Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чим хороший робот-пилосос: 4 головних плюси

Дата публікації: 17.09.2018 12:07
Дата оновлення: 17.09.2018 12:07

Робот-пилосос гаджет з штучним інтелектом. Девайс привертає більшу кількість споживачів ідеєю економії часу на проведенні ретельного прибирання різних видів підлогових покриттів: паркетної дошки, ламінату, кахлю, лінолеуму і ковроліну. Деякі моделі оснащені можливістю вологого прибирання, ультрафіолетової чистки і подолання міжкімнатних перешкод до 2 см у висоту. Що ще в них хорошого, допоможе дізнатися ця стаття.

 Роботы-пылесосы iLife во время работы

Корисно дізнатися: Топ-5 кращих фірм-виробників роботів-пилососів

Відмінний помічник для будинку з дітьми, тваринами

Кращою ідеї, ніж подарувати родині з малюком « розумного »помічника для очищення приміщення, годі й чекати. У будинку з дитиною проводити прибирання потрібно щодня, адже пил небезпечний для дихальних шляхів крихти. Але як знайти час молодій мамі ще й на миття підлоги? Незамінним союзником для підтримки чистоти стане робот-пилосос. Перебуваючи в русі кожен день, він збирає до 95% більше пилу з підлоги в порівнянні з іншими засобами, що чистять приладами. Ще однією незаперечною перевагою високотехнологічного пристрою є його бездротова система. Не потрібно переживати про довжину шнура, шукати розетку поблизу, як у випадку зі звичайним пилососом. Пристосування з вбудованим акумулятором повністю автономно і по завершенню роботи самостійно повернеться на док-станцію для підзарядки.

 Роботы-пылесосы

Цікаво прочитати: Топ-10 кращих роботів-пилососів: рейтинг популярних моделей

Крім того, незамінний гаджет і для власників пухнастих вихованців, які звикли до виду вовни у всіх куточках будинку і бажаючих швидко і просто від неї позбавлятися. Щіточки приладу збирають сміття уздовж плінтусів і чистять кути приміщення, ефективно позбавляючи від слідів перебування тварини.

Деякі переваги робота-пилососа для сімей з дітьми і тваринами:

  • низький рівень шуму (наприклад, в моделі Hoover RBC050/1 011ВІН становить 60 ДБ) . Такий пристрій працює значно тихіше, ніж звичні пилососи;
  • щіточки приладу не потрібно очищати від шерсті і волосся (наприклад, тут VR20M7070WD/EV);
  • можна виставити зручне для господарів час прибирання (коли домочадці відправляються на прогулянку).


цікавий плюс – швидке звикання тварин до рухомого пристосуванню. Низький рівень шуму не лякає звірів, вони досить скоро починають сприймати забирається машину як належне.

Компактність приладу

Невеликий, акуратний помічник поміститься навіть в самій маленькій квартирі. Пристрій не займає багато вільного простору. А форма диска і малі габарити дозволяють безперешкодно прибирати у важкодоступних місцях.

Чим ще хороший робот-пилосос:

  1. Легко проходить під стільцями, ліжками і диванами.
  2. «Розумна» техніка здатна самостійно розпізнавати перешкоди і вибирати оптимальний варіант для руху.
  3. Власник самостійно вибирає місце дислокації док-станції (підзарядки для приладу), де пилосос буде проводити весь свій час поза прибирання.
  4. Пристрій розпізнає сильні забруднення автоматично і більш ретельно виконує прибирання на обраному ділянці.

Такий прибирає помічник не плутається під ногами і не заважає членам сім'ї. ДО того ж футуристичний дизайн, як у iLife V8S, ефектно виглядає в будь-якому інтер'єрі.

Корисна інформація: Робот-пилосос: що це таке і як вибрати? 5 головних переваг «розумних» помічників

 Компактные роботы-пылесосы iLife

Можливість програмування

Фантаст Рей Бредбері в оповіданні «Буде ласкавий дощ» показав картину, де розумний будинок, залишившись без власника, продовжував виконувати покладені функції. І з кожним днем такий варіант подій стає все реалістичніше.

Перед початком робіт робот-пилосос вивчає приміщення, становить карту місцевості і може вибирати оптимальний маршрут самостійно. Пристрій має опцію дистанційного керування. ЗА допомогою смартфона можна вибрати або змінити маршрут прибирання, налаштувати час для очищення приміщення. Також можна вказати певну ділянку для роботи, коли є необхідність швидкого прибирання в конкретному місці.

Функция навигации роботов-пылесосов iLife

Читайте також: 3 способи, як почистити газову колонку

Чищення підлоги за розкладом робить перебування в будинку комфортніше. Адже можна вибрати період збирання, поки людина на роботі, або зовсім забути про пилососі, налаштувавши прилад на місяці вперед. Такий варіант, як iLife V55, не може впасти зі сходів або заплутатися в проводах, тим самим позбавляючи від занепокоєння за недешевий гаджет.

Різні способи збирання

Настройка режимов работы роботов-пылесосов

Сучасні побутові прилади для прибирання пропонують покупцям такі режими:

  • суха чистка припускає збір пилу і частинок сміття без вологих процедур (наприклад, V50);
  • волога чистка - крім стандартної прибирання такий пристрій протирає підлоги спеціальної мікрофіброю, не залишаючи розлучень;
  • локальна прибирання все зусилля гаджета зосереджені на одному обраному місці для очищення.

Інтелект технічної новинки працює за допомогою безлічі датчиків, які дозволяють діяти автоматично. Також можна вибрати ручний режим, повністю контролюючи кожен рух приладу. Закладені в систему роботи руху: хаотично, по спіралі і локально, допомагають домогтися найефективніших результатів чищення покриттів. Шлях по периметру дозволяє пристосуванню пересуватися від перешкоди до перешкоди, самостійно змінюючи напрямок.

Цікаво дізнатися: ZENBO – наймиліший робот-помічник

Плюси роботів-пилососів незаперечні: це корисні, що спрощують життя в побуті гаджети.

Їх основні характеристики – це:

Характеристики
Значення
ємність акумулятора 2600-3000 мАг
рівень шуму 60 Дб
час зарядки 3-5 ч
програмування розкладу є

Виріб практично і уявити життя без робота-пилососа після початку використання стає так само складно, як будинок без пральної машинки або інших звичних гаджетів. При покупці варто звернути увагу на час роботи, рівень шуму, якість очищення, щоб девайс гарантовано приніс в життя додатковий комфорт і користь.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії