Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Jbl Live 500BT: огляд характеристик і 4 просунутих функцій

Дата публікації: 08.04.2021 15:24
Дата оновлення: 08.04.2021 15:24

Зустрічайте хіт магазинів електроніки – навушники знаменитого бренду Jbl Live 500BT. Гарнітуру з більш привабливим поєднанням ціни і якості важко знайти в інтернеті.

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Особливі фішки в дизайні навушників відсутні. Зроблені вони якісно, з добротних матеріалів. На шальках виділена емблема JBL, яку знають мільйони меломанів у всьому світі. Повнорозмірна модель з лаконічним дизайном симпатично виглядає на хлопцях і дівчатах. Можна купити Jbl 500BT чорного, білого, червоного, зеленого, синього кольору. Хороший попит на чорні (black) наушники, оскільки такі чаші немаркі.

Jbl Live 500BT: обзор, характеристики, возможности

Масогабаритні характеристики «вушок» Jbl Live 500BT:

  • Діаметр динаміка – 5 см.
  • Вага – 230 г.

Виробник зміг поєднати досить значні розміри з ергономічним дизайном. Амбушури щільно сидять у вушній раковині, але не тиснуть. У них годинами можна комфортно слухати музику. Функціонал пристрою розроблений таким чином, щоб користувач міг при необхідності переходити в режим спілкування з оточуючими, не знімаючи навушники з голови. Завдяки поворотному механізму чаш, модель зручно носити на шиї.

Недорога гарнітура для невибагливих користувачів: Philips SHB3075BL: огляд хіта продажів 2021 року

Батарея і автономність

Акумулятор на 700 мАг забезпечує автономність при прослуховуванні музики протягом 30 годин. Цей показник розрахований з урахуванням бездротової технології передачі звуку і пасивного шумозаглушення. Автори багатьох оглядів на Jbl Live 500BT обмежуються згадкою про цей показник, але об'єктивності заради варто згадати, що при епізодичному використанні, гарнітури заряду батареї вистачає на тиждень.

У комплектацію входить шнурок зарядки мікро-usb. Виробник не забув про функції швидкої підживлення акумулятора. Досить на 15 хвилин підключити навушники до зарядного пристрою або до ноутбука/ комп'ютера, і можна слухати МУЗИКУ 2 Години. Також в комплектацію входить кабель для передачі звуку зі смартфона АБОкомп'ютера на навушники. Ця опція може стати в нагоді, якщо з якихось причин використання bluetooth неможливо або недоцільно.

Цікава стаття: правильно вибрати навушники для музики: 3 підказки

Звук

Переходимо до найцікавішої частини розповіді про навушниках Jbl Live 500BT – ДО огляду звукових можливостей моделі . Характеристики акустики стандартні для такого роду пристроїв:

  1. Діапазон частот: 18 – 20 000 Гц.
  2. Опір – 32 Ом.
  3. Ліміт потужності – 15 мВт.

За характеристиками видно, що модель в основному заточена на отримання звуку зі смартфонів. Конструкція накладних навушників натякає, що виробник зробив акцент на баси, проігнорувавши високі частоти. Однак у відгуках задоволені покупці описують дещо іншу ситуацію. Низькі частоти дійсно в пріоритеті, але в цілому спостерігається баланс по ширині діапазону.

 достоверно передают музыку Jbl Live

Навушники достовірно передають музику, особливо при провідному підключенні. Зберігають високі частоти. Радує відсутність дефектів – незрозумілих підвисань, шумів, явних спотворень. Приємно слухати електронну музику, танцювальну, хіп-хоп, рок.

Після прослуховування треків користувачі залишаються під враженням об'ємного, глибокого звучання. Це, звичайно, не студійні навушники, але якість звуку однозначно відповідає ціні товару. Таке звучання нечасто здатні видавати бездротові моделі. У нашому випадку ставка на відомий бренд себе виправдовує на 100%.

Топчик економваріантах: Кращі бюджетні навушники до 1000 гривень: 15 топових варіантів

Функціонал

Природно, можна регулювати гучність звуку, переходити між треками. Також реалізований додатковий функціонал:

1. Голосовий помічник Google Assistant
відправляти СМС, набрані з голосу, не дістаючи смартфон з кишені.

2. Технологія TalkThru
на кнопку збільшується гучність звуків, що приходять ззовні. Можна розмовляти, не знімаючи навушники.

3. My JBL Headphones
програма дозволяє вибрати оптимальний режим прослуховування.

4. Функція «завжди напоготові»
зовнішні звуки. Опція корисна для любителів слухати музику, гуляючи по місту.

Перевіряємо звук навушників: Як правильно перевірити навушники і мікрофон: 5 порад

Ціна і якість

Амбушури навушників зроблені зі шкірозамінника – стандартне рішення для продукції середнього цінового діапазону. Також при виготовленні гарнітури виробник використовував пластик, метал і зносостійку тканину.

Разом з Jbl Live 500BT наведемо огляд цін і особливостей молодшої і старшої сестричок цієї моделі:

400ВТ 500ВТ 650ВТ
Діаметр випромінювачів, мм 40 50 40
Конструкція Накладні Накладні, повнорозмірні Накладні, повнорозмірні
Кількість колірних рішень 5 5 3
Шумоподавление Пасивне Пасивне Активне
Ціна 2500-3500 3000-4000 3500-4500

Гарнітуру 500ВТ можна назвати золотою серединою по функціоналу і вартості. У порівнянні з флагманської моделлю, у неї відсутній шумозаглушення, але для багатьох ця опція не актуальна. Зате на обличчя виграш в ціні.

У висновку відзначимо ще одну корисну функцію гарнітури 500ВТ – багатоточкове підключення. Вона вміє підтримувати зв'язок по блютуз з двома пристроями одночасно. Дивиться, наприклад, людина відео на ноутбуці, звук йде через навушники. Йому дзвонять на смартфон. Гарнітура автоматично перемикається на розмову, а після його завершення продовжує озвучувати фільм.

Вибираємо дитячі навушники: Як вибрати навушники для дітей: гайд на 11 пунктів

Коментарі
Залиште коментар
Категорії