Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sennheiser HD 25: огляд і порівняння з 2 конкурентами з цієї ж серії

Дата публікації: 04.08.2021 09:47
Дата оновлення: 04.08.2021 09:47

Огляд «вушок» Sennheiser HD 25 логічно почати з ергономіки. Діджейські навушники зручно сидять на голові, не викликають дискомфорту при тривалому зануренні у світ музики. А ще їх люблять за якість звучання. У цій серії виробник не пішов на компроміси щодо якості звуку, вичавивши максимум з конструктивних можливостей моделі.

Sennheiser HD 25: огляд діджейських навушників

Модні «затички»: Sennheiser IE 4: огляд навушників в 4 розділи

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри 

У моделі HD 25 олдскульний імідж, виробник позиціює її як акустику, перевірену десятиріччями. Начинку навушників компанія Sennheiser періодично вдосконалює, але мінімалістичний дизайн з роками не змінюється. Стиль мінімалізму подобається тим, хто любить прості речі, ставить на перше місце функціональність. Виробник робить ставку на якість звучання. Відсутність колірних акцентів робить «вушка» непомітними, їх дизайн сумісний з будь-яким одягом. 

Чаші виконані з немазкого пластика, амбушури — з добротного шкірозамінника. HD 25 — це професійні DJ навушники, в них працюють тисячі діджеїв по всьому світу. Розсувне наголов'я забезпечує зручну посадку на голові. Можна пританцьовувати за пультом, «вушка» від цього не сповзають. HD 25 легкі, важать 140 г. Діаметр випромінювачів досить скромний — 30 мм. 

Повнорозмірні сенхайзери: Sennheiser HD 200 Pro: огляд і 4 переваги навушників

Звук 

Виробник позиціює HD 25 як навушники для діджеїв і роботи в студії. Однак за звучанням це більше діджейський варіант. Різниця між студійними та діджейськими моделями полягає в наступному. 

  • Перші передають звук з джерела без обробки, в первозданному вигляді. Якщо джерело неякісне, слухати буде не дуже приємно. 
  • Діджейські «вушка» ближче до моделей, призначених для звичайних покупців, вони обробляють сигнал, роблять його кращим. 

Звучання динамічне, яскраве, правдиве з чітким, правильним і красивим басом. Деталі композицій можна почути навіть у галасливому оточені. Не зважаючи на відсутність активного шумодава, звукоізоляція вражає. Особливою ​​жанровою схильністю навушники не відрізняються: в них комфортно слухати рок, реп, танцювальну і класичну музику. 

Не кожен смартфон здатний розгойдати 70-омну акустику. Багатство складних композицій сповна розкривається при прослуховуванні з плеєра або ПК. Сцена чітко промальована. У навушниках виразні низи, впевнені середні та цикаючи верхні частоти. 

 конструкція Sennheiser HD 25

Звукові характеристики базових Sennheiser HD 25:  

  1. Імпеданс — 70 Ом. 
  2. Чутливість — 120 Дб. 
  3. Потужність — до 200 мВт. 

Спосіб отримання сигналу — тільки провідний, що логічно з урахуванням професійного призначення навушників.

Бюджетні сенхайзери: Sennheiser HD 100: огляд на 4 міні розділу

Функціонал 

Функціонал закритих «вушок» зосереджено навколо забезпечення належних звукових характеристик. Також варто відзначити подвійну дужку, що сприяє надійній посадці, та спосіб кріплення чаш, що дозволяє міняти їх положення в різних площинах. Можна однією чашею слухати музику, а іншу зрушити, щоб почути того, хто звернувся. HD 25 зроблені з добротних матеріалів, вони не зламаються при першому ж падінні, прослужать довго. 

Класичні «вушка»: JBL E45BT: огляд класичних накладних навушників або 5 складових успіху 

Ціна та якість 

Навушники Sennheiser HD 25 в оглядах люди хвалять не за ціну, а за якість звуку. Товари німецької компанії розраховано на меломанів, які не ставлять на чільне місце вартість продукції. Для них на першому місці якість звучання. Компанія вперше презентувала 25-ю серію наприкінці 1980-их. Періодично з'являлися нові модифікації. Чим більше їх ставало, тим складніше покупцям було вибирати продукцію за співвідношенням ціна-функціональність. У 2016 році німці кардинально змінили лінійку, запропонувавши меломанам замість старих моделей 3 нових версії «вушок»: базову, Light і Plus. Різниця по функціоналу та ціні:

 
HD 25 Light HD 25 HD 25 Plus
Мала вага + + +
Одностороннє кріплення кабелю  - + +
Здвоєне наголов'я  - + +
Шарнірне кріплення чаш  - + +
Додатковий кручений кабель - - +
Додаткові велюрові амбушури  - - +
Чохол - - +
Діапазон цін, грн  3000-3500 5000-5500 6500-7000

Яку модель купити — вирішуйте самі. Судячи з відгуків, всі вони демонструють гідну якість звуку. По ергономіці «вушка» Light серйозно поступаються двом старшим версіями. У плюсовій моделі виняткова комплектація, але найвища ціна. Базові навушники по співвідношенню вартості й функціонала виглядають найбільш збалансовано. Якщо хочете більше дізнатися про них, подивіться відео від діджея з великим досвідом професійної роботи зі звуком. 

Флагманська модель: JBL E65BTNC: огляд з 5 частин 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії