Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

JBL E65BTNC: огляд з 5 частин

Дата публікації: 13.07.2021 17:12
Дата оновлення: 13.07.2021 17:12

Шум великого міста не дає розслабитися, налаштувати себе на потрібну хвилю. Огляд навушників JBL E65BTNC допоможе розв'язати проблему вибору відповідного пристрою, з яким можна спокійно насолоджуватися улюбленими композиціями на вулицях мегаполісу. Гарнітура відсікає сторонні звуки, забезпечує атмосферу повного занурення у світ музики. 

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри 

Логотип фірми JBL на чашах — ознака гарного смаку, адже компанія спеціалізується саме на аудіотехніці, а не виробляє широкий спектр продукції: від зубних щіток до телевізорів. Відповідно, є можливість доводити до розуму кожну модель навушників. Взагалі дизайн стриманий, «вушка» можна сміливо носити з будь-яким одягом, особливо якщо вибрали чорне (black) або біле забарвлення. Зеленувато-синій варіант стане знахідкою для любителів яскравих фарб.

навушники JBL E65BTNC огляд

У порівнянні з попередньою моделлю Е55ВТ, за діаметром динаміків навушники Е65 вийшли менше: від 50 мм виробник повернувся до 40. Цього достатньо для щільного прилягання до вух. Навіть при вимкненому NC при відсутності сильних зовнішніх шумів комфортно слухати музику. Вага «вушок» — близько 250 г. Завдяки хорошій ергономіці, на голові майже не відчуваються. Але сидять досить щільно, тому не сповзають. 

Аналогічна модель без шумодава: JBL Live 500BT: огляд характеристик і 4 просунутих функцій

Батарея та автономність

Для уважних до деталей покупців у огляді JBL E65BTNC варто згадати характеристики батареї. Місткість акумулятора, прихованого в лівій чаші, — 610 мАг. Автономність залежить від використання шумодава й способу отримання сигналу:

Дротяний зв'язок, шумодав вимкнений 
30 годин
Бездротовий зв'язок без NC  24 години
Bluetooth і шумодав працюють 15 годин

Виробник чесний з покупцями: заявлена ​​тривалість звучання без підзарядки відповідає перевіреної на практиці. Невеликі відхилення залежать від температури, при якій працюють навушники, і тривалості експлуатації. Якщо не включати NC і слухати музику 3-4 години на добу — акумулятора вистачає на тиждень, з шумодавом — на 3-5 днів. Батарея заряджається на 100% за 2 години. 

Просунута альтернатива: Sony WH 1000XM3: огляд характеристик і 5 інтелектуальних можливостей 

Звук 

У навушників спокійна, ненав'язлива подача звуку. Низькі та високі частоти добре збалансовані. Вокал звучить гідно. При передачі звуку по блютузу складно забезпечити якість, проти з дротовим підключенням. Але, судячи з відгуків про JBL E65BTNC і оглядам поважних експертів, у цьому випадку музику приємно слухати, незалежно від алгоритму отримання сигналу.

JBL E65BTNC: огляд звучання та характеристик

Варто відзначити приємні та насичені баси. Технологія шумозаглушення забезпечує комфортне прослуховування музики на середній гучності. Нема потреби вантажити динаміки по максимуму, ризикуючи в гонитві за чутністю сховати деталі композиції. 

Контрастність звучання на рівні, що вражає. Навушники на ура видають реп, попсові композиції, танцювальну музику. Важкий рок не завжди радує. У цьому випадку потрібно експериментувати з налаштуваннями гучності, не забуваючи, що якість звучання залежить не тільки від навушників. Треки з інтернету часто дратують навіть меломанів, які звикли насолоджуватися музикою у «вушках» преміального класу, а Е65 — це середній ціновий діапазон. Відповідно, надмірно жорсткі вимоги до якості звуку у такій ситуації не обґрунтовані. 

Характеристики звучання JBL E65BTNC: 

  1. Чутливість — 95 дБ. 
  2. Максимальний тиск звукових хвиль — 108 дБ. 
  3. Імпеданс суперський — 32 Ом. 

Бюджетний варіант: Sony WH-CH510: огляд дизайну, звуку і 4 можливостей

Функціонал 

Кнопки управління накладними навушниками помістилися на правій чаші. Розташування по блоках: 

  • Кнопка включення плюс світлодіод. 
  • У наступному блоці — регулювання гучності плюс кнопка паузи та відповіді на дзвінок телефону
  • Включення шумодава і блютуза. 

зручність використання JBL E65BTNC

На кабелі одно кнопковий пульт управління (перемотування треків, виклик голосового асистента) з вбудованим мікрофоном. «Вушка» можна використовувати як гарнітуру, але це не найсильніша сторона Е65. Якщо спробуємо поспілкуватися з абонентом на галасливій вулиці — навряд чи він вас буде чітко чути. 

Крапельки від JBL: JBL T120TWS: огляд і думка — платити чи не платити 2000 грн

Ціна і якість 

«Вушка» Е65 магазини продають за адекватною ціною. Причому в залежності від кольору вартість гарнітур часом відрізняється на 1000 грн і більше. Серед ключових показників якості Е65 — використовувані матеріали. Чаші зроблені з добротного пластику, наголов'я у текстильній обгортці, його діаметр можна відрегулювати під розмір голови. 

 якість шкірозамінника JBL E65BTNC

Амбушури із якісного шкірзамінника, контакт з ними не викликає дискомфорту. Якихось принципово нових, інноваційних матеріалів виробник не використовував. Можливо, це й на краще, оскільки перевірене часом технічне рішення — гарантія відсутності неприємних сюрпризів. 

Навушники Е65 мають попит серед любителів музики, для яких актуальна функція шумозаглушення. З урахуванням цієї характеристики ціна гарнітури повністю виправдана. За співвідношенням ціна-функціональність з моделлю важко конкурувати аналогам. 

На замітку: Sennheiser IE 4: огляд навушників в 4 розділу 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії