Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих акустичних систем 2.1: вивчаємо найпопулярніші колонки з сабвуфером

Дата публікації: 20.09.2018 09:33
Дата оновлення: 20.02.2023 16:00

 3 акустические системы

геймери та просто любителі чистого звучання знають, наскільки складно підібрати правильну акустику для дому чи офісу. Така апаратура повинна і мати ціну доступну, і відповідати вимогам користувача. А перелік запитів чималий: кристальне звучання на всіх гучностях, хороша потужність, щоб «прокачати» сусідів, розмаїття портів для синхронізації з девайсами та ін. } буде мікс із сабвуфера та колонок. Такі моделі відносяться до типу 2.1, тобто 2 сателіти поєднані із сабом. Про те, як правильно вибрати такий комплект та на чому акцентувати увагу, далі у статті.

Читайте також: вибрати колонки для комп'ютера та ноутбука: 3 добірки кращих систем

SVEN MS-90 – красень у чорному глянці

Лаконічно оформлена акустика Ідеально підійде всім фанатам якісного звуку. Модель включає 2 колонки та сабвуфер. Комбінація цих пристроїв видає глибокий та насичений бас без хрипоти чи перешкод. Використовуючи механічні перемикачі на передній панелі саба, можна відрегулювати частоту та гучність під особисті уподобання.

Акустическая система SVEN MS-90

Набір сумісний з мультимедіа, смартфонами, ПК. Підключення відбувається за допомогою кабелю Mini Jack 3.5, а самі налаштування займають рекордно короткий час. Потужність акустики становить 10 Вт, що цілком достатньо для перегляду фільмів у режимі а-ля «кінотеатр», а також прослуховування музики в домашніх умовах.

Позитивні ЯКОСТІцієї моделі

  • Невелика вага. всього набору становить 1,28 кг, а значить транспортування та переміщення по квартирі буде безпроблемним.
  • Наявність магнітного екранування. захистить від неприємних перешкод.
  • Дизайн. Корпус сабвуфера виконаний із чорного МДФ, який у поєднанні із дзеркальним глянцевим пластиком виглядає особливо ефектно. На передній панелі є світловий індикатор увімкненого режиму.

З недоліків – в акустиці не передбачено Wi-Fi або Bluetooth-з'єднання. Так що можна відразу забути про регулювання гучності або інші маніпуляції на відстані.

EDIFIER MP300 Plus – компактний девайс для комп'ютера

Ця «малятка» привертає до себе увагу з першого погляду: нестандартне оформлення корпусу, модне поєднання кольорів (є варіанти в чорних, жовтих, червоних і навіть рожевих тонах) ), Габарити. Все тут підібрано зі смаком та покликане задовольнити навіть найвишуканіші вимоги. ДО складу акустики входять дві кулясті колонки та сабвуфер у формі тубуса. Завдяки такій конструкції саб комфортно тримати в руці, взявши із собою на прогулянку чи відпочинок із друзями.

Акустическая система Edifier MP300 Plus

Портативна MP300 Plus чистий звук на всіх діапазонах, ноти не спотворюються навіть при дуже гучному звучанні. Така міні-акустика якнайкраще підходить для прослуховування музики зі смартфона або ноутбука, підключаючись до них за допомогою кабелю. Завдяки потужності 22 Вт, девайс легко наповнить звуком велику квартиру.

Читайте також: Топ-10 найпопулярніших портативних колонок

Важливі показники в цьому комплекті:

  • Максимальний рівень звучання досягає 85 Дб. Для порівняння – на такому ж рівні чути голосний крик.
  • Зручне налаштування гучності смартфон або інший пристрій, підключений до акустики.
  • Сабвуфер виконаний з алюмінію. Це робить його корпус міцним і захищає від пошкодження при випадкових ударах.

Оскільки акустика мобільна і підходить для виносу з дому, в її комплектації не завадив би FM-приймач. Це єдиний мінус за характеристиками.

F&D T-200X – крутий комплект для мультимедіа

Якщо хочеться періодично робити зі свого будинку кінотеатр – акустика F&D T-200X ідеальною покупкою. Ця універсальна модель має потужністю 70 Вт і відтворює звуки в діапазоні до 20 тис. Гц. Система 2.1 доповнена пультом керування для легкості маніпуляцій зі звуком та іншими налаштуваннями.

Акустическая система F&D T-200X

Колонки укриті в пластиковий корпус, мають по два динаміки. В унісон із сабвуфером видають чіткий та контрастний звук. Саб оснащений механічним регулюванням частот і басів. Ці перемикачі розташовані позаду корпусу.

Достоин тут не перелічити:

  • Колонки можна вішати на стіну або встановлювати на підставки, навіть у безпосередній близькості до ТВ. Для особливо екстравагантного інтер'єру можна з'єднати їх разом, зробивши саундбар під екраном.
  • Саб заслуговує на окрему увагу. Передня панель цього девайса світиться у темряві, причому кольори змінюються. За допомогою пульта налаштовується як однотонне підсвічування, так і справжня світломузика.
  • Сбоку сабвуфера передбачений порт USB, що дозволяє насолоджуватися улюбленими хітами, записаними на флешці. Пристрій також обладнано FM та Bluetooth.

Начебто все ідеально, і причепитися нема до чого. Щоправда, ціна трохи завищена, та й караоке для повного щастя не вистачає.

F&D A180X – оригінальна модель за прийнятну ціну

Ця акустична система викликає цілий шквал емоцій, а все завдяки нетривіальному декору корпусу. Колонки та сабвуфер оформлені у футуристичному стилі, де чорний колір приголомшливо поєднується з величезними ромбоподібними вигинами. Матеріалом виготовлення цього шедевра виступає пластик та МДФ.

Акустическая система F&D A180X

Комплект має невеликі розміри і підходить для встановлення на столі. Синхронізується з будь-якими пристроями (наприклад, музичний центр) через кабель, блютуз або USB-роз'єм. Сабвуфер вмикається за допомогою кнопок на корпусі, а налаштування та керування здійснюються через пульт.

У цього екземпляра переваги:

  1. Передня панель сабвуфера прикрашена LED-дисплеєм, на якому відображається рівень звуку, басів та інші параметри.
  2. Вбудоване FM-радіо зберігає в пам'яті до 100 хвиль, швидко перемикаючись між каналами без перешкод і збоїв сигналу.
  3. Саб видає досить сильний звук із гнучкими, насиченими басами. Ці ноти чітко чути в будь-якій музиці, що особливо сподобається поціновувачам року чи інших «важких» мелодій.

Акустика одна з найкращих у своєму ціновому сегменті, хоч і не позбавлена мінусів. Наприклад, тут немає Wi-Fi, та й потужність саба трохи замала, як для його габаритів (26,6 х 17,3 х 27,85 см) – 14 Вт.

Можливо, вам буде цікаво: та пасивні колонки – у чому різниця: 3 критерії вибору

MICROLA B M-880 – класика дизайну

Недорога акустика підійде як меломанам , і геймерам. Комплект із колонок та сабвуфера видає кришталево чисте звучання, незалежно від гучності або підключеного пристрою. Загальна потужність набору складає 59 Вт, де на саб припадає 29 Вт. Все це в поєднанні з 5,25-дюймовими динаміками гарантує звук без найменших шумів і перешкод.

 Акустическая система Microlab M-880

Апаратура укомплектована довгими шнурами, що дозволяє розмістити елементи акустики на відстані один від одного, компактно розташувавши їх по кімнаті для Звуку, що «обволікає». Сателіти підходять для установки БІЛЯSmart-TV, мають в арсеналі магнітне екранування.

А ось і плюси Microlab M-880:

  • Регулятори басу і частот розмістилися на передній панелі для зручності експлуатації. Тут же роз'єм для навушників та механічний перемикач гучності з синім підсвічуванням.
  • Суворий зовнішній вигляд акустики з чіткими лініями та контрастним поєднанням металік/чорний легко впишеться в інтер'єр будь-якого приміщення, надавши йому солідності.
  • Широкий спектр застосування. Модель використовується з mp3-плеєрами, телефонами, ПК та ін

Якихось особливих можливостей акустика не пропонує. Тут немає пульта чи віддаленого керування, що є мінусом моделі.

MICROLAB M-105R – ще один бюджетник рейтингу

Модель M-105R найкращою відповіддю на запитання: «Яку акустичну систему 2.1 купити, якщо грошей мінімум а слухати музику в якісному звучанні дуже хочеться?». Тут стандартна комплектація набору із саба, колонок та інструкції доповнена пультом керування, який допомагає регулювати звук та виконувати головні налаштування.

Акустическая система MICROLAB M-105R + Д

В огляді цієї акустики головний акцент варто зробити на сабвуфері. Він оснащений усіма можливими роз'ємами: SD, USB, 2RCA. Смуга з Гніздами знаходиться на передній панелі, забезпечуючи швидкий та легкий доступ до портів.

Апаратура покаже себе у всій красі на ігрових приставках ПК.

Користувачі вибирають цей екземпляр завдяки:

  • сабу з переднім фазонівертором для потужнішого звучання басів;
  • простого дизайну без неординарних елементів та зайвого декору;
  • вбудованого підсилювача, що працює на потужності RMS (видає максимальний звук без пошкодження корпусу сабвуфера);
  • весь комплект виконаний із МДФ, ніякого пластику.

У колекції" меда" також вбудоване FM-радіо і хороший, чіткий звук, без спотворень.

З «дьогтю» можна виділити лише відсутність бездротової синхронізації, та й те, за таку ціну модель без Wi-Fi вільно приживеться.

MICROLAB M-100 – гарне доповнення до ПК

Ця акустика типу 2.1 зроблена в мінімалістичному дизайні та строгому чорному кольорі. Такий комплект гармоніюватиме з будь-яким оздобленням кімнати, ставши повноцінною частиною всієї інтер'єрної композиції.

Акустическая система MICROLAB M-100 black

Загальна вихідна потужність моделі становить 10 Вт, де по 2,5 Вт забирають сателіти, а решту – сабвуферу. Незважаючи на такі параметри, тріо видає глибокий та чистий звук із об'ємними басами. Таке звучання особливо характерне для геймерських баталій, але також не залишить байдужим любителів електронної музики та кіно.

Найбільш вагомими аргументами на користь покупки MICROLA B M-100

  • Зручне розташування портів входу і виходу кабелю – не позаду сабвуфера, як у інших акустик, а зі зворотного боку однієї із колонок. Це дозволяє переміщати саб квартирою, не відчуваючи себе «прив'язаним» до пристрою.
  • На динаміках колонок є алюмінієва решітка, що не тільки виступає частиною декору, але й виконує захисну функцію від різноманітних ушкоджень.
  • Сабвуфер встановлений на 4 конусоподібні ніжки для більшої стійкості.
  • Система підходить для підключення до будь-якого джерела з інтерфейсом 3,5 мм (наприклад, домашньому кінотеатру).

З мінусів – немає радіо та Bluetooth.

MICROLAB FC530U – потужна люкс-акустика

Компанія MICROLAB виступає беззаперечним фаворитом у середовищі меломанів, а все завдяки якісній акустиці за цілком прийнятну ціну. Модель FC530U виняток. Цей екземпляр – своєрідний all inclusive, де зібралися крутий дизайн з використанням екошкіри, значний функціонал і ціла купа цікавих фішок.

Акустическая система MICROLAB FC530U

Одразу про плюси:

  • бокові частини колонок і саба зроблені з коричневого MДФ, що не тільки підкреслює солідність установки, а й відмінно захищає внутрішні елементи;
  • на сабвуфері, крім звичних роз'ємів RCA і Mini Jack, розмістилися також порт USB, «гніздо» для SD-карти та антена;
  • для налаштування оптимального звуку під свої переваги використовується пульт.

Поява в ТОПі 4-ї моделі акустики від MICROLAB на те, щоб зіставити всі розглянуті варіанти між собою. Результат у таблиці.

Модель
Загальна потужність, Вт Потужність сабвуфера, Вт Інтерфейси Радіо+пульт
MICROLAB M-880 59 27 RCA, Mini Jack, навушники ні
MICROLAB M-105R 10 5 USB, SD, RCA і Mini Jack все є
MICROLAB M-100 black 10 5 RCA, Mini Jack немає
MICROLAB FC530U 64 28 USB, SD, RCA і Mini Jack все є

EDIFIER C2XD – справжній геймерський" прикид"

Які колонки 2.1 краще вибрати для комп'ютера? І відразу відповідь – Edifier C2XD. Таку честь модель отримала за оригінальний дизайн, високий якість звучання та значну продуктивність. Особливий шарм цій акустиці надає і дизайнерський підсилювач, що явно орієнтований на затятих ігроманів.

Акустическая система Edifier C2XD

Враховуючи функціонал системи, її легко можна віднести до універсальних варіантів. Потужності 53 Вт цілком вистачить, щоб прикрасити розкішним звуком крутий екшн, додати ніжних нот у камерну музику або драйву в рок-запису. Діапазон звучання – 18 тис. Гц. Керувати цим мультимедіа досить легко, адже у комплекті постачається пульт.

Особливу увагу в даній акустиці привертає:

  • наявність 2 RCA роз'ємів та інтерфейсу Optical;
  • динамік саба розмірами 6,5 дюймів;
  • світлодіодний дисплей на підсилювачі, що виглядає мегасучасно;
  • можливість підключення навушників;
  • захист EIDS, що запобігає перевантаженню шляхом регулювання рівня сигналу.

Із суттєвих недоліків тут, мабуть, тільки ціна.

F&D A521 – суворість у кожній лінії

Чиста тональність, без спотворення і зайвих басів – все це акустика F&D A521. Потужний пристрій чудово справляється з відтворенням музики, озвученням фільмів та ін. Варто зауважити, що гучність звуку абсолютно не впливає на його якість. Модель підтримує весь діапазон звучання, від низьких частот до найвищих.

 Акустическая система F&D A521

Ось що важливо врахувати, віддаючи перевагу цій акустиці:

  • пристрій оснащений спеціальною технологією, яка допомагає економити витрату енергії;
  • синхронізується з будь-якими пристроями, маючи для цього весь перелік роз'ємів;
  • налаштування та керування відбуваються кнопками, розташованими збоку сабвуфера;
  • на динаміках всіх трьох девайсів встановлена металева сітка для захисту;
  • завдяки дерев'яному корпусу саба, спотворення басів зводиться до мінімуму;
  • значна потужність 52 Вт;
  • слухати музику можна і в навушниках (наприклад, Sony MDR-XB550AP), підключивши їх до сабвуфера.

Ця модель не укомплектована радіо, караоке та можливістю бездротового з'єднання. Але з такою кількістю плюсів ці недоліки – крапля в морі.

НА завершення

Розглянувши 10 моделей акустики, залишилося з'ясувати, як вибрати колонки з сабвуфером типу 2.1 І які варіанти краще віддати перевагу для будинку, офісу, лайт-вечірок з друзями. За орієнтир виступають 3 поради:

  • Необхідно завжди розраховувати потужність з урахуванням приміщення. У великому магазині стовпчики звучать набагато тихіше, ніж у компактній квартирі.
  • Не зайвим буде співвідносити інтер'єр кімнати з дизайном акустики. Це допоможе максимально гармонійно вписати її у загальну картину.
  • Варто заздалегідь визначити перелік девайсів, до якого буде підключена апаратура та підбирати варіанти з повним комплектом роз'ємів.

Читайте також: Як вибрати акустичну систему: 3 критерії

З акустичною системою легко занурюватися у світ музики та крутих фільмів. Вона створює відчуття реальності, ніби обволікаючи звуком. Нереальна насолода для вух.

Коментарі
Залиште коментар