Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ 10 найкращих LEGO наборів

Дата публікації: 22.03.2024 11:26
Дата оновлення: 22.03.2024 11:56

Новенький «LEGO» —  це завжди «ух» та «ах»! Для уникнення «ох» на коробці завжди написано, для якого віку підійде конструктор. Щоб не розгубитися у різноманітності варіантів, склали добірку з 10 найкращих наборів різного ступеня складності.

LEGO Star Wars «Сокіл Тисячоліття»: зореліт зі знаменитої саги

Багато хто знає та любить «Зоряні війни». Модель «Сокіл Тисячоліття» — прототип легендарного космічного корабля з цієї багатосерійної саги. Зореліт схожий на оригінал з екрана: у нього навігаційний комп'ютер, вантажний відсік із двома контейнерами, диван, камбуз та багато іншого.

LEGO Star Wars «Сокіл Тисячоліття»

Така збірна іграшка сподобається хлопчикам віком від 9 років. Крім деталей космічного корабля, до комплекту входять 7 іграшкових персонажів «Зоряних воєн».

Цікава стаття: Топ 5 найкращих настільних ігор для дітей

LEGO Art «Карта світу»: віртуальна модель материків та океанів

Чи ви коли-небудь думали про створення особистої світової карти? Виробники «LEGO» втілили цю мрію в реальність. Це найбільш багатокомпонентний конструктор з тих, що вийшли на сьогодні. З Art набором можна змайструвати карту материків та водойм, виходячи з власного бачення. У процесі можна фантазувати, переміщати континенти, створювати світ таким, як його уявляєте.

LEGO Art «Карта світу»

Час проведення за складанням такого конструктора допоможе розслабитися, відпочити від суєти й поринути у творчий процес. «Карта світу» буде цікава людям віком від 18 років.

Читайте також: Що можна зробити з LEGO конструктора: ТОП 10 ідей

LEGO Architecture «Тадж Махал»: масштабована версія легенди світової архітектури

Топ «LEGO» наборів важко уявити без цього експонату. У бренда є лінійка виробів під назвою Architecture, в якій зібрані комплекти для складання видатних споруд світової архітектури. «Тадж Махал» — один із найкращих.

LEGO Architecture «Тадж Махал»

Вікова категорія цього виробу — 18+ і, можливо, на його збирання потрібно не один вільний вечір, адже в комплекті 2000 елементів. Проте результат виправдає працю.
Цей конструктор зачаровує деталізацією, продуманістю та масштабами.

LEGO Гаррі Поттер «Косий провулок»: ринок магічних товарів для шанувальників саги про хлопчика, який вижив

Шанувальники «Поттеріани» точно захочуть цей набір LEGO. Зібрана модель є чародійським ринком під назвою «Косий провулок». Тут головний герой придбав свою першу паличку перед поїздкою до «Школи Чарівництва». 

Зібраний конструктор вражає атмосферністю. Тут шанувальники знайдуть знайомі фасади магазинів:

  • Ollivanders,
  • Flourish & Blotts та інші.

А також у комплекті йдуть фігурки улюблених персонажів.

LEGO Гаррі Поттер «Косий провулок»

Це один із найкращих наборів «LEGO» у тематиці «Поттеріани». Він дає можливість проявити свої творчі здібності та самому розігрувати улюблені епізоди з фільму.

LEGO Technic: Lamborghini Sian FKP 37: дивовижний спорткар

Ця ідея розробників бренду викликає захоплення у чоловіків та хлопчиків. Автори максимально наближено до оригіналу відтворили Lamborghini Sián FKP37. Їм удалося відтворити її чіткі кути, плавні лінії. Навіть дверцята іграшкової машини відчиняються натисканням кнопки, плавно від'їжджаючи вгору.

Машинка має яскравий спойлер, що рухається, і Y- подібні фари, як у справжньої Lamborghini Sián FKP 37. Розробники з точністю відтворили аеродинамічні особливості машини й навіть її золоті диски.

LEGO Technic: Lamborg

Любителю машин та «LEGO Technic» безперечно варто поповнити свою колекцію цим незвичайним експонатом.

Корисна інфа: 50 незвичайно-цікавих фактів про «LEGO», про які ви достеменно не знали

LEGO «Колізей»: велична римська споруда у вас вдома

«Колізей» — це пам'ятка архітектури, що вражає величчю. Про нього ходять легенди. Розробники бренду створили конструктор, який збирається у масштабовану копію споруди. Цей комплект підійде для дорослих, які захоплюються архітектурою та люблять проводити вечори за розслабленим збиранням конструктора.

LEGO «Колізей»

«Architecture Колізей» — не лише один із найкращих «LEGO» наборів, а й один із великих. Він налічує 9036 деталей. Модель, що вийшла, максимально наближена до оригінальної споруди. Відтворено всі три поверхи.

LEGO Technic Самоскид Volvo 6х6: реалістична модель будівельної машини

Такий набір — чудовий презент тим, хто любить будівельну техніку. Після складання вийде велика іграшка-вантажівка, всі деталі якої зроблені реалістично.

Гравці можуть керувати «Самоскидом Volvo 6х6». Для цього потрібно завантажити та встановити на свій гаджет програму LEGO Technic CONTROL+. Керування відбувається завдяки Bluetooth підключенню. Щоб привести самоскид у рух, знадобиться 6 батарей АА.

LEGO Technic «Самоскид Volvo 6х6»

Машинка може виконувати повороти, підйом кузова. Навіть перемикання передач працює як справжнє. Управляти іграшкою буде цікаво людям різного віку. Розміри виробу в збиранні: висота — 20 см, довжина — 60 см, ширина — 20 см.

Стаття в тему: Конструктор LIGHT STAX, що світиться

LEGO Гаррі Поттер «Замок Хогвартс»: слідами улюблених героїв

Для кожного «поттеромана» «Хогвартс» — це втілення таємничості та чарівництва. З набором LEGO можете зібрати свій власний замок. Зовні споруда виглядає масштабно та реалістично. Усередині розробники пропонують зібрати великий зал, в якому відбувалося багато значних подій, аудиторії, де навчаються студенти, і навіть сходи, що рухаються.

LEGO Гаррі Поттер «Замок Хогвартс»

У комплекті до замка йдуть головні персонажі фільму та другорядні. Разом із набором «LEGO» та улюбленими героями ви відвідаєте кілька цікавих місць:

  • бібліотеки «Хогвартсу»,
  • Таємну кімнату,
  • клас Зілля,
  • кабінет Захисту від темних мистецтв.

Зібравши з близькими такий конструктор, поринете в загадковий світ чарівництва.

LEGO «НІНДЗЯГО Сіті»: місто, в якому ніколи нудьгувати

Трирівнева модель міста «Ніндзяго» дозволить поринути в атмосферу улюбленого мультфільму. Творці запрошують відвідати знаменитий рибний ринок, покататися на човні, поговорити телефоном, пообідати в суші-барі на даху, а також зняти трохи готівки в банкоматі. У місті «Ніндзяго» ніколи нудьгувати.

На першому рівні гравець знайде ринок, річку, кам'яний міст, будиночок та розсувний ліфт. Другий поверх вражає реалістичними фігурками манекенів у магазині товарів «Ніндзяго». На третьому ярусі чекає суші-бар із конвеєрною стрічкою, на якій кожен охочий може вибрати собі їжу до смаку.

Для захопливого проведення часу в комплекті йдуть 16 відомих героїв мультфільму. За таким набором можна скоротити не один вечір.

LEGO Friends «Гранд — готель Хартлейк Сіті»: чотири пори року в улюбленому готелі

Ігровий комплект від LEGO Friends дозволяє сконструювати реалістичний «Хартлейк Сіті». У цьому готелі гравця очікують просторі комфортні покої з балконами та вікнами, басейн та ресторан, де герої можуть повечеряти.

Зовнішній вигляд околиць готелю можна змінювати в залежності від пори року. Для цього в наборі передбачено сніговик та зимові елементи, квіти та зелень для літньої прикраси, тикування та жовте листя — для осені.

LEGO Friends «Гранд — готель Хартлейк Сіті»

У комплекті є чотири герої — 2 хлопчики та 2 дівчинки. Вони стануть головними персонажами гри з набором «Хартлейк Сіті».

Оригінальні набори LEGO — це завжди забируще проведення часу для дітей та дорослих. Щоб було простіше вибрати відповідний набір з нашого топу, пропонуємо вивчити їх основні характеристики, подані в таблиці:

Назва
Вік Кількість елементів Коробка, см (дл * ш * в) Серія
LEGO Star Wars «Сокіл Тисячоліття» 16+ 7541 46-53 -39 Star Wars
LEGO Art «Карта світу» 18+ 11695 15-55-38 ART
LEGO Architecture «Тадж — Махал» 16+ 2022 12-38-26 Architecture
LEGO Гаррі Поттер «Косий провулок» 16+ 5544 48-17-59 Harry Potter
LEGO Technic: Lamborghini Sian FKP 37 18+ 3696 60- 25-23 Technic
LEGO «Колізей» 18+ 9036 48-28-54 Creator
LEGO Technic «Самоскид Volvo 6х6» 11+ 2193 12-58-48 Technic
LEGO Гаррі Поттер «Замок Хогвартс» 16+ 6020 19-59-49 Harry Potter
LEGO «® НІНДЗЯГО® Сіті» 14+ 5685 58,2-17-48 Ninjago
LEGO Friends «Гранд-готель Хартлейк Сіті» 8+ 1308 38-58-9 Friends

Купуйте варіант, який найбільше сподобався, і цікаво проводьте час із сім'єю за грою в «LEGO».

Пізнавальна стаття: Конструктор «LEGO»: історія компанії — 7 доленосних поворотів

Коментарі
Залиште коментар