Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 кращих двухкомфорочная варильних панелей у 2017 році

Дата публікації: 26.07.2017 11:06
Дата оновлення: 10.04.2023 15:24

Кожній господарці хочеться порадувати своїх домочадців смачними стравами. Але старі кухонні плити часто підводять – повільно гріються, покриваються іржею, від них насилу відтираються старі плями. Все це аж ніяк не допомагає готувати їжу із задоволенням та легкістю. Наш рейтинг покаже, яку двокомфорочну варильну панель купити, яким обладнанням оптимальніше користуватися в умовах малогабаритної кухні і які з плит мають найбільшу кількість позитивних якостей.

VENTOLUX VB 62 K


Варочная поверхность VENTOLUX VB 62 K

Китайська маячня VENTOLUX на першому місці в цьому топі, оскільки має ідеальне співвідношення ціни та якості. Компанія виробляє різне кухонне обладнання, проте ця модель є однією з найпопулярніших.

Електрична панель зроблена з склокераміки матеріалу з високою швидкістю нагрівання і низькою – охолодження. Вона не складна у догляді і має хороші показники міцності.

Порада:ПРИБИРАЮЧИ Склокерамічну поверхню, зверніться до м'яких засобів та губки. Матеріал Стійкий до пошкоджень, але скребки або порошки можуть залишити подряпини на поверхні. Для Догляду за склокерамікою існують спеціальні засоби, що не ушкоджують поверхню та полегшують догляд.

Керування VENTOLUX VB 62 K представлено двома поворотними регуляторами, які розміщені спереду панелі. Дві конфорки різних діаметрів мають різні ступені нагріву: менша зона – 1,5 кВт, а більша – 2 кВт. Завдяки трьом ступеням потужності, господині можуть готувати складні страви, що вимагають поступового підвищення температур. Невеликі габарити (4.6 x 29 x 51 см) дають можливість вбудувати цю плитку в будь-який кухонний інтер'єр.

Читайте також: Як вибрати електроплиту?

Perfelli HVC 3210 WH RETRO


Варочная панель Perfelli HVC 3210 WH RETRO

Італійський концерн Perfelli представляє своє бачення двокомфорочних плит, що вбудовуються, найяскравішим прикладом яких є HVC 3210 WH RETRO. Прекрасна якість і простота у зовнішньому вигляді цієї плити роблять її однією з найвідоміших цього року.

Плитка із поєднання скляної крихти та кераміки представлена в незвичайному поєднанні кольорів: молочна основа та золотиста серіографія.

Вона розкішно впишеться в будь-який кухонний інтер'єр, чи то класичний стиль, чи техно.

Керована панеллю з сенсорними кнопками, ця двоконфорочна поверхня може регулювати не тільки температуру кожної зони нагріву, але й область розжарювання, що послужить величезним плюсом для точного створення кулінарних шедеврів. Найменша зона нагрівається до 1,2 кВт, велика ж використовує 1,7 кВт. Компактність плитки дозволяє монтувати її в кухонній зоні будь-яких габаритів, не займаючи великої кількості місця. Маючи П'ять режимів нагріву, ця компактна панель надає практично необмежені можливості у сфері кулінарії. Плитка Perfelli HVC 3210 WH RETRO ОСНАЩЕНА додатковими перевагами у вигляді запобігання діяльності дітей, програмованого відключення та індикатора, що показує температуру, що збереглася.

LIBERTY PG3021BG-CCAV (452)


Варочная панель  LIBERTY PG3021BG-CCAV (452)

Ще одна китайська фірма LIBERTY представляє своє дітище. Ця компактна плита на газу, що має дві конфорки, обіцяє більше можливостей, ніж описані вище.

Матеріал виготовлення – скло. Суцільні грати зроблені з чавуну, який є одним із найжаростійкіших металів, і Чудово проводить тепло, що дозволить максимально використовувати нагрівальні можливості плитки без втрати тепла.

Факт: Чугун не дає каструлям і гарантує зручне їх переміщення з однієї конфорки на іншу.

Головною особливістю цієї плитки є WOK-конфорка з потрійним рядом полум'я. Приготування їжі у вічі – традиційний спосіб для багатьох країн, що останніми роками набув небувалої популярності та популярності серед інших кухонних обивателів.

Факт: Їжа у вок-сковороді, набагато корисніше тих, що готуються у звичайних сковородах.

Читайте також: Що краще – мультиварка чи аерогриль?

Надзвичайно висока температура нагріву, сферична форма око і спеціальний метал його виготовлення дають можливість практично не лити олію для смаження, а також" запечатувати" соки продуктів, швидко створюючи скоринку. Сила нагрівання цієї конфорки досягає 3,4 кВт, а меншою – 1,8 кВт.

Плита LIBERTY PG3021BG-CCAV (452) керується механічними перемикачами, що знаходяться зверху. Унікальне розташування оберігає їхню відмінність від деформації внаслідок температурного впливу полум'я.

Gorenje ECT 330 CSC


Варочная панель Gorenje ECT 330 CSC

Словенський концерн Gorenje знову радує своїх прихильників якісною та привабливою технікою – двоконфорочна панель для готування ECT 330 CSC.

Представлена в чорних тонах, ця модель відрізняється не тільки підвищеною якістю та зручністю, але й кількома важливими функціями. Малогабаритність панелі (6,6х30х51 см) дозволяє вбудувати її на кухню будь-якої площі та інтер'єру. Плитка виготовлена зі склокераміки, що значно спрощує процедуру догляду за нею, пересування ємностей і прискорює нагрівання.

Основні переваги:

  • захист від дітей;
  • покажчик температури зони, що нагрівається;
  • координація здійснюється сенсорними клавішами, які вмонтовані у передню частину плити;
  • потужність зон нагріву регулюється автоматично.

Ближня конфорка має силу нагріву 1,7 кВт, а дальня – 1,2 кВт. Завдяки двоконтурності, одна з зон дає можливість готувати їжу як у маленькій, так і у великій посуді.

PERFELLI HGM 31012 BL


Варочная панель  PERFELLI HGM 31012 BL

Турецький бренд представляє вам компактну та багатозадачну газову плитку PERFELLI HGM 31012 BL.

Панель покрита емаллю поверх сталі. Суцільні грати теж виготовлені зі сталі, захищеної емаллю, що робить догляд за плитою зручнішим. Така сталь є відмінним теплопровідником, дозволяючи використовувати можливості конфорок максимальною ефективністю та мінімальними втратами тепла. Передня конфорка має максимальну потужність 1,75 кВт, а задня – 3 кВт і має функцію швидкого розігріву.

Керується плитка за допомогою поворотних тумблерів. Ця панель використовує бутан або природний газ, також має перехідник на балони та функцію електрозапалювання.

Невелика вага (4,5 кг) та розміри (5,3х29х52 см) дозволяють з легкістю перевозити цю плитку та встановлювати навіть у малогабаритних приміщеннях.

Читайте також: Як вибрати електропіч для дому?

BEKO HDCE 32200 X


Варочная поверхность BEKO HDCE 32200 X

Beko – турецька компанія, відома серед клієнтів якістю виробленого обладнання. Перед вами компактна плита, що використовує живлення від електромережі, BEKO HDCE 32200 X, яка допоможе в будь-яких кулінарних справах.

Вона виготовлена із загартованої сталі – металу, який має високий коефіцієнт міцності та приголомшливу стійкість до механічних пошкоджень, а також простий у догляді. Контроль плити здійснюється двома перемикачами терморегуляції, які розташовані у верхній частині.

НА відміну від попереднього обладнання з живленням від електромережі, плитка від Beko має звичні конфорки з чавуну. Потужні характеристики менше за діаметром – 1 кВт, більшою – 1,5 кВт. Подібна панель буде незамінна літніми спекотними днями, коли стояти біля розпеченої плити нестерпно, та й готувати дуже багато не потрібно. Невеликі температури не сповільнять процес приготування, так як конфорки дуже швидко розігріваються і відрізняються шістьма ступенями потужності. Маючи невеликі габарити (7,5х29х51 см), плитка легко транспортується та монтується в кухонний простір будь-яких розмірів, не заважаючи організації робочого процесу.

Буде корисно дізнатися: Як вибрати варильну поверхню для сучасної кухні?

HANSA BHII 37303


Варочная поверхность HANSA BHII 37303

Поляки компанії HANSA виготовили приголомшливу поверхню для готування, витриману в темних тонах. Маючи масу функцій, ця плитка варта навіть на кухні французьких шеф-кухарів!

Плитка зроблена зі склокераміки – міцної, стійкої до невеликих ушкоджень і простий у догляді. Нагрівані" млинці" розташовані не рівно, щоб не гріти сенсорну панель керування.

Головні переваги:

  • самостійне відключення обладнання;
  • індикація рівня температури після закінчення роботи;
  • самостійне визначення посуду;
  • відображення кипіння;
  • контроль ступеня розжарювання.

Конфорки з індукційними елементами нагріву мають потужнісні характеристики 1,4 кВт і 2,3-3 кВт, а також керування дев'ятьма температурними рівнями. Розумна панель керування обладнана дисплеєм та захистом від дитячих витівок. Скромні габарити (5х30х52 см) лише доповнюють низку переваг цієї чудової плити.

Kaiser KG 3351


Варочная поверхность Kaiser KG 3351

Техніка німецького виробництва відома в народі своєю якістю та прагненням до ідеалу навіть у дрібницях. У Kaiser KG 3351 відображені обидві ці якості цієї фірми. Короткий дизайн і сірий колір впишуться в будь-який інтер'єр кухні.

Поверхня з нержавіючої сталі, легка для догляду і стійка до подряпин і пошкоджень. Дві роздільні решітки з чавуну дозволяють максимально ефективно використовувати виробничі потужності плитки і при цьому не втрачати тепло.

Пальники різного діаметра. Менша – 1 кВт потужністю, а велика є посиленою пальником з потужністю 3 кВт. Плитка обладнана автозапалюванням та пристроєм для повного контролю використовуваного газу.

Самоврядування поворотне у вигляді двох регуляторів на верхній частині плитки. Вони розташовані те щоб не піддаватися деформації внаслідок високих температур нагрівальних зон.

Читайте також: Як вибрати газову плиту?

Perfelli HVC 3210 BL


Варочная поверхность Perfelli HVC 3210 BL

Ще одна модель італійської фірми Perfelli тішить око зовнішнім виглядом, а шлунок – передчуттям вишуканих страв. Класичний дизайн з мінімумом білого – універсальна плитка для кухні.

Представник дизайнерської колекції BASSANO, ця варильна панель виконана з матеріалу, що має у складі суміш скляної крихти та кераміки, який є дуже гладким та міцним. Догляд за таким матеріалом дуже простий – нанести спеціальне засіб і протерти вологою губкою.

Зони нагрівання 145 і 180 мм у діаметрі та з характеристиками 1,2 кВт та 1,7 кВт відповідно. Плита розігрівається завдяки технології Hi-Light, що робить нагрівання вкрай швидким, а охолодження – повільним. Її особливістю є розширена зона розжарювання, на якій можна використовувати сковорідки каструлі всіх діаметрів.

Контролюється сенсорними клавішами та п'ятьма ступенями потужності. Крім того, плита має плюси у вигляді дитячого блокування, показників рівня температури та програмованого відключення.

VENTOLUX HSF320 CT (X) 3


Варочная поверхность VENTOLUX HSF320 CT (X) 3

VENTOLUX знову радують – шикарна газова плита з лаконічним дизайном. Компактна, зручна, якісна.

Зроблена з нержавіючої сталі, ця плитка прослужить вам довго, не піддаючись механічним ушкодженням та деформації від високих температур. Поєднані грати з чавуну легкі у догляді, як і сама поверхня, а також проводять тепло, не витрачаючи його надміру.

Зони розжарювання підходять для використання у створенні складних страв, так як їх нагрівальні здібності коливаються від 1 кВт малої та до 3 кВт великої. Велика конфорка з функцією потрійного ряду полум'я та тримачами підійде, як зона нагріву для око. Самі пальники – італійського бренду з розсікачем 3 мм та французькими жиклерами.

Управління здійснюється за допомогою двох тумблерів терморегуляції. Є функція електричного запалювання конфорок. Безпека використання гарантує пристрій контролю газу.

Ці двоконфорочні плитки мають переваги, придатні для різних страв, способів обробки та об'ємів їжі. Однак вони гармонійно впишуться навіть у маленьку кухню, виконуючи ті ж завдання, що й великі плити. Готувати на цих панелях – одне задоволення, оскільки багато хто з них оснащений функціями, покликаними полегшити життя кожної господині. Панелі з вок-конфорками підійдуть для страв азіатської кухні або підтримки здорового живлення. варильні поверхні захищені від цікавості дітей, тому вам не доведеться розриватися між киплячим супом і намагається погратися з плитою дитиною. Це обладнання – компактно розміщене кухарське приладдя вищого класу, з яким готування стане приємніше, простіше і зручніше.

Вартість таких плиток набагато менше, ніж у стаціонарного обладнання, але практичність і зручність їм не поступаються, а невеликі розміри та можливість транспортування з лишком компенсують то, що плитки оснащені двома конфорками. Для літньої спеки та легкого меню раціональним Вибором буде BEKO HDCE 32200 X з помірною потужністю конфорок. А в приготуванні корисних страв та випробуванні рецептів з оком допоможе LIBERTY PG3021BG-CCAV (452) з потужним пальником потрійного полум'я. З учасників ТОПу значним списком функцій і, відповідно, великими можливостями для полегшення готування, може похвалитися HANSA BHII 37303. Тому радимо вибирати її, якщо потрібний безвідмовний і вірний посібник у кулінарних вишукуваннях. Обзаводьтеся новенькою плитою і готуйте зі зручностями!

Коментарі
Залиште коментар
Категорії