Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-8 кращих БФП для дому 2017 року

Дата публікації: 22.01.2018 09:49
Дата оновлення: 22.01.2018 09:49

БФП багатофункціональний пристрій, який об'єднує принтер сканер собою. Багатозадачність, габарити і економічність – те, що приваблює користувачів в цей гаджет. Крім того, за рахунок з'єднання БФП може функціонувати і як копір.

различные виды БФП

Але серед широкого асортименту товарів важко зрозуміти, яке БФП краще для будинку. Гаджети бувають лазерними і струменевими, працюють з різними типами паперу, мають різну швидкість, що і відрізняє оргтехніку собою. Ця добірка включає кращі БФП для дому, серед яких кожен знайде варіант під себе.

Ми вже писали «Як вибрати сканер?»

Canon MF231

Дана модель відноситься до категорії лазерних БФП. Якість друку 1200х1200 точок на дюйм, швидкість виходу першого аркуша 6 с, наявність режиму економії тонера – то, що виділяє Canon MF231 конкурентів. Працює пристрій з ПО для оптичного розпізнавання тексту, а це значить, що можна буде сканувати в PDF і користуватися пошуком по документу.

БФП Canon MF231

Серед переваг:

  1. Продуктивність – до 23 стор./Хв.
  2. Ємність вхідного лотка розрахована на 250 аркушів.
  3. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.
  4. Опція автоматичного відключення і режим енергозбереження, еко-звіти, що містять інформацію про споживання ресурсів.
  5. Можливість друку не тільки на звичайних аркушах А4, але і на кольорових листах, конвертах, картоні, етикетках формату А5, А6.

Устаткування миттєво готовий до роботи при натисканні на кнопку увімкнення за рахунок технології Quick First-Print. Також гаджет забезпечує друк будь-яких веб-сторінок.

Canon MF3010

Стильний монохромний лазерний прилад забезпечує 18 відбитків в хвилину. Уже через 7.8 с після увімкнення з'являється перший лист.

Canon MF3010ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ рядом особливостей. Пристрій Має роздільна здатність до 1200Х600 Точок на дюйм, що гарантує деталізацію, чітку картинку і точність ліній. У пристрої впроваджено технологію MF Toolbox, що дозволяє відразу відправляти відскановані файли поштою. ДО переваг належать:

  • картридж «все в одному» (тонер, чистячі механізми і барабан);
  • універсальність (таке обладнання функціонує з папером з вторсировини, листами високої щільності, матеріалом для етикеток, картками каталогів, конвертами);
  • економічність (споживання енергії в стандартному режимі складає 0.6 кВт, в сплячому – 1.4 Вт).

Енергоефективність пристрою відповідає сертифікату Energy Star.

БФП Canon MF3010

Панель з кнопками для керування розташовується в вертикальному положенні, що дуже зручно. До речі, обладнання гарантує друк на рівні до 8000 сторінок на місяць.

Також буде корисноНові пристрої від Xerox».

HP DeskJet 2130

Цей гаджет поставляється максимально готовим до функціонування і не вимагає складної налаштування параметрів. Швидкість друку дорівнює від шістнадцяти до двадцяти сторінок в хвилину (драфт-режим). Максимальний об'єм друку на місяць становить 1000 аркушів. Час виходу однієї сторінки для чорно-білих файлів дорівнює 15 с, а для кольорових – 18 с.

БФП HP DeskJet 2130

Дана модель відрізняється мінімальним споживанням електрики, а, отже, економічністю, що дозволило досягти максимальної відповідності апарату зі стандартом ENERGY STAR. Продуктивність при цьому збереглася на належному рівні. Серед переваг моделі:

  • різні формати матеріалів (застосовуються A4, B5, A6, конверт DL);
  • можливість роботи з нестандартними варіантами носіїв (діапазон розмірів може варіюватися, починаючи з 89x127 мм і закінчення 215x279 мм);
  • використовувати можна як звичайний папір, так і фотопапір і навіть матеріал для брошур;
  • енергоефективність (споживання ресурсів в стандартному режимі 10 Вт, в сплячому – 0.9 Вт).

Купити таке БФП для домашнього використання можна за прийнятною вартістю, так як гаджет відноситься до бюджетної категорії моделей.

Читайте такожОгляд БФП HP Deskjet 5820».

HP M130A

БФП HP M130A- ПРИСТРІЙ з середнього цінового сегмента. Бренд Представляє обладнання, що поєднує незмінна якість і вигідну цінову політику. Картридж встановлено, тому приступати до роботи можна відразу ж після придбання моделі. Переваги:

  • Продуктивність – 22 сторінки в хвилину.
  • Швидкість роботи – вже через 7.3 секунди після натискання на кнопку друку з'являється перший лист.

БФП HP M130A

За рахунок впровадження датчика контролю відстежується витрата тонера. Також обладнання включає технологію HP Auto-On/Auto-Off, яка дозволяє економити споживання ресурсів.

Canon PIXMA E414

Ця модель, як НР 2130 і Epson L366 в даній збірці, допускає використання фотопаперу. Але, крім того, БФП виділяється:

  • хорошою швидкістю функціонування – в хвилину користувач отримує до 28 зображень для чорно-білої і 14 для кольорового друку;
  • стабільною якістю одержуваного матеріалу;
  • впровадженням картриджів з підвищеним ресурсом, де об'єм для чорної фарби становить 15 мл, а для кольорової – 12.6 мл.

Не можна також не згадати про те, що Canon PIXMA Ink Efficiency E414 виділяється стильним дизайном, прийнятною вартістю, а ще гарантує економічність і продуктивність.

БФП Canon PIXMA Ink Efficiency E414

Переваги та особливості моделі полягають в:

  1. Технології друку під назвою FINE. За рахунок впровадження такої опції досягається отримання чітких і яскравих кольорів, а також висока деталізація.
  2. Застосуванні утиліти CREATIVE PARK PREMIUM. У цьому випадку користувач створює графіку з поздоровленнями, що включає анімації, табелі з календарями або саморобні матеріали на папері з наявних шаблонів.
  3. Використанні My Image Garden. Даний софт забезпечує ідентифікацію осіб. Цей параметр гарантує систематизацію та друк на фотопапері.
  4. Запровадження економічних змінних контейнерів. Чорного картриджа на 15 мл вистачає для друку до 400 відбитків формату А4. Кольоровий на 12.6 мл, в свою чергу, забезпечує друк до 300 сторінок.
  5. Вбудованих енергозберігаючих параметрах. Пристрій оснащується опціями автоматичного увімкнення і виключення. В режим очікування пристрій входить через 7 хвилин від останнього відбитка, а виходить з нього моментально і відразу готовий до роботи.

Корисно почитатиЯк вибрати лазерний принтер».

Epson L366

Дане обладнання виділяється серед аналогічних варіантів потужним функціоналом і роботою через Wi-Fi. Epson L366 пристрій, який гарантує економічність. Комплекту чорнила вистачить для друку до 7500 кольорових і 4500 чорно-білих носіїв А4.

БФП Epson L366

Користувач економить час за рахунок високої швидкості функціонування обладнання навіть при великих об'ємах документації. Вже за хвилину в режимі драфт вдається отримати до 33 відбитків.

Переваги техніки:

  1. Спеціальні контейнери для роботи. Обладнання не передбачає установку картриджів. В даному випадку застосовуються унікальні ємності і тракти.
  2. Бездротове підключення по мережі, що забезпечує зручність для користувача.
  3. Витратні матеріали на 3 роки. БФП включає контейнери, що відрізняються високим ресурсом, яких вистачає на тривалий час.
  4. Технологія Epson iPrint – можливість здійснення друку і сканування з інших гаджетів, а не тільки ПК. При цьому смартфони функціонувати на обох популярних платформах: iOS Android.

Бескартріджная конструкція з вбудованими контейнерами великого об'єму – головна особливість моделі. За рахунок цього вартість володіння пристроєм значно нижче картріджних аналогів.

Ми рекомендуємо «Як вибрати струменевий принтер».

Epson L486

Як і попередня модель, дане струйное пристрій функціонує по Wi-Fi. Гаджет включає стартовий набір для чорнильних сумішей, якого вистачає на 4000 чорно-білих і 6500 кольорових сторінок. Прилад друкує як безпосередньо, так і з різних пристроїв (флешки, мобільні телефони).

БФП Epson L486

Чорнильні ємності, впроваджувані в Epson L486, виділяються значним об'ємом. У порівнянні з картриджами – вони більше в 10 разів. Хоч вартість БФП і вище в порівнянні з іншими моделями, але і ефективність його використання більше.

Переваги:

  1. бездротову. За рахунок технології WiFi Direct пристрій підключається безпосередньо до комп'ютера, без роутера.
  2. Висока роздільна здатність друку (параметр дорівнює 5760x1440 точок на дюйм).
  3. Технологія Epson Micro Piezo, забезпечує якість, яскравість і чітку деталізацію готового матеріалу.
  4. Можливості друку фотографій аж до формату А4.
  5. Місткість контейнерів – їх об'єм дорівнює 70 мл.

Якщо виникає питання «який купити принтер і сканер і ксерокс« Все в одному »Для дому», відгуки користувачів про цю модель допоможуть визначитися з покупкою. Їх можна знайти без праці, так як техніка бренду заслужено користується популярністю на ринку.

Корисно буде ознайомитисяЯк вибрати принтер».

Samsung SL-M2070

Дане обладнання відрізняється можливістю двостороннього копіювання посвідчень, дублюванням кількох аркушів на одному носії. Впровадження сучасного процесора і оптимального об'єму пам'яті (128 МБ) – ще одна перевага. Таких показників досить, щоб отримати в хвилину до 20 відбитків.

БФП Samsung SL-M2070

Samsung SL-M2070 спеціальні софти для підвищення якості функціонування приладу. Це:

  1. Easy Printer Manager. За допомогою цієї утиліти забезпечується керування обладнанням і його налаштування на відстані за допомогою синхронізації з іншими гаджетами (смартфоном, наприклад).
  2. Easy Document Creator. Файли створюються, зберігаються і відправляються в самих різних версіях, що розширює межі для користувача, а утиліта сприяє їх відправлення поштою, факсом і через соціальні платформи, веб-сайти.
  3. Easy Eco Driver. Софт дозволяє скоротити витрату матеріалу на 20%, мінімізуючи використання матеріалів. Ця утиліта отримала премію Outstanding Achievement in Innovation award за впровадження інноваційних рішень в даному сегменті.
  4. Google Cloud Print. Софт відкриває доступ для користування будь-якому людині за допомогою підключених до мережі гаджетів: планшетів, ПК, смартфонів.

Ми також писалиЧим відрізняється струменевий принтер від лазерного».

Модель
Технологія друку Кольори Макс. дозвіл, dpi Швидкість друку, стор/хв Дозвіл сканера Щільність паперу, гр/м2
Canon MF231 лазерна монохромний 600x600 23 600х600 60-163
Canon MF3010 лазерна монохромний 1200x600 18 600x600 60-163
HP DeskJet 2130 струменевий кольоровий 4800x1200 16-20 1200x1200 60-300
HP M130A лазерна монохромний 1200x1200 22 1200x1200 60-163
Canon PIXMA E414 струменевий кольоровий 600x4800 14-28 600х1200 64-275
Epson L366 струменевий кольоровий 5760x1440 15-33 1200x2400 64-255
Epson L486 струменевий кольоровий 5760x1440 15-33 1200x2400 64-255
Samsung SL-M2070 лазерна монохромний 1200x1200 20 1200x1200 60-163

Який варіант кращий

Який лазерний БФП краще купити для дому? Якщо завдання полягає тільки в виконанні основних функцій, то актуальним варіантом стане HP M130A. Коли користувач постійно роздруковує графіком, кольорові матеріали, рекомендується придбати Epson L366.

Цікаво буде ознайомитисяКартриджі HP Economy: скорочення витрат, збереження якості друку».

Дивіться відео «HP DeskJet 2130, розпакування і тестування. Гідне БФП ».

Коментарі
Залиште коментар
Категорії