Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 кращих виробників мультиварок

Дата публікації: 31.05.2018 11:45
Дата оновлення: 31.05.2018 11:45
Створенням мультиварки людство зобов'язане любителям розсипчастого рису. Саме для ідеального приготування популярного злаку були придумані подібні прилади. Але сучасні пристрої пішли далеко вперед: вони варять, смажать, тушкують, стерилізують і виконують ще безліч функцій, економлячи час власників. Різноманітність моделей при цьому вражає, і зробити правильний вибір деколи складно. Цей рейтинг допоможе розібратися в фірмах і характеристиках, дізнатися особливості техніки кожного бренду і зрозуміти, яку техніку краще купити.

MOULINEX

Мультиварки MOULINEX
 
Французьку марку українські покупці люблять і поважають за бездоганну роботу техніки і доступну вартість. Якість за прийнятною ціною називають негласним слоганом бренду.
 
Відправним пунктом в історії компанії став 1932 рік. Тоді один з двох засновників фірми – Жан Мантеля – винайшов прилад для подрібнення овочів. За легендою, думка про створення овочерізки відвідала Жана, коли дружина приготувала йому картопляне пюре з кепсько розім'ятих бульб.
 
Популярність прийшла, коли компанія представила в 1980-тому першу мікрохвильову піч. продовжує розвиватися і випускати численні види техніки для кухні, включаючи мультиварки MOULINEX.
 
Кожна модель французької помічниці відрізняється своїми перевагами:
  1. Мультиварки-скороварки апетитне страву в два рази швидше звичайних «колег по цеху», оскільки працюють під тиском. CE501132 стане відданим другом новоспечених батьків, адже, крім набору звичних програм, у неї є режим готування їжі для дітей. Апарат оснастили функцією стерилізації, тому пляшечки для годування малюка будуть чистими і безпечними без зайвих зусиль і додаткових агрегатів.
  2. Серію приладів з новаторськими чашами сферичної форми спеціально розробили, щоб приготовані страви вийшли такими ж, як у справжній печі. Завдяки особливостям чаші циркуляція повітря відбувається по колу, тому інгредієнти отримують рівномірну теплову обробку з усіх боків.
  3. Для прискорення приготування і з метою економного споживання електроенергії бренд створив моделі з індукційним нагріванням, такі, як MK805E32.
  4. Щоб задовольнити цікавість кулінарів, які вважають за краще контролювати процес, випустилаMK812132. Через віконце на кришці приладу видно, що відбувається всередині.
Популярні моделі і їхні переваги:
 
Модель
Потужність (Вт) Особливості
CE501132 1000 Керамічна багатошарова ємність з особливим рифленим покриттям
Паровий клапан знімається
Підігрів
Мультішеф
Можливість стерилізації
Дитяче меню
Ненагревающіеся кришка
MK812132 750 Попереднє відключення функції автоподогрева Система Fuzzy logic
Оглядове віконце
Знімна внутрішня кришка
Паровий клапан знімається
Таймер відстрочки
Мультішеф
MK805E32 1200 69 встановлених програм
Відкладений старт
Підігрів
3D нагрів

MAGIO

 Мультиварки MAGIO
 
Товари цього українського бренду нешироко відомі: компанія, офіс якої знаходиться в Києві, вважала за краще замість дорогих рекламних кампаній сконцентруватися на інженерних розробках і надійної збірки. Такий підхід до керування бюджетом дозволив підприємству сформувати лояльну до споживача політику.
 
Як і великі корпорації зі світовим ім'ям, бренд зосередив виробничі процеси в КНР. Втім, високі стандарти якості вже дозволили сформувати коло відданих покупців. А використання екологічно чистих матеріалів говорить про те, що компанія дбає про навколишнє середовище і здоров'я покупців.
 
Виробник спеціалізується на дрібній техніці для дому та кухонних приладах. Популярністю користуються фени та щипці для укладки, кавоварки, блендери, а також мультиварки MAGIO.
 
 
Особливості мультіварок бренду:
  1. Дизайн приладів відрізняється витонченою елегантністю. Продуманий стиль відчувається в лаконічних класичних моделях сріблясто-сірого відтінку, який гармонійно доповнюють елементи чорного кольору. А витончені мульти з легким квітковим малюнком на корпусі, як МG-417, стануть прикрасою кухні в стилі бохо.
  2. Зосередженість на деталях дозволила компанії створити техніку, зрозумілу і зручну в експлуатації. Так, МG-422 чашею зі спеціальними ручками, тому виймати ємність з гарячим супом можна без побоювання обпектися або розлити вміст.
  3. Для гурманів, які люблять різноманітність в їжі, але не хочуть або не мають часу на тривалу підготовку, призначені моделі на кшталт. Вона вміє варити, тушкувати, піч, смажити, готувати на пару і у фритюрі. 100 режимів, з яких 16 автоматичних, розроблені з урахуванням особливостей різних продуктів.

PHILIPS

Мультиварки PHILIPS
 
У 1891 році винахідники Жерар Філіпс і Ян Ріїзе створили лампу розжарювання з вуглецевої ниткою як альтернативу дітищу Едісона. Товар виявився затребуваним не тільки на батьківщині, в Нідерландах, але і в інших європейських країнах.
 
Надихнувшись успіхом, партнери продовжили дослідницьку та інженерну діяльність, підкоряючи сферу медичного обладнання, радіомовлення, телебачення та електротоварів. На рахунку компанії винахід енергозберігаючих ламп, оптичного і компакт-дисків, компактною аудіокасети.
 
Удосконалення існуючих і створення нових технологій дозволяє бренду виробляти надійну побутову техніку з широким функціоналом. Не стали винятком і ультрасучасні PHILIPS.
 
Переваги техніки фірми:
  1. деякі моделі, наприклад HD3136/03, функціонують на основі особливої технології VitaPlus, розробленої інженерами Філіпс. Вона зберігає поживні речовини в процесі приготування шляхом рівномірного нагрівання інгредієнтів. З цією метою в прилад вбудували додатковий нагрівальний елемент;
  2. щоб експлуатація мульти була комфортною і безпечною, внутрішню каструльку в HD4731/03 двома акуратними ручками;
  3. повторне приготування вдалися і улюблених страв полегшить програма «Мій рецепт». Потрібно просто зберегти потрібні налаштування.

POLARIS

 Мультиварки POLARIS
 
Першою продукцією компанії були телевізори, зібрані на обладнанні Philips. Через 11 років виробник відкрив власний завод і став збільшувати асортимент продукції. Так на ринку з'явилася кліматична і дрібна побутова техніка бренду – блендери, м'ясорубки, мультиварки POLARIS.
 
Особливості техніки:
  1. В загальному стилі оформлення і деталях вгадується реверанс в сторону мультіварок європейських брендів. Агрегати виглядають сучасно і добре впишуться в традиційний інтер'єр.
  2. Попередньо програми приготування адаптовані з урахуванням потенційного кола покупців. Так, в PMC 0541D, крім стандартних варіантів, є режими «Варення», «Пельмені», «Холодець», «Сир».
  3. Для приготування складних страв, що вимагають періодичної зміни температурного режиму, в моделях НАЧЕБТОPMC 0517AD програма «Мультіповар».

REDMOND

Мультиварки Redmond
 
Компанія виробляє різноманітну дрібну техніку для дому та особистого користування, але найбільшою популярністю у споживачів користуються мультиварки REDMOND. Їх особливості:
  1. Зусилля розробників сконцентровані на дизайні техніки. Підібрати модель в стилі хай-тек, як RMC-PM330, або «Домашнього затишку» можна без проблем. Також на вибір пропонуються агрегати, що володіють стриманим, в деякій мірі класичним оформленням без зайвих деталей (RMC-M4515E, наприклад).
  2. Управляти приладами можна за допомогою спеціального додатку для смартфона. Функція Ready For Sky дозволяє включати, вимикати, налаштовувати мульти дистанційно. Така технологія реалізована в RMC-M800S.
  3. Такі моделі, як RMC-011, укомплектовані чашами з антипригарним покриттям з кераміки. Цей матеріал менш сприйнятливий до подряпин і потертостей, а також володіє відмінними параметрами теплопровідності.

RUSSELL HOBBS

 Мультиварки RUSSELL HOBBS
 
Ім'я цього бренду – не всі люди знають на українському ринку побутових приладів. Але цей той випадок, коли якість техніки говорить сама за себе, і нав'язлива масова реклама тільки нашкодила б компанії.
 
Підприємство заснували в 50-х роках минулого століття. Метою було виробництво перших кавоварок, які не давали напою остигнути завчасно. Товар Виявився затребуваним, і бренд почали впізнавати. Наступним Винаходом став перший в світі автомат, що працює від електромережі. За дебютантом послідувала друга модель, і це був тріумф – знайти кухню в Англії, в який не було б цього приладу, коштувало великих зусиль.
 
Зараз компанія пропонує покупцям практично всі види дрібної кухонної техніки, включаючи прилади для приготування їжі, серед яких і мультиварки RUSSELL HOBBS.
 
Переваги англійських агрегатів:
  1. Техніку RUSSELL HOBBS не сплутаєш з виробами інших брендів. Стриманий стиль з елементами аристократизму, витончені лінії і благородна колірна гамма приладів привносять в інтер'єр елегантність і створюють відчуття надійності і затишку.
  2. Такі моделі, як All-In-One Cookpot, поєднують в собі функціонал мультиварки, скороварки, пароварки і Повільноварки. І якщо можливості перших трьох приладів знайомі і зрозумілі, то переваги Повільноварки відомі не кожному. У ній їжа готується при невисокій температурі протягом декількох годин, тому продукти зберігають максимум корисних властивостей.
  3. Механізм керування не перевантажений зайвими функціями, тому користуватися помічницями на КШТАЛТCOOK & HOME 21850-56 і зручніше, ніж апаратами з десятками програм.

STADLER FORM

Мультиварки Stadler Form
 
Швейцарський бренд існує з 1998 року. Мета компанії – створювати техніку, яка буде не тільки високотехнологічної, але і стильною. Естетика, на думку засновника фірми Мартіна Штадлера – це те, чого не вистачає сучасним побутових приладів. І над виправленням цієї «помилки» працюють інженери і дизайнери компанії. Однак красива техніка повинна бути доступна широкому колу споживачів, тому виробничі потужності знаходяться в Азії.
 
 
Торгова марка випускає два основних види продукції: кліматичну техніку і побутові прилади для будинку. Асортимент товарів для кухні включає блендери, соковижималки, електрочайники, мультиварки STADLER FORM.
 
Особливості агрегатів бренду:
  1. Компанія виробляє мультиварки двох серій: Black Edition і White Edition. Продукція першої виконана в двох кольорах – чорному і металік, другий – відповідно, в білому кольорі. Досконалість форми приладів яскраві і кричущі відтінки тільки спотворять, вважають дизайнери фірми.
  2. Такі моделі, як Chef One 4L SFC 909, мають функцію готовності до встановленого часу. З цією технологією не потрібно розраховувати, на скільки відкласти старт. Досить виставити час, до якого страва має бути готове, і система сама виконає розрахунки та почне роботу, коли потрібно.
  3. Апарати (наприклад, Chef One 5L SFC 919) оснащені технологією самоочищення. З її допомогою можна стерилізувати попередньо вимиту і суху чашу. Також це допоможе уникнути появи неприємного запаху. В процесі сухого нагріву відбувається знищення всіх можливих мікробів в ємності для готування.

ROTEX

Мультиварки Rotex
 
Українська фірма відносно недавно працює на ринку – з 2005 року. Виробничі потужності знаходяться в КНР. Продукція бренду поєднує практичність, функціональність і доступну вартість. Асортимент компанії представлений великої та дрібної технікою для побуту, пристроями для кухні, товарів буд, Електронікою. Серед кухонних товарів уваги ЗАСЛУГОВУЮТЬмультиварки ROTEX.
 
Вони відрізняються такими особливостями:
  1. Модельний ряд включає апарати, що поєднують можливості мульти і скороварки, НАПРИКЛАДREPC53-B. Тому є можливість прискореного приготування в разі потреби.
  2. Пристрої з яскравим дизайном, як помаранчева RMC301-O, припадуть до смаку тим, хто вважає нудними і невиразними традиційні сіро-чорні моделі. Промениста, сонячна мульти створить радісну і затишну атмосферу на кухні.
  3. Українські агрегати по функціоналу не поступаються дорогим приладів популярних зарубіжних брендів. Так, у потужної REPC73-B 45 запрограмованих режимів, а електронне керування здійснюється за допомогою зрозумілого і структурованого LED-дисплея на українській мові.

TEFAL

Мультиварки TEFAL
 
Історія компанії почалася з винаходу тефлону. Першу в світі сковорідку з антипригарним покриттям оцінили не тільки французи, а й жителі інших європейських країн і США. Виробництво посуду було єдиним напрямком, поки бренд не увійшов до складу SEB, корпорації, яка випускає побутові прилади. І з 1968-го асортимент торгової марки поповнився дрібної технікою для дому та кухні. Одним з найбільш затребуваних товарів компанії стали мультиварки TEFAL.
 
Переваги пристроїв бренду на прикладі RK 9001 32:
  1. Апарат має лаконічним дизайном. Корпус білого кольору витончено доповнюють сріблясті кнопки керування і обід, візуально розділяє верхню і нижню частину.
  2. Компактні розміри дозволяють розмістити прилад на поверхні невеликої площі. Також мульти не займе багато місця в шафі для зберігання.
  3. Меню запрограмованих функцій розділене на 2 частини. У першій – програми виключно для готування різноманітних круп. У другій – інші популярні страви.
  4. Усередині чаша покрита керамічним шаром, тому приготовані продукти збережуть смакові і ароматні якості. При цьому небажані запахи не будуть в'їдатися в матеріал.

Mirta

Мультиварки Mirta
 
Продукцію вітчизняного бренду відрізняє, в першу чергу, орієнтованість саме на українського споживача. Крім доступної вартості, компанія зробила ставку на детальне вивчення того, якою має бути побутова техніка на думку покупців в нашій країні. Аналіз показав, що дрібним кухонним приладів не вистачає деяких специфічних функцій, використання яких дуже полегшило б приготування традиційних страв. Як результат, кухонні комбайни фірми укомплектували аксесуарами для нарізання продуктів на популярний «Олів'є» і терки для дерунів.
 
Не залишилися без уваги і мультиварки Mirta, які мають свої переваги:
  1. Пристрої без праці зварять справжній борщ, холодець і розсипчасту гречку. Тому не доведеться по кілька годин проводити біля плити, щоб нагодувати рідних улюбленою їжею.
  2. Якщо готову страву потрібно поставити в холодильник, а переливати в іншу ємність не хочеться, виручить спеціальна кришка для чаші. Така є у MC-2220 Queen.
  3. Дизайн агрегатів відрізняється різноманітністю. Можна вибрати класичну модель або ж більш романтичну, з ненав'язливим малюнком (наприклад, MC-2212).
  4. Для готування можна використовувати встановлені програми або функцію ручного налаштування.
Вирішуючи, який фірми мультиварку купити, потрібно визначити для себе, що важливіше – бренд, дизайн, ціна або кількість функцій. Якщо вартість має вирішальне значення, краще придивитися до техніки українського виробництва. Торгові марки, представлені в рейтингу, випускають гідні прилади, які не поступаються закордонним конкурентам. Шанувальникам витонченого стилю припадуть до смаку моделі швейцарського виробника. А цінителям технологічності і шику більше підійдуть французькі пристрою.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії