Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як і де купити холодильник. Процес купівлі якісного і недорогого агрегату

Дата публікації: 04.07.2017 09:05
Дата оновлення: 04.07.2017 09:05

Холодильник коштує чималих грошей. Тому перед тим, як здійснити таке дороге придбання, задумайтеся, як купити якісний холодильник , заплативши за нього справедливу ціну без переплат. Ми розповімо, на що необхідно звертати увагу, щоб покупка вдалася!

  різноманітні моделі холодильників

Вибір якісного холодильника

Вибір холодильника залежить від безлічі факторів. Одні мають принципове значення для успішної експлуатації, інші є звичайним маркетинговим ходом, не впливаючи на якість роботи для конкретного користувача.
 
Якщо для вас економічність агрегату є важливим критерієм, зверніть увагу на те, до якого класу енергоспоживання належить сподобався рефрижератор. Загальний принцип такий: чим ближче буква, що позначає клас до початку алфавіту, тим меншим буде витрата електроенергії. Відповідно, модель А-класу буде економічніше, ніж холодильник з маркуванням В або С.
 
Всього класи енергоспоживання позначаються буквами від A до G. Зокрема:

  • G клас є найбільш енергоємним;
  • Рефрижератори, що належать до D-класу, споживають середня кількість енергоресурсів;
  • B і C класи вважаються економічними;
  • А клас має самий незначний витрата енергії.

Сьогодні існують вдосконалені моделі класів А +, А ++, і ін., Адже ніщо не стоїть на місці і виробники змагаються в тому, чия техніка буде більш економною, а значить, вигідною в використанні. Принцип їх вибору буде наступним: чим більше плюсиков варто після букви А, тим нижче рівень споживання енергії. Найекономічніші холодильники позначаються наступним чином: A +++ або Super A.


 
 економічні холодильники
 

 

Якість фарбування має значення для надійності і довговічності пристрою, адже саме фарба забезпечує захист від зовнішніх впливів і корозії .
 
Якість і кількість компресорів . Два компресори підстрахують на час відсутності, забезпечивши можливість автономної роботи морозильної і холодильної камери. Вимкніть на час від'їзду холодильну камеру, і скоротіть витрати електроенергії. Крім того, один компресор в холодильниках швидше зношується, оскільки на нього припадають підвищені навантаження.
 
Спосіб установки техніки.Залежно від того, як збираєтеся встановити техніку, купуйте окремо стоїть або вбудований. Останній варіант не порушить дизайн інтер'єру, адже він ховається панеллю. Примітно, що функціональність приладу аніскільки не постраждає.

Порада: Вбудований холодильник коштує на порядок дорожче, ніж його аналог окремо стоїть типу. Хочете заощадити? Зупиняйте вибір на окремо розташованих моделях. Вбудована техніка максимально ергономічна. Вони практично безшумні. Хочете тиші і стильного оформлення? Купуйте вбудовуються рефрижератори!

Читайте також: Як правильно вибрати марку холодильника: поради бувалих покупців.

 марки холодильників

Купівля недорогого холодильника

Як показує практика, зовсім не обов'язково вибирати між дешевизною і економічністю холодильника. Нині можна придбати якісну і недорогу модель, яка має всі сучасні функції. Зацікавилися? Тоді поїхали!
 
Перш за все, звертайте увагу на вироби виробників, випущених в Україні або в ближньому зарубіжжі, скажімо, в Білорусі. Такі компанії не несуть значних транспортних витрат, не оплачують митні збори. В результаті вартість техніки є невисокою. Треба сказати, що в моделях іменитих брендів близько третини ціни – це як раз оплата транспортних і митних витрат .
 
Найдорожчими є однокамерні агрегати. Зовсім необов'язково повністю відмовлятися від морозильника, адже багато моделей однокамерних холодильників оснащені невеликим морозильним відсіком. У цій категорії зовсім нескладно знайти недорогі моделі по-справжньому високої якості.
 
Щоб придбати хороший холодильник, який належить до економ-класу, варто зробити наступне :

  • прочитати відгуки про модель в інтернеті, розпитати знайомих, які користуються аналогічною моделлю;
  • брати до уваги терміни гарантійного обслуговування. Зайве нагадувати, що чим більшою є тривалість гарантійних зобов'язань, тим вище якість холодильника;
  • проаналізувати рейтинги холодильників бюджетної категорії на кілька років;
  • вибрати відповідний магазин, де гарантовано якісні вироби продаються з мінімальною націнкою.

 широкий асортимент холодильників
 

Вибір магазину, де буде проводитися придбання, грає принципову роль, адже часто різниця у вартості одних і тих же моделей, виставлених в торгових залах різних магазинів, може відрізнятися мало не на третину. Тому перед тим, як придбати вироби, цілком доцільним буде дізнатися, де купити холодильник дешевше . Щоб зробити це, досить порівняти ціни різних магазинів, що можна зробити в мережі.

Порада: на жаль, найдешевша пропозиція не завжди – найвигідніше. Цікавтеся не лише вартістю холодильника, але і гарантійними зобов'язаннями, які несе магазин перед клієнтами. Це захистить вас від ризику придбання підробки.

 Місткі і недорогі моделі холодильників
 

Читайте також: Все, що потрібно знати про холодильниках: поради перед покупкою.

Купівля холодильника в кредит

Якщо ви хочете придбати якісний холодильник, який прослужить протягом тривалого часу, місткий і функціональний одночасно, але не маєте коштів для подібного придбання тут і зараз, це не привід, щоб відмовлятися від бажаного придбання. Сьогодні безліч компаній пропонують відмінну можливість оформити кредит на бажану техніку.

Зацікавилися, як і де купити холодильник в кредит ? Існує кілька можливостей придбати бажаний холодильник:

Кожна з різновидів, в свою чергу, має безліч зручних схем: під 0%, без початкового внеску.
 
Розстрочення та кредит, хоча і припускають можливість оплачувати товар частинами, мають кілька суттєвих відмінностей . Кредит видається банком на тривалий термін і має на увазі виплату відсотків. Магазин, щоб надати клієнту можливість придбати товар, не переплачуючи, робить знижку на суму відсотків. В результаті можна купити товар, який сподобався без комісій і переплат.
 
Розстрочка надається самим продавцем на період до року і не передбачає відсотків.
 
В кожному окремому випадку найбільш часто використовується схема, згідно з якою сума виплат ділиться на рівні частини і не передбачає першого внеску.
 
Купувати холодильник в кредит досить вигідно, оскільки можна не витрачати час, чекаючи, поки збереться необхідна сума для придбання бажаного товару. Крім того, не варто забувати про ризик інфляції. Ціни на бажану модель холодильника можуть збільшитися, і буде потрібно значно більша сума, ніж та, що була запланована заздалегідь.

Порада: Купуючи техніку в кредит, ви захищаєте себе від інфляції і стрибків цін. При цьому немає необхідності збирати всю суму відразу, відриваючи її від сім'ї і відмовляючи собі в найнеобхіднішому.

 холодильники на будь-який смак

Гарантійні зобов'язання виробника – важливий аспект для покупки

Купуючи холодильник, обов'язково уточніть, яка гарантія на холодильник дається виробником.
 
Терміном гарантії називають період, протягом якого ремонт вироби здійснюється безкоштовно. Вони прописуються в гарантійному талоні. Тому не забудьте простежити за тим, щоб він був заповнений належним чином і містив в собі:
 
1. дату реалізації агрегату;

2. печатка продавця, яка повинна проставлятися на карті, а так само кожному відривному талоні;

3. підпис продавця і розшифровку його прізвища.
 
На різні марки холодильників виробники надають різні періоди гарантії. У більшості випадків провідні виробники дають дворічну гарантію з моменту придбання. Теоретично чим більше термін гарантійних зобов'язань, тим вище впевненість виробника в надійності вироби. На практиці ж ні один різновид техніки від поломок не застрахована.
 
Якщо знаходиться на гарантії холодильник вийшов з ладу, виробник зобов'язується безкоштовно усунути поломку, або замінити виріб на подібний, якщо проводити ремонт недоцільно. Самостійно усунути несправність можна не завжди, чим більше, що це небезпечно для здоров'я. 
 
Читайте, чим небезпечний ремонт холодильника NO-FROST .
 
Зверніть увагу! Де б ви не купували техніку, гарантію на неї надає не продавець, а виробник . Якщо ж в магазині на товари не надається гарантійних зобов'язань, можливо, там торгують підробленої технікою.
 
Сумнівно також виглядає збільшення гарантійних зобов'язань з боку продавця. Скажімо, компанія-виробник надає гарантію на 2 роки, а магазин – на 3. Не варто думати, що вам казково пощастило – не виключено, що тут має місце звичайне шахрайство з метою залучення клієнтів, і, якщо придбаний товар вийде з ладу після двох років, за ремонт доведеться платити зі своєї кишені.
 
Гарантія та сервісне обслуговування не поширюється на:

  • ушкодження, які викликані неправильною експлуатацією;
  • механічні ушкодження;
  • ніжки, коліщата, лампи.

Всі ці нюанси, а також інші дрібниці, розкажуть в інтернет-магазині MOYO.UA. Пропонуючи якісні товари, наш магазин відрізняється широким асортиментом і перевіреними якістю. 
 
Дивіться цікаве відео: Як вибрати холодильник

Коментарі
Залиште коментар
S
05.07.2017 02:38

Насчет гарантии заставили задуматься. Недавно выбрали стиральную машину LG, с гарантией 10 лет. Не уточняли, чья гарантия, магазина или производителя, но на устройстве есть вроде как заводская наклейка о гарантии на 10 лет на английском. А в случае холодильников гарантии на такой долгий срок не бывает?

N
05.07.2017 02:33

Холодильники Side by side выглядят очень современно, да еще и с дисплеем, уже на банкомат какой-то смахивает. Скажите автор, а если выбранная модель по размерам не влезет в дверь, то ее фактически никак не установить, и или может магазины предусматривают разбор холодильника в таких случаях?

Ф
04.07.2017 15:27

Мне интересно, а разве сейчас кто-то еще выпускает аппараты класса G? Можно ли встретить такие сейчас (кроме старых советских холодильников)? Тут как бы понятно, что у нас все сразу смотрят на энергопотребление.

Ф
04.07.2017 14:32

Холодильник покупали в самом обычном магазине техники. Естественно, перед покупкой, мы быстренько проштудировали акции у "соседей". Да, например через интернет получалось дешевле, но поскольку своей доставки у магазина нет, они попросили приличную сумму за перевозку. Либо же сказали забирать самовывозом. Следующий шаг, который я не оценила - гарантия. Если что-то случится, неизвестно, как отправлять х/ш на ремонт!? По итогу, мы немного переплатили, но с доставкой и гарантией мы спокойны.

Категорії