Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих USB-клавіатур

Дата публікації: 31.05.2018 09:01
Дата оновлення: 31.05.2018 09:01

Гідна дротова клавіатура це комбінація надійності і зручності. Хороша USB-модель повинна дарувати комфорт як при наборі тексту, так і під час керування плейлистом, наприклад. Щоб вибрати хороший варіант, варто скористатися рейтингом.

лучшие проводные клавиатуры

У списку підібрані 10 найкращих девайсів. Збірка у них відмінна, при цьому коштують вони недорого. У статті розглянуті основні особливості топових клавіатур, які допоможуть придбати потрібну.

2E Ares KG 109 USB

Мембранна модель підходить не тільки для роботи, але і для геймплея. Кнопки Win і Full Lock, великі Enter & Shift, винесений блок з цифрами – все це дає можливість комфортно користуватися USB-клавіатурою.

Клавиатура 2E Ares KG 109 USB

Ключові переваги:

  • , що настроюється підсвічування: кнопки можуть підсвічуватися м'яким зеленим, спокійним синім або яскравим червоним.
  • Легко користуватися: сім кнопок Ares KG 109 для керування мультимедійними функціями, а двометровий дріт точно не буде сковувати рухів.
  • Не боїться води: любителі випити чаю за комп'ютером в процесі перегляду фільму або проходження гри, від сюжету якої відірватися немає сил, тепер можуть не так сильно хвилюватися про стан девайса в екстрених ситуаціях.
  • Міцна і довговічна: кнопки витримують до десяти мільйонів спрацьовувань.

Microsoft Natural Ergo 4000

Ще один гідний USB-представник сімейства ергономічних моделей з продуманою конструкцією і мінімалістичним дизайном. Тут нічого зайвого. Форма цієї клавіатури відрізняється плавними вигинами, що знижує навантаження на суглоби.

Клавиатура Microsoft Natural Ergo 4000

Чим гарний девайс, зроблений в Microsoft:

  • Руки менше втомлюються: завдяки формі пристрою вони приймають більш природне положення, ніж при роботі з моделями класичного формату.
  • Наближати картинку з Natural Ergo 4000 легкого – вона оснащена опцією для масштабування.
  • Швидкий доступ, які можна налаштовувати під себе: з їх допомогою відкривати документ, відповідати на листи і заходити в інтернет виходить одним натисканням.
  • Є виділений блок з цифрами, над яким додатково розташовані часто використовувані кнопки ( «назад», «дорівнює» і дужки).

Читайте також: ТОП-10 популярних бездротових клавіатур і 3 важливих ради для покупки

HP K3010 USB

Варіант відноситься до типу мембранних, має класичну зовнішність і таку ж конструкцію. Підключається ця клавіатура дуже швидко, адже їй не потрібні драйвера: як тільки девайс з'єднають з комп'ютером через USB, система тут ж його розпізнає.

клавиатура HP K3010 USB

Зручна Можна налаштовувати висоту під себе
Тиха Низкопрофільні клавіші моделі порадують м'яким ходом
Швидко реагує на команди Є мультимедійні клавіші
Акуратно виглядає Пластиковий корпус стійкий до слідів від пальців

Мінус у клавіатури один – відсутність підсвічування. Вечірньої пори працювати менш комфортно, але для користувачів, які вміють набирати наосліп, це не проблема.

Genius SlimStar 130 White USB

Класична модель для дому та офісу, яка сумісна з PC і лептопами. Цей USB-варіант острівного типу здатний стати кращим рішенням для користувачів, робота яких пов'язана з набором тексту.

Клавиатура Genius SlimStar 130 White USB

Три привабливі риси моделі:

  1. Ця клавіатура – одна з найбільш тоненьких в рейтингу. Подумати тільки, ще товщина – 25 мм, і це з урахуванням кнопок!
  2. «Сhocolate keycap» – спеціальний дизайн кнопок, який дозволяє їм у скрутному становищі плавно і м'яко, а ще націлений на те, щоб знизити кількість помилок.
  3. Конструкція SlimStar 130 так, щоб зробити навантаження на м'язи рук якомога менше.

Можливі нарікання:

  • немає підсвічування.

Microsoft Wired 600

Компактність, ергономічність і класичний зовнішній вигляд – все це робить USB-клавіатуру чудовим варіантом для офісу. Вона підійде для роботи з документацією та інших завдань, пов'язаних зі звітністю і набором тексту. Продумана конструкція дозволяє знизити напругу м'язів при тривалій роботі за ПК або лептопом.

Клавиатура Microsoft Wired 600

Чотири приємних якості:

  1. Драйвера ні до чого – пристрій підключається в одну дію: Віндовс відразу зрозуміє, що робити з клавіатурою.
  2. Wired 600 - девайс, чия форма привертає плавністю вигинів. Але зроблено це не для краси, а для того, щоб руки брали більш природне положення. Дійсно, друкувати з таким пристроєм зручно.
  3. Власнику не доведеться переживати, якщо він випадково проллє сік або чайок на девайс: вона захищена від вторгнення рідини.
  4. Мультимедійна контрольна панель, розташована вгорі, спрощує керування програмами при прослуховуванні музики і перегляді фільмів.

Цікаво почитати: Епічний ігровий сет від Razer: приготуйся всіх порвати в іграх!

HP USB Keyboard (QY776AA)

Діловий стиль варіанту робить його ідеальним не тільки для використання в офісі. Для керування «домашнім» ПК або лептопом пристрій прекрасно підійде. Повнорозмірна, доповнена блоком з цифрами модель – класичний варіант USB-девайса, звикати до якого не доведеться.

Клавиатура HP USB Keyboard (QY776AA)

Головні плюси клавіатури:

  • Зручно користуватися: ніжки QY776AA можна нахиляти в межах від° до 6°.
  • Модель славиться стійкістю до зносу – кнопки розраховані на двадцять мільйонів спрацьовувань.
  • У конструкції цієї моделі, випущеної HP, є отвори, куди стікає рідина. Завдяки цьому збиток від пролитої чашки чаю буде мінімальним: девайс досить просто просушити – і все в порядку.

Logitech K120 USB OEM

Нестаріюча класика, мінімалізм і надійність чудово поєднуються в моделі. Аксесуар для ПК, який підключається за допомогою USB-дроти, відмінно підійде як для будинку, так і для офісу. Він дозволить працювати тривалий час вельми комфортно.

Клавиатура Logitech K120 USB OEM

5 ключових особливостей:

  1. Чи не дратує оточуючих: клавіші спрацьовують м'яко і майже не клацають.
  2. Немає необхідності переучуватися і звикати до роботи з клавіатурою, адже розкладка у неї – стандартна, F-кнопки – повнорозмірні, а ще є цифрова панель.
  3. Чи здатна служити довго: КОНСТРУКЦІЯK120 боїться вологи.
  4. Не ковзає по столу, оскільки забезпечена стійкими прогумованими ніжками.
  5. Довго виглядає так, немов її тільки що дістали з коробки. За це варто дякувати стійкий до слідів від пальців пластик.

Genius KB-128 USB Black Ukr

Цей варіант підійде не тільки для інтернет-серфінгу або текстового набору, але і для ігор. Геймерам він подобається через міцній конструкції і кнопок, які розраховані на інтенсивне використання.

клавиатура Genius KB-128 USB Black Ukr

Чим порадує:

  • Операційна система розпізнає цю USB-модель без жодних драйверів. Це заслуга розробки Plug-and-play.
  • KB-128 завадить домашнім і колегам – кнопки ходять тихо.
  • Можна налаштувати висоту ніжок під себе так, щоб менше навантажувати м'язи.

Варто відзначити, що цей варіант – не для користувачів, які звикли до винесеним кнопок для керування мультимедіа.

Лікнеп: перевернути екран на ноутбуці або персональному комп'ютері: 3 методу

2E KM 105 USB

Оригінальна зовнішність – не єдина заслуга цієї моделі, інакше вона б просто не ввійшла в десятку кращих дротових клавіатур. Цей USB-варіант відрізняється міцною складанням, великими Enter і Shift, а також цифровим блоком. Розкладка з українськими літерами теж передбачена.

Клавиатура 2E KM 105 USB

Чим ще хороша:

  • Витривалістю – кнопки мембранного пристрою розраховані на 10 мільйонів спрацьовувань.
  • Можна з комфортом керувати мультимедіа (контролювати гучність, перемикати серії в кіно і т.д.) – у 105 десяток кнопок для цього.
  • Довгий провід – півтораметровий кабель не буде сковувати рухів: при бажанні можна взяти клавіатуру в м'яке крісло або на диван, а не сидіти за столом.

Клавіатура 2E KS 105 Slim USB Black

Ще один варіант від 2 Е, який оснащений пріоритетною розкладкою на українському. Це особливо зручно при роботі з документацією. Російські літери теж є, але вони як додаткові, промальовані в верхніх куточках кнопок.

Клавиатура 2E KS 105 Slim USB Black

Три головні достоїнства:

  1. USB-провід досить довгий (півтора метра), щоб працювати з комфортом.
  2. Клавіші мембранного типу з низьким ходом працюють майже безшумно, при цьому мають відмінну віддачею, що особливо зручно при сліпому наборі.
  3. Підходить для опівнічників – у 105 Slim підсвічування, яку можна налаштовувати.

Дивіться також: Ігрова мишка HyperX Pulsefire FPS – готуйсь-цельсь-пли

Кожна USB-модель, представлена в цьому рейтингу, має свої достоїнства, які здатні зробити її кращим вибором. Якщо потрібен варіант для набору тексту – клавіатури, створені Genius і Logitech, ідеально підійдуть. Хочеться тонкий варіант, але щоб кнопки подсвечивались? KS 105 Slim стане відмінним рішенням. Якщо працювати за комп'ютером доводиться довго, підійде ергономічна Natural Ergo 4000. Ну, а коли необхідний варіант, на якому і грати зручно, і мультимедіа управляти, тоді KG 109 – те, що потрібно. Підсвічуванням не обділені і його кнопки.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії