Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як правильно вибрати чоловічий наручний годинник: 5 головних рекомендацій

Дата публікації: 07.02.2018 12:30
Дата оновлення: 07.02.2018 12:30

Годинник ‒ аксесуар, який підкреслює імідж чоловіка. Модний аксесуар розповість, який стиль життя веде людина. Масивні й скромні, спортивні та класичні моделі говорять про характер власника.
Годинник має безліч варіацій, що залежать від покладених на них функцій. Для фіксації фізичної активності підійде нескладний гаджет, а для професійних занять спортом корпус і механізм повинні бути особливо міцними. Підібрати вартий уваги, не кричущий і акуратний варіант для повсякденного життя – ціла наука.

Мужские наручные часы

Досить складно зустріти двох людей в одній кімнаті з однаковими годинниками, що говорить про індивідуальність аксесуара. Як вибрати не просто звичайний механізм, а функціональне доповнення образу, розповідає стаття.

Цікаво прочитати: Як правильно вибрати розумний годинник – 9 корисних порад

Які види годинників бувають?

На прилавках магазинів можна побачити безліч типів цих девайсів, найпопулярніші з них:

  1. Аналогові ‒ досить поширений вид виробу, завдяки класичному зовнішньому вигляду. Вони мають циферблат зі стрілками й зображенням цифр і показують час у 12-годинному діапазоні. Формальна зовнішність девайса дозволяє носити його на роботу та офіційні заходи.
  2. Цифрові ‒ циферблат такого приладу відображає час у 24-годинному цифровому форматі. Прилад дуже зручний і часто має масу додаткових функцій (наприклад, підсвічування екрана). Ідеальний варіант для спортивного «луку» і повсякденного носіння.
  3. Розумні годинники та фітнес-браслети з функцією показування часу ‒ такі годинники вже давно завоювали свою нішу на цьому ринку. Залежно від цінової категорії та призначення вони можуть підключатися до смартфона, мати масу корисних функцій (крокомір, пульсометр, хронограф, лічильник витрати калорій) і мати інші цікаві «навороти».

Вибір чоловічих наручних годинників – педантична справа, яке пропонує спочатку подумати над тим, для чого саме потрібен корисний аксесуар. Якщо до душі класика, то краще зупинитися на аналогових приладах або смартгодинниках з традиційним дизайном (як Galaxy Watch 42mm Black). Для шанувальників активного способу життя та любителів новомодних гаджетів підійдуть як цифрові вироби, так і всі нетрадиційні різновиди аксесуара.

Корисно дізнатися: ТОП-10 розумних годинників для великих і маленьких

Мужские наручные часы от Apple

Найкращі бренди чоловічих годинників

Від марки виробу залежить не тільки статус, а й довговічність приладу. Тому, обираючи аксесуар, потрібно орієнтуватися на престижність компанії, впізнаваність, річний товарообіг і термін служби гаджета.

Переймаючись питанням, який годинник купити чоловікові, варто звернути увагу на такі популярні марки «розумних» девайсів:

  • Apple – назва бренду вже говорить про статус приладу і його власника. Аксесуари для ділових людей допомагають підтримувати форму, стежити за оновленнями повідомлень, не пропустити важливий дзвінок і завжди бути на зв'язку. Сполучення практичності та стилю є в кожної моделі компанії (наприклад, Series 3 MQL12FS/A).
  • GARMIN – 100% чоловічий погляд на час. Розкішний дизайн в поєднанні з багатофункціональною начинкою роблять девайси фірми фаворитами як серед спортсменів, так і представників ділового класу. Автономність пристрою дозволяє безперервно працювати до 5 днів без підзарядок, а міцний керамічний ободок не допускає появи подряпин.
  • MyKronoz – швейцарська компанія відома якістю і точністю своїх виробів. Різні колірні рішення, стильний корпус, високоміцний сенсор – далеко не всі відмінності гаджетів. (Як приклад, MyKronoz ZeClock Black).
  • SAMSUNG – виробник високотехнологічних девайсів займається також роботою над «розумними» годинниками. Прилади славляться надійністю, продуманістю і зручністю форм, неабияким зовнішнім виглядом і інтелектом. Це мінікомп'ютери, які вміщуються на людському зап'ясті. Модель Galaxy Gear S3 Frontier повністю відповідає традиціям бренду.
  • Xiaomi – марка, яка робить технології доступними. Серед плюсів годинників компанії варто назвати: лояльну цінову політику, мінімалістичний стиль і функціональність (приклад, Amazfit Sport Smartwatch Black).

Вибрати чоловічий годинник за наявності стількох брендів нелегко, але також відомо, що кожна марка має свої особливості, як в дизайні, так і в начинці приладів. Тому є сенс довіритися компаніям, які вже заслужили довіру користувачів.

Мужские наручные часы GARMIN

Типи механізмів

«Серце» годинника – його механізм. Від того, наскільки добре зібрана внутрішня начинка, залежить термін служби приладу і точність його роботи. Існує кілька видів механізмів наручних девайсів. У чому різниця і який тип кращий, допоможе розібратися таблиця.

Характеристика
Кварцові годинники Механічні годинники Смартгодинники
Спосіб роботи від батарейки або акумулятора з допомогою спіральної пружини, від ручного заводу від літій-іонного акумулятора
(підзаряджаються вони за допомогою USB-кабелю)
Похибка -/+ 20 сек. на місяць - 30/+ 40 сек. на добу не більше 1/3 до 1 с/добу.

Цікава інформація: 5 причин купити фітнес-браслет

Вибір корпусу

Матеріал, з якого зроблений годинник, впливає не тільки на зовнішній вигляд, а й на його витривалість, тобто тривалість носіння виробів.

 Мужские наручные часы MyKronoz

Розкішна біла кераміка, як у Apple Watch Edition 42 MNPQ2, здатна зробити виріб не тільки привабливим, а й дуже міцним.
Сталь, як у GARMIN Fenix 5X Sapphire Slate Gray with Metal Band, додає дизайну мужності й гарантує девайсу захищеність від зовнішніх пошкоджень.
Алюмінієва основа, як у W10 Black, вбереже корпус від відколів і не дасть утворюватися потертості.

Серед матеріалів для виготовлення годинників можна зустріти латунь, титан, пластик і навіть дерево. Для того, щоб знати, як вибрати чоловічий наручний годинник, варто пам'ятати, що кожен вид має свої особливості й підбір залежить від індивідуальних потреб і переваг.

Читайте також: ТОП-7 найкращих дитячих смартгодинників

Вибір ремінця

Далеко не останню роль в цілісному образі годинника грає ремінець. Він може кардинально змінити вигляд виробу.

Від ширини та довжини ремінця залежить, як годинник буде виглядати на руці й чи буде він зручний в носінні. Кріплення, добре відрегульоване по довжині, не дозволить приладу бовтатися або тиснути.

 Мужские наручные часы SAMSUNG

Крім звичних ремінців годинник може кріпитися за допомогою металевих браслетів. В такому випадку, щоб виріб відмінно сів, можна вийняти зайві ланки або навпаки, додати.

Матеріали для ремінців:

  • шкіра – м'який і зручний, зносостійкий варіант;
  • нейлон, силікон – не боїться води, часто використовується для пристроїв зі спортивним ухилом;
  • кераміка – дуже міцна до подряпин і інших пошкоджень, надає виробу унікальність;
  • метал – такі браслети довговічні й ніколи не втрачають своєї презентабельності.

Щоб ремінець став вдалим доповненням до годинника, потрібно знати розмір зап'ястя і визначитися, в якому стилі має бути виріб.

Цікаво дізнатися: Розумні годинники та смартбраслети Samsung тепер сумісні з iOS

Вибір чоловічих годинників вимагає знання характеру і звичок людини, кому аксесуар призначений. Оцінивши бюджет і розібравшись, для чого потрібний годинник, можна вибрати виріб, що повністю відповідає очікуванням і потребам користувача.

Оригінальність дизайну, функціональне наповнення сучасних гаджетів не дозволяють їм втрачати свою актуальність.  Правильно зроблений вибір наручного годинника дозволяє відчувати комфорт і впевненість, адже аксесуар завжди вважався ключовою особливістю пунктуальних, зосереджених людей.

Коментарі
Залиште коментар