Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

GPS-навігатор SHUTTLE PNA-5016: без п'яти хвилин планшет

Дата публікації: 13.06.2014 00:00
Дата оновлення: 13.06.2014 00:00

Навігатором, який відмінно справляється своїми прямими обов'язками, сьогодні нікого не здивуєш – на ринку сотні таких пристроїв з майже однаковим функціоналом і вам доведеться неабияк поламати голову, перш ніж зробити вибір. Однак у SHUTTLE PNA-5016 є відразу кілька конкурентних переваг, які цілком можуть стати вирішальними при покупці.

Надзвичайно тонкий (всього 12 мм!) Корпус цієї моделі зроблений з прогумованого пластика, який абсолютно не боїться подряпин і пилу. 5-дюймовий екран не тільки покаже вам деталі маршруту, а й дозволить переглядати фільми, тексти і фотографії, а якщо вам набридне звична FM-станція, навігатор можна буде використовувати для відтворення музики. При бажанні музику можна слухати через навушники – для цих цілей передбачений стандартний аудіороз'єм на 3,5 мм. Для зберігання мультимедійних файлів відведено 4 ГБ флеш-пам'яті, а прийнятний рівень швидкодії забезпечують процесор з тактовою частотою 533 МГц і 128 МБ оперативної пам'яті. Для підключення до комп'ютера обладнано роз'ємом miniUSB, а вбудований літій-іонний акумулятор на 1000 мАг забезпечить навігатора тривалий час автономної роботи. Працює гаджет під керуванням операційної системи Microsoft Windows CE.NET 6.0 Core Version.

Ще одним бонусом, який отримає щасливий власник навігатора, стане ліцензійний софт «Навітел Навігатор 8.5» з правом безкоштовного оновлення ПРОГРАМНОГО забезпечення і Карт України протягом трьох років

Коментарі
Залиште коментар