Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy А71: огляд і 8 позитивних моментів

Дата публікації: 08.06.2021 11:15
Дата оновлення: 08.06.2021 11:15

За рахунок хорошого проца, десятої версії Android і виразною дизайнерської ідеї, критики вважають Samsung Galaxy А71 не гірше китайських флагманів.

 купить Samsung Galaxy a71

Чи є сенс витрачатися за додаткові функції, які можуть не знадобитися – розберемо в огляді про Самсунг A71.

Характеристики Samsung Galaxy a71

Витончений, ергономічний, зручний в повсякденному використанні – такі відгуки користувачів зібрав девайс. У чому секрет популярності – розглянемо нижче.

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Смартфон представлений в блакитному, сірому і чорному кольорах, які, завдяки глянсовому покриттю, відмінно грають на світлі. Задня панель вже за традицією декорована цікавим геометричним візерунком, який створює враження тривимірності. На функціонал пристрою це жодним чином не відображається, але з естетичної точки зору радує око.

разъемы и камеры Самсунг а71


моделі показало, що на корпусі швидко з'являються подряпини. Вирішити цю проблему можна за допомогою силіконових накладок або чохла.

На замітку: Як протестувати процесор: 3 популярні утиліти

Батарея і зарядка

У смартфоні використаний акумулятор на 4500 мАг, що непогано для такої діагоналі. При тестуванні в режимі перегляду відео був використаний режим польоту, до пристрою підключені навушники і налаштування збудовані на 50%. Телефон пропрацював понад 21 години поспіль.

Комплектация устройства

Виходячи з цього можна зробити висновок, посадити батарею протягом дня вийде тільки в разі постійного використання. Навіть при тривалому прослуховуванні аудіо, дзвінках, підключенні навушників через Bluetooth, ввечері рівень заряду складе порядку 35%. Залежно від інтенсивності експлуатації, девайс може працювати 1,5-2 дня без проблем.

Порадувала також функція швидкого заряду, завдяки якій за дві години можна повністю підживити девайс за умови використання «рідний» зарядки.

Камери

З кожним роком конструктори використовують поліпшені камери з декількома модулями. У Samsung Galaxy A71 всі вони встановлені на одному майданчику, що зручно і дуже естетично. Одна з камер злегка випирає над корпусом, через що при використанні телефону постійно контактує з руками. Тому для красивих кадрів не зайвим буде протерти оптику перед використанням.

встановлені стандартні камери: шірокоуголка і основна на шістдесят чотири мегапікселів. Є ряд доповнень:

Датчик глибини різкості
+
Оптичний зум -
Макрооб'єктив +
Функція стабілізації кадру -
Автофокусировка -

Проводячи огляд камер в Samsung Galaxy A71, окремо слід відзначити швидке фокусування, коректну передачу кольорової гами, наявність декількох модулів і широкий спектр додаткових режимів, які допомагають створити цікаві знімки.

В тему: Кращі смартфони без монобровою – ТОП 5, що не терплять обмеження

Продуктивність

Модель функціонує на базі проца Snapdragon 730, що в тандемі з графічним модулем Adreno 618, створює відмінну комбінацію. Об'єм оперативної ПАМ'ЯТІ -6 гігабайт. достатньо для плавного, але оперативного виконання щоденних завдань.

При тестуванні смартфон продемонстрував відмінні результати. Процесор працює без вильотів і різних помилок. Пристрій має відмінну начинку:

  • модуль Wi-Fi і GPS,
  • Bluetuth версії 5.0 і безконтактну оплату через NFC.

Дисплей

У верхній частині екрана на 6,7 дюйма розташований виріз для Фронталки. По периметру компактні границі, відступ внизу трохи більше верхнього, але видимого дисбалансу не створює. У комплектації до йдезахисна плівка. Скло з олеофобним покриттям вона не замінить, але для експлуатації протягом пари тижнів підійде.

встановлений дисплей AMOLED, завдяки чому смартфон видає яскраву контрастну картинку з відмінним проявом чорного кольору. Недоліком може стати зайва яскравість в нічному режимі, але це індивідуально.

 екран на 6,7 дюйма Самсунг

В налаштуваннях доступні два колірних дозволу: стандартне і додаткове. У смартфоні є функція Always-On, завдяки якій на заблокованому екрані будуть відображатися годинник і повідомлення.

Цікаво по темі: скачати музику з Youtube: 12 хороших сервісів для ПК і смартфонів

Зовнішній вигляд стандартних екранів і меню

Зовні інтерфейс привертає мінімалізмом: у додатків великі іконки, налаштування зручно згруповані по групах, а кількість встановлених додатків мінімальне. У смартфоні встановлена велика кількість корисних опцій:

  1. Бічна підсвічування для повідомлень ховається в лівій частині екрана. На неї можна винести часто використовувані додатки або контакти.
  2. Можливість змінити тему на темну.
  3. Широкий спектр налаштувань дозволяє визначити сценарії бічної кнопки.
  4. Наявність дитячого режиму.
  5. Функція запису з екрану і т.д.

Читайте: Як налаштувати віддалений доступ до комп'ютера в Windows 10, Або 4 пункту до розгляду

Ціни на Samsung Galaxy А71

В середньому, вартість варіюється від 9500 до 11 тисяч грн.

Galaxy A71 функціональний телефон, який виправдовує витрачені на нього гроші. Великий дисплей, чутлива камера, потужні батарея і процесор. Цього цілком достатньо для щоденного користування. Серед переваг – потрійний слот для SIM і додаткового накопичувача пам'яті, універсальний роз'єм під навушники, наявність модуля безконтактної оплати.

Пізнавальна стаття: Як монтувати відео на смартфоні: огляд 8 ультимативних додатків

Коментарі
Залиште коментар
Категорії