Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

JBL T120TWS: огляд і думка – платити чи не платити 2000 грн

Дата публікації: 05.04.2021 13:23
Дата оновлення: 05.04.2021 13:23

Більшість користувачів вважають, що провідні навушники звучать якісніше тих, що з'єднуються по Bluetooth. За законами фізики вони мають Рацію. АЛЕJBL T120TWS стереотипи. Ця модель дає можливість зануритися в технології з якісним звуком за вартістю нижче, ніж AirPods.

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Серед однотипних JBL, T120TWS в очі не кидаються. Хоча, заради справедливості, – таки да, у цих навушників незвичайний дизайн, схожий з космічною тематикою. Так здається через світлодіодних індикаторів, яких по одному на вухо.

JBL T120TWS обзор и личное мнение автора

JBL регулярно отримує нагороди від RedDot Design Award в області дизайну завдяки експериментам з формами. Її присуджує «Центр дизайну землі Північний Рейн-Вестфалія» в місті Ессен (Німеччина). І вручає дизайнерам і компаніям за особливі досягнення в цій галузі. Раз модель заслужила премію, значить людям це подобається.

Якщо дивитися в профіль, корпус «вух» у вигляді витягнутої краплі. З фронтального боку на кожному розміщений фірмовий логотип, він же – механічна кнопка, і світлодіодна смужка у вигляді індикатора стану батареї.

Клавіші реагують на легкі дотики, тиснути не доводиться.

  1. На правом можна відтворювати музику і ставити на паузу, а також відповідати на телефонний виклик і завершувати його.
  2. На лівому – перемикати звукову доріжку вперед і назад.

Можна викликати Siri і управляти Айфоном за допомогою голосових команд. Погодьтеся, це справжній ознака бездротових навушників – коли не дістаючи телефон, можна лише натискати на кнопку в вусі і спілкуватися зі співрозмовником.

внешний вид футляра наушников JBL T120TWS

Кейс великий, пластиковий, сплюсненої форми. Разом з навушниками важить 73 г, тому кишеню не відтягає. Знизу розташований microUSB, замаскований заглушкою. Вона туга, відкривається, якщо підчепити нігтем або зубочисткою. Кришка кейса податлива, не люфтить, відкривається пальцями однієї рукою. Під нею вбудовані три світлодіода, які відображають поточний заряд акумулятора.

Пізнавальна стаття: Кращі бюджетні навушники до 1000 гривень: 15 топових варіантів

Батарея і автономність

Тут все стабільно 4 години від акумулятора і 3 рази можна зарядити за повної в кейсі. В цілому навушники здатні працювати без прив'язки до розетки до шістнадцяти годин поспіль. Сам же коробок набирає стовідсотковий заряд за 2 години.

«Вуха» примагничивается до зарядці в футлярі, тому не випадають з нього. У ньому ж – підказки, які вказують, що правий навушник може підключатися по Блютуз. У ньому є мікрофон і кнопка відтворення і паузи. Лівий вміє перемикати треки вперед і назад.

 JBL T120TWS на зарядке в кейсе

Навушники здатні за п'ятнадцять хвилин підзарядиться на годину роботи. Індикація цілком зрозуміла.

  1. Коли пристрої заряджаються в кейсі, індикатор відображається білим. Три палаючих точки показують рівень заряду кейса.
  2. Блимає білим із середньою частотою вказує на те, що T120 включені. Якщо моргає повільно, значить девайс розряджається.
  3. Перемінно миготливі білий і синій світло сигналізують про те, що пристрій підключається.
  4. Горить синім – значить повністю зарядився.

В тему: правильно вибрати навушники для музики: 3 підказки

Звук

Усередині навушників є випромінювач 5,8 мм. Разом зі змінними амбушюрами (їх три в комплекті різного розміру) виходить досягти ефекту глибокого баса (Puar Bass). Він не глухий, а жорсткий, агресивний. Спостерігаються високі частоти і простежується деталізація.

  • Якщо включити музику на половину гучності, добре відчуваються ритми, співрозмовника нечутно і те, що ллється з динаміків, співрозмовник теж не чує.
  • Якщо включити до 75%, прослуховуються високі тональності, низи не чути.
  • Максимальний рівень гучності більше, ніж достатній. Навіть для міських умов, де шум – звична справа.

При правильній посадці навушників, в вухах не можна почути шуми ззовні. А ось якість мікрофона – посередня. Більш-менш буде чутно тільки в тихому приміщенні, на вулиці гірше. Таке враження ніби шумодав трошки лютує: голосніше йдуть сторонні звуки і шиплять приголосні, але в принципі чутність пристойна.

Читайте: Як підключити Samsung Galaxy Buds до Айфона: 7 кроків

Функціонал

Навушники фіксуються в вухах за рахунок амбушур. Це не надійно. Вушні раковини відрізняються: у кого-то джібіелькі тримаються міцно, у кого-то можуть випасти. Як не крути, модулі дійсно міні розмірів і гумові «ріжки», фіксатори або ущільнювачі зайвими б не були.

Для сполучення навушників зі смартфоном слід затиснути кнопку на правому навушнику. Коли побачите синій індикатор, в телефоні відкрийте «Налаштування», перейдіть до Bluetooth, включите (якщо вимкнено) і внизу в списку відобразиться навушник. Натискайте на напис і відбудеться увімкнення.

JBL T120TWS в упаковке и в ушах

Якщо пристрій не з'явиться в списку або вимкнеться, ще раз вимкніть і ввімкніть навушник, то ж саме виконайте в налаштуваннях Блютуз. Коли найменування навушників з'явиться в списку, натисніть на нього, буквально пару секунд – і все підключено. Ви це зрозумієте, коли, почуєте фірмовий звук JBL.

Для того щоб навушники один одного побачили, помістіть їх в зарядний кейс. Там вони підключаться і будуть звучати на пару. Залишається лише надіти навушники і почути фірмовий звук підключення JBL тепер уже в обох навушниках. Є? Ну що ж, давайте слухати музику!

ДО слова: Презентація AirPods Max: 4 моменти, вартих уваги

Ціна і якість

Пластик кейса дряпається швидко, необов'язково навіть класти його в кишеню з ключами. Зате самі навушники стабільно показують хороший результат, їх приємно слухати. Якщо «погратися» з еквалайзером, можна вибрати зручні настоянки і той звук, який відповідає духу музики.

Крім того, у T120TWS є ряд певних плюсів:

  • вони не відчуваються в вухах,
  • досить легка конструкція,
  • не чути оточуючих і зовнішній світ не чує, що звучить в динаміках.

Вартість – в межах двох тисяч гривень. Це виправдана ціна за чистий, в хороших тональностях звук. Для підтвердження написаного, дивіться цифри, що характеризують навушники з технічного боку:

Характеристики
Показники
Розмір динаміка 5,8 мм з технологією Pure Bass, які дають найпотужніше звучання
Частотний діапазон 20 Гц-20 кГц – прийнятний для слуху
Максимальний рівень звукового тиску 96 дБ (щадний)
Версія bluetooth 04.фев
Захист від вологи Відсутня

Якщо у вас є умовні дві тисячі гривень, і хочеться взяти bluetooth- «вуха» відомого бренду з чітким звуком, то так – на JBL T120 варто уваги. Рекомендуємо перш, ніж купити, приміряти, пострибати в них, послухати зі свого мобільника, щоб підійшли у всіх сенсах. За великим рахунком, в цих навушниках немає недоліків. Вартість і якість прийнятні. А то, як вони виглядають, не можна вважати їх слабкою стороною, адже цей момент відноситься до питання особистих переваг.

На замітку: Навушники Philips SHB3075BL: огляд хіта продажів 2021 року

Коментарі
Залиште коментар
Категорії