличчями, що викликають симпатію.
  • Додаткові аксесуари — ваги, каса, три монетки різного номіналу, що додає реалістичності грі.
  • Навіть є тканинна сумочка для походу на ринок.

Набір корисний малюкам, які цікавиться кулінарією та іграми на тему покупок. Він також підходить для батьків, які бажають навчати своїх дітей основ здорового харчування та підприємництва. Гра допомагає освоювати лічбу, додавання і віднімання за допомогою грошових купюр і ваг. Рольові ігри, в яких діти «купують» і «продають» продукти, вчать їх планувати витрати, а також економити.

Батьки в момент гри можуть розповідати, як вирощують овочі та фрукти і як важливо дбати про землю та природу. Також можна організовувати тематичні дні, наприклад, «День яблука» і вивчати різні сорти яблук, їхню користь для здоров'я, які вони на смак і колір. Це може допомогти малечі розширити свій словниковий запас та покращити уяву.

Розглянули 10 найкращих наборів Лего Дупло через призму навчання, гри та вираження своїх почуттів. Ці навички важливі для майбутніх взаємостосунків у дітей. З'ясували, що конструктори — це не тільки весело, вони розвивають здатність мислити нестандартно й адаптивно.

Набори Лего Дупло з рейтингу продумані таким чином, що їх можна використовувати протягом багатьох років, підлаштовуючись до вмінь, що розвиваються, та інтересів дитини. Це робить їх чудовою інвестицією в іграшковий арсенал малюка, підтримуючи його розвиток від раннього дитинства до дошкільного віку. Продукція якісна і довговічна. Всі елементи з нетоксичних матеріалів, безпечні та красиві.

На замітку: Топ 10 найкращих LEGO наборів

Коментарі
Залиште коментар