Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sony WH-CH510: огляд дизайну, звуку і 4 можливостей

Дата публікації: 08.06.2021 11:03
Дата оновлення: 20.02.2023 14:38

«Соні» – красені, молодці і молодці. У таких «вухах» прослуховування подкастів, музики та зависання в іграх — суцільне задоволення. Вони геть-чисто відсікають шуми ззовні і радують деталізованим звучанням.

 Беспроводные наушники Sony WH-CH510

Sony WH-CH510 не виняток. Цей огляд дозволить у деталях розібратися з важливими параметрами моделі.

Поради: Як правильно вибрати навушники для музики: 3 підказки

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

500 CH з пластику, за рахунок чого вони суперлегкі. Важить 132 грами. Варіація кольорів: black (чорний), white (білий), blue Поверхня – матова, немарка. На зовнішній стороні чаш і кріплень – пластик з ефектом" шорсткості", що тактильно приємно і може запобігти вислизанню з рук. Про його вологозахист виробником не заявлено.

У чашах можна регулювати висоту, кут нахилу і повороту. Вушні «подушечки» зі шкірозамінника м'які, щільно прилягають до вуха. За потреби їх можна зняти та замінити на нові.

 Внешний вид наушников Sony WH-CH510

Оголовье хоч і без м'якого ущільнювача, але, за відгуками користувачів, нітрохи не тисне на маківку при тривалому носінні. Розмір «ободу» можна відрегулювати під себе. Конструкція нескладна, але завжди можна розгорнути динаміки та повісити пристрій на шию.

Управління CH510 інтуїтивно зрозуміле. Кнопочки з насічками легко намацати, коли навушники на голові. Усього їх 3, і розташувалися вони на динаміці R. Огляд призначення кнопок Sony WH-CH510:

  • "Плюс" і" мінус" підвищують/знижують гучність музики у" вухах". Якщо утримувати одну з них 3 секунди, можна перейти на наступний або попередній трек.
  • Центральна кнопка включити/вимкнути додатково відповідає за прийняття і завершення дзвінка. Подвійним натисканням викликається голосовий помічник.

Поруч із кнопками розташувався індикатор роботи та роз'єм Type-C для кабелю підзарядки, що постачається в комплекті. 3,5-міліметрового роз'єму тут немає. Ці headphones розраховані лише на бездротове користування.

Як варіант: Sony WH 1000XM3: огляд характеристик і 5 інтелектуальних можливостей

Батарея і автономність

Про ємність акка «Соні» замовчує, зате обіцяє до тридцяти п'яти годин відтворення треків. Для порівняння: CH400 можуть протриматися близько двадцяти годин. У розмовному режимі CH510 забезпечено тридцятигодинну автономність, а під час очікування – до двохсот годин.

 Автономность и зарядка Sony WH-CH510

Зарядка від до 100% займає близько 4,5 години. Але є 10-хвилинна підзарядка, після якої можна буде ще 90 хвилин поспіль слухати улюблені треки. Заряджати і одночасно користуватися навушниками не вдасться. При підключенні кабелю вони автоматично відключаються.

Корисно знати: Як користуватися бездротовими навушниками – інструкція в 6 пунктах

Звук

Основні характеристики звучання Sony WH-CH510:

Параметри
Значення
Динаміки 30 мм
Діапазон верхніх частот 20 000 Гц
Діапазон нижніх частот 20 Гц
Частота дискретизації 44,1 кГц

Wireless CH510 дозволяють слухати будь-які музичні жанри: від електронного скаус-хауса до класичних композицій. Під час відтворення добре розкривається сцена і можна почути окремі інструменти.

Бас м'який, детально опрацьовані верхні та середні частоти. ЗАГАЛОМ звук не зливається в «Кашу», Слухати треки приємно навіть на максимальній викрутці гучності. Під Час перегляду відео розсинхрону немає.

На замітку: Як правильно перевірити навушники і мікрофон: 5 порад

Функціонал

Радують користувачів навушники Sony WH-CH510 чотирма можливостями.

  1. Коннект по Bluetooth – може безпроблемно з'єднуватися з мобільними гаджетами на" Андроїд" і iOS ПК, як" Віндовс", так і Mac. При першому контакті потрібно затиснути центральну кнопку навушників на кілька секунд, щоб увійти в режим сполучення з пристроєм. Надалі CH510 приєднуються автоматично, без зайвих маніпуляцій. Відстань підключення – до 10 метрів.
  2. Мікрофон – дозволяє відповісти на виклик і побалакати, не дістаючи смартфон. Під час розмов активується функція придушення луни та відсікання шуму. Це дає можливість співрозмовнику краще чути абонента на іншому кінці, навіть якщо останній знаходиться в шумному місці.
  3. Голосовий помічник – викликається подвійним клацанням по центральній кнопці. Співпрацює з асистентами Google та «Сірі». Для його роботи потрібно підключитися «Блютузом» до смарту, який підтримує подібну функцію.
  4. Лід-індикатор – блимає певним чином, загоряється синім або червоним залежно від режиму роботи. При виклику швидко-швидко блимає синім, під час зарядки безперервно горить червоним.

 Функционал Sony WH-CH510

Ще одна зручна фішка – навушники озвучують момент увімкнення, вимкнення, готовності до Bluetooth-коннекту. А також оголошують відсоток заряду. Щоправда, «говорять» вони виключно англійською.

Врахуйте, що активного шумоподавлення тут немає. Але чаші щільно прилягають до вух, щоб позбавити користувача зовнішніх подразників. При програванні треків на середній і вище гучності навколишнього галасу нечутно.

Ціна та якість

Цей товар відносяться до середньобюджетників. Дешевші тільки моделі. В офлайн та інтернет-магазинах CH510 коштує в межах 1100-1300 грн. Це відмінний варіант для тих, хто не хоче особливо витрачатися на накладні Вуха, але цінує хороший звук. За якістю складання теж все гаразд. Нічого Не скрипить, не люфтить. На Голові зручні, не ерзають і не сповзають під час ходьби.

Завдяки найлегшій конструкції та відсутності проводів, WH-CH510 – must have для геймерів і меломанів. Їх можна юзати цілодобово. Суперавтономність не підведе.

Є з чого обрати: Кращі бюджетні навушники до 1000 гривень: 15 топових варіантів

Коментарі
Залиште коментар
Категорії