Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як завантажити музику з Youtube: 12 хороших сервісів для ПК і смартфонів

Дата публікації: 19.04.2021 16:26
Дата оновлення: 20.11.2023 16:48

Часто рандомне відтворення роликів на ютубі дарує солідне поповнення музичної колекції. Але що робити тим, хто любить рідкісну музику, якої немає в інших стрімінгових сервісах і з якихось причин не може під`єднати YouTube Premium? У цьому випадку допоможе завантаження та конвертація роликів в аудіоформат. Зібрали найперевіреніші сервіси.

Як завантажити музику з Youtube на телефон

 скачать музыку с ютуб на телефон

Далеко не завжди є можливість скористатися комп`ютером, А ось слухати нову та незвичайну музику хочеться регулярно. Наступні програми допоможуть завантажити відповідні треки з телефону.

Способи для Android

Завдяки відкритості, Андроїд має безліч способів та лазівок для завантаження контенту з інтернету. Найпростіше буде скористатися онлайн-сервісами, які зібрані нижче. Вони добре працюють також на телефоні. Якщо ж розглядати програми, напрацювали респект наступні Snaptube, Vidmate, Videoder, YMusicю

Особливої різниці (крім інтерфейсу) у цих додатків немає – всі вони працюють за схожим принципом: "Встав посилання" → "Вибери формат" → "Отримай готове відео". Саме простотою та невибагливістю вони подобаються користувачам.

Цікава стаття: Кращий автотримач для телефону: топ 5 дійсно вартих варіантів

Способи для iPhone

А от із яблучною технікою не все так просто. У AppStore майже не зустрінеш подібних програм. Єдиний додаток, який більш-менш справляється із завданням – це SnapTube. І те, після завантаження пісні, його не вдасться скинути на інший девайс. Максимум можна тільки програвати цей трек офлайн на своєму айфоні.

Програм, які б дійсно завантажували на iOS, не знайти. А популярні методи обходу заборон спричиняють встановлення «швидких команд» з маловідомих джерел, які можуть негативно вплинути на безпеку телефону. Тому доведеться купувати передплату на YouTube Premium або завантажувати пісні на лептоп/андроїд-пристрій, додавати їх на хмару і вже звідти вантажити на телефон.

Такі витрати відбуваються через те, що кожен додаток в онлайн-магазині повинен пройти суворий «фейс-контроль», а завантажити сторонні файли так само просто, як в Android, тут не вийде. Але завдяки цьому iPhone практично не страждає від вірусів — тут складно запустити шкідливу програму потай від користувача.

Корисна стаття: Команди Google Assistant – як розмовляти з помічником Google: 12 можливостей

3 способи завантажити музику з Ютуб на ПК

 скачать музыку с ютуб на комп

Ось тут уже настає роздолля! Якщо завантажувати контент з ютубу на телефоні — то ще задоволення, з комп`ютерами це робиться в один клік.

Онлайн-сервіси

Найпростіший спосіб. Не потрібно завантажувати жодних програм – достатньо зайти на сайт будь-якого з 6 сервісів (дивіться нижче) і додати посилання. І за кілька секунд у папці «Завантаження» з`явиться контент.

  • Y2mate – за допомогою цього сайту можна завантажити ролик та аудіодоріжку.
  • MP3 Youtube — цей сайт допоможе меломанам у завантаженні аудіодоріжок улюблених роликів. Завантажена музика з`явиться на комп`ютері у форматі mp3.
  • ClipConverterCC – завантажувач та конвертер роликів з інтернету. У його арсеналі є навіть просунутий m4a та «яблучний» AAC.
  • KeepVid – сервіс, який дозволяє вантажити ролики з більш ніж 1000 сайтів: від звичних соцмереж до новинних сайтів. Щоправда, у веб-версії якість роликів обмежується FullHD, а максимальна якість аудіо – 128 kbps.
  • noTube — сервіс, з яким можна завантажити ролик та аудіодоріжку. Вибір формату простий – достатньо на початку клацнути на потрібний у меню.
  • SaveFromNet — ще один портал, за допомогою якого можна завантажити музику собі на ПК і телефон.

Цікава стаття: Що таке гібернація в ноутбуці чи комп`ютері: 4 «за» та «проти»

Програми для завантаження музики з Ютуб

Якщо не хочеться постійно заходити на той самий сайт і чекати повного завантаження першої пісні, перш ніж запустити чергу завантаження, можна завантажити відповідну програму. Найчастіше у такої немає обмеження на кількість одночасно оброблюваних файлів і якість аудіо вище, ніж в онлайн-версії. Ось дві — на замітку:

  1. KeepVid – розширена версія вебпорталу вище. З його допомогою можна вантажити ролики в 4К, mp3-треки з якістю 320 kbps, завантажувати відразу плейлисти, вмикати турборежим та автозавантаження на улюблених каналах.
  2. ClipGrab — універсальна програма, яка запуститься на мейнстрімних Windows і macOS, і на Linux.

Докладно: JBL T120TWS: огляд та думка — платити чи не платити 2000 грн

Розширення для браузерів

Більшість онлайн сервісів мають розширення для веб-браузерів. Завдяки цьому можна забути про постійне копіювання посилань – кнопка "завантажити" буде на сторінці з роликом.

 расширение для браузеров

Іноді, для установки доводиться вмикати «режим розробника», — деяких з них немає в офіційних магазинах додатків і доводиться завантажувати програму прямо з офіційного сайту сервісу. У Chrome робиться так:

  1. Зайти до налаштувань браузера.
  2. Знайти "Додаткові інструменти".
  3. Зайти на «Розширення» та топнути «Режим розробника».
  4. Підтвердити «Завантажити розпаковане розширення» та показати шлях до аддону.

В Opera це відбувається простіше:

  1. Завантажити потрібну програму.
  2. Зайти в меню Вигляд.
  3. Перейти до відділу Розширення і додати туди потрібний файл.
  4. Встановити аддон (додаток, він же програмне забезпечення).

Найпопулярніші наступні 3 аддони:

  • SaveFromNet – універсальний ютуб-завантажувач. Достатньо запустити аддон і можна завантажувати контент.
  • YouTube Video Downloader – аддон для любителів незвичайної музики. Єдиний недолік – його немає в магазині, потрібно вантажити через сайт виробника і через Режим розробника.
  • Youtube Downloader — рішення для власників комп`ютерів із браузером Опера. Налаштувань тут замало, але завантажити пісню можна.

Щоб вирішити для себе, яка програма краще впишеться для поповнення аудіоколекції, пропонуємо вивчити їх детальніше в порівняльній таблиці:

Сервіс
Особливості
Завантаження аудіо Завантаження відео Версія
Y2mate MP3 У веб-версії HD, через аддон до FullHD. Формати MP4, M4V, 3GP, WMV, FLV, MOV, MP3, WEBM і т.д. Веб, аддон для Chrome
SaveFromNet
MP3 Youtube mp3 В оригінальній якості, mp4 Веб
noTube
ClipConverterCC mp3,m4a, aac mp4,3gp, avi, mov,mkv
KeepVid mp3, wav, m4a mpeg, mp4, heic Веб, Виндоус, Лінукс
Snaptube mp3, m4a mp4 Андроїд, Хуавей, айОС
Vidmate Андроїд
YMusic
Videoder Андроїд, Віндоус
ClipGrab Віндоус, Лінукс,Мак ОС
YVD Веб, Віндоус

Тепер знайдете сервіс, який зарядить енергією та необхідними треками надовго. І пам`ятайте, що піратство – це погано! Тому, якщо є можливість – оформляйте передплату на стрімінговий сервіс, де зібрані всі альбоми улюбленого виконавця.

На замітку: Що таке Usb type С: які 3 переваги оцінять користувачі після впровадження USB4

Коментарі
Залиште коментар
Категорії