Одеса
Не знищити наших усмішок!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Ляльки Our Generation — 8 іграшок зі своїми історіями та аксесуарами

Дата публікації: 02.05.2024 11:21
Дата оновлення: 02.05.2024 13:23

Красиві та реалістичні ляльки Our Generation, вироблені канадською компанією, завойовують все більше дитячих сердець. У кожної лялечки з широко розкритими очима своє ім'я і характер, відображений у зовнішності. Кожна героїня надихає на гру, стимулює уяву і допомагає проявляти індивідуальність. 

У чому унікальність ляльок Our Generation

На тлі інших брендів пупси Our Generation представлені зі своєю історією або професією, яка сприяє дитячому інтересу до різних життєвих сценаріїв. У представленій добірці є лялечки-ветеринари, вчені, дослідники, що сприяє розвитку уяви у малюків. Іграшки комплектуються різноманітними аксесуарами, які доповнюють їхню легенду і дають можливість дізнаватися про професії через гру.

Кожен образ дуже детальний: одяг, зачіска і навіть найдрібніші аксесуари. Здавалося б, дрібниця, проте саме такі акценти роблять гру з ляльками цікавішою та реалістичнішою. Дітки вчаться приймати й цінувати відмінності в людях. Серед великого вибору можна знайти кожній дитині таку ляльку, з якою вона зможе ототожнювати себе. 

Лялечки з аксесуарами розроблені так, щоб відповідати інтересам хлопчиків і дівчаток різного віку: найменших, дошкільнят та учнів молодших класів. Це не тільки іграшки для розваги, а найпотужніший освітній інструмент, який допомагає формувати соціальні, емоційні та когнітивні навички у дітей.

Особливості ляльок Our Generation у таблиці:

Матеріал
Якісний і безпечний вініл натурального кольору з м'яким наповненням
Розмір Висота 46 см, реалістичні пропорції, як у справжньої дитини
Деталізація

У всіх моделей рухливі ручки, ніжки та голова. 

Виразні риси обличчя, милі оченята з віями, у деяких моделей веснянки

Аксесуари  Одяг у ніжних і спокійних відтінках, прикраси, додаткові тематичні елементи

Лялька Кейлін з довгим та пишним волоссям

Красива брюнетка з карими очима і шовковистим довгим каштановим волоссям. З його довжиною легко експериментувати, щоб придумувати різні зачіски.

Лялька Our Generation Кейлін зі зростальним волоссям

  1. На спині в іграшки вбудований механізм: натискаючи на кнопку, можна збільшувати або зменшувати довжину волосся. 
  2. У комплекті з Кейлін йдуть милі аксесуари для волосся, призначені для укладання.

Щоб дитині було легше навчитися, в комплекті передбачена брошура з покроковим виконанням 4-х різних стилів зачісок. 

Хороший вибір: Топ 5 найкращих настільних ігор для дітей

Лялька Хейлі з волоссям, що росте 

Блондинка з блакитними миготливими очима спеціально для гри з волоссям. Його легко розчісувати, є розширювана тасьма. Передбачено механізм, який дає змогу змінювати довжину коси, роблячи її довшою або коротшою. Використовуючи декоративні стрічки та аксесуари з набору, можна вигадувати різні ідеї із зачісками.

Лялька Our Generation Хейлі зі зростальним волоссям

У комплекті до ляльки Хейлі: сукня, туфлі, гребінець, 2 шпильки для волосся і буклет для укладання. Зацікавить діток, старших за три роки.

Лялька Тоня: хірург

У цієї лялечки яскраво-блакитні очі, якими вона кумедно плескає. Довжелезне світле волосся легко розчісується, його цікаво укладати. Оскільки Тоня — хірург, вона вміє обертати руками та ногами, щоб лікувати своїх хворих. Для цього в неї є реалістичні аксесуари. Перш ніж почати, на личко лялечки надягають маску, на ручки — фіолетові рукавички, щоб захиститися від чужих хвороб.  Стетоскоп легко кріпиться у вухах Тоні, тож послухати, як б'ється серце в пацієнта — це перша справа для лікаря. 

Лялька Our Generation Тоня хірург

Одяг для лялечки весь на застібках, його можна швидко знімати й одягати. У комплекті до іграшки передбачені скраб, маска для обличчя, налобний ліхтар, стетоскоп, 2 рукавички, 4 марлеві прокладки, 2 рентгенівські знімки, хірургічний пінцет, скальпель, таця, медичні ножиці, буфер обміну, ручка і медична форма. Також у комплекті є 3 батарейки AG3 (для ліхтарика). Вбрання ляльки можна змінити на будь-яке інше з колекції Our Generation, щоб підготувати її до веселих пригод зі своїми друзями. 

На замітку: ТОП 10 найкращих іграшок для новонароджених

Лялька Елліт: вершниця

Стійка, має вигляд як справжня, риси обличчя правдоподібні. Ніжки й ручки добре рухаються і не відпадають, хоча очі не закриваються. Густе волосся добре розчісується, не випадає. 

Лялька Our Generation Жокей Елліт

Одяг зшитий на совість (у комплекті також чобітки й шолом): нитки не стирчать, шви добротно прострочені. Його можна зняти й переодягнути, щоб лялечка Елліт була не тільки жокей. Попри те, що іграшка досить-таки висока, вона абсолютно легка. В пакуванні важить трохи більше кілограма. Розмір коробки 51 х 24 х 13 см.

Лялька Сара: модниця

Справжня кокетка з карими очима і світлим довгим волоссям. Одягнена в красиву рожеву сукню з фатиновою спідницею і верхом, прикрашеним золотими блискітками.

Лялька Our Generation Сара 

Образ доповнює корона, яка поєднується з різними зачісками. Вбрання можна змінити на будь-яке інше з колекції аксесуарів Our Generation. Волосся у ляльки Сари довге, м'яке, легко розчісується.

Читайте: Як правильно вибрати машинку на радіокеруванні: яка краще з 7-ми варіантів

Лялька Сабіна: художниця

Фішка цієї іграшки — в її цікавій історії, яка описана в книжці з комплекту. Крім інтриги (виявляється у ляльки Сабіни є сестричка-близнюк Сіа і найбільше одягу в комплектації), ще в подарунок дістається 6 маркерів, 1 олівець, 1 лінійка, 1 шаблон кола, 1 альбом. Чудова підмога для художника! Вбрання таке, що позаздрить будь-яка модниця: сукня, фартух, двоє штанів, білизна, шарф, берет і взуття (аж 2 пари). Є навіть намисто та окуляри! Загалом серед аксесуарів 27 предметів. 

Лялька Сабіна 

Одяг не одноразовий, зшитий з текстилю, тому не втрачає вигляд після прання. Він крихітний, зате якісний, має охайний вигляд на ляльці. Що примітно, тільце м'яке, об нього не поранишся, рухливі частини з вінілу. А він, як ми знаємо, м'якший за пластик і гуму. Не кришиться, не має запаху, не втрачає колір. Волосся шикарне: густе, легко вкладається, не випадає після розчісування. 

Лялька Вієна: красуня в шкіряній куртці

Рудоволоса красуня з карими оченятами та пишними віями одягнена в легке платтячко. Чіпляє погляд повітряна шифонова спідниця і стильна рожева курточка зі шкіри. Одяг міцний, зі щільної тканини, пошитий якісно. Серед аксесуарів, на додаток до вбрання, йдуть затиск для волосся, спідня білизна, пара сандалій. За бажання, можна наряджати ляльку Вієну в інші платтячка з колекції Our Generation.

лялька Our Generation Вієна

Пупс не видає звуків, але ручки, ніжки й голова рухливі. З ним цікаво грати. Волосся пишне і м'яке, не сплутується і не випадає. Скільки б і які б зачіски не робити, воно залишається таким же розкішним, як у нової ляльки.

Золота добірка: Найкращий набір LEGO DUPLO — ТОП 10 найбезпечніших конструкторів

Лялька Амелія: винахідниця

Вона — гарний компаньйон для тих, хто полюбляє гратися, вдаючи з себе вченого, а ляльку своєю асистенткою. Одяг та аксесуари відповідають образу, зовнішність ляльки Амелії налаштовує на довіру: очі виразні, посмішка миловидна, міміка чітко промальована. 

 Лялька Our Generation Амелія

Халатик, спідничка та інші аксесуари легко знімаються, таким чином зручно вчитися переодягати. Іграшка витримує випробування на міцність, з нею можна сміливо гратися на вулиці, вона чудово відмивається. 

  • Руки та ноги надійні, не ламаються від грубого поводження. 
  • Волосся міцно прошите по всій голові. М'яке, витримує безліч укладок і податливе для розчісування. 

Лялька беззвучна, а це додаткове поле для фантазії. За розміром якраз хороша, щоб саджати за дитячий столик. Купувати з меблів спеціально для пупса Our Generation нічого не потрібно, все підходить.

Як бачите, колекція ляльок Our Generation поєднує в собі різноманітність і увагу до деталей. З ними цікаво грати. Вони сприяють розвитку уяви та творчого мислення у дітей. Компанія Our Generation не просто створює ляльки — вона дає можливості діткам вчитися через гру, вигадуючи власний світ фантазії та пригоди.

Варто знати: Як випрати м'які іграшки: 8 порад

Коментарі
Залиште коментар