Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Мобільний принтер LG Pocket Photo 2.0 (PD239): фото на пам'ять

Дата публікації: 26.06.2014 00:00
Дата оновлення: 26.06.2014 00:00

 style_woman_

Pocket Photo 2.0 (PD239) - це модернізована версія першого мобільного принтера компанії, який з'явився в наших широтах в минулому році і користувався заслуженим успіхом. Завдяки невеликим габаритам (новий Pocket Photo на 4 мм тонше свого попередника ), пристрій досить комфортно у використанні, легко поміщається в руці або сумочці. Принтер можна брати з собою в дорогу, щоб роздруковувати знімки в будь-який час і в будь-якому місці - на пляжі, в горах, на пероні берлінського вокзалу або в паризькому кафе - попередньо підключивши пристрій до смартфону або планшету за допомогою модулів Bluetooth або NFC.

Принтер LG Pocket Photo 2.0 сумісний з більшістю відомих науці смартфонів і планшетів, Що працюють під управлінням операційних систем Android, iOS і Windows Phone 8.
 white_1

Перед початком роботи вам потрібно буде встановити на сматфонів безкоштовний додаток Pocket Photo. У порівнянні з торішньою версією воно було вдосконалено і в результаті можливості для редагування фотографій значно покращилися. Оновлена ​​лінійка фільтрів і функція «розумна рамка» допомагають створювати нові варіанти оформлення знімків і візиток, а крім цього, можна додавати до фотографій текст, дати і QR-коди з посиланням на онлайн-спільнота або контент в інтернеті. Фотографії, роздруковані на LG Pocket Photo 2.0, мають розмір 5,1 х 7,6 см і дозвіл в 313 dpi.

З витратними матеріалами все просто - завдяки технології ZINK Pocket Photo 2.0 не вимагає покупки дорогих картриджів,  стрічки або тонера. Всі необхідні для друку компоненти містяться в бесчернільной папері ZINK, яка ховається в надрах принтера. На відміну від традиційних процесів друку, бесчернільная папір гарантує тривалий термін зберігання фотознімку. Є у продажу і клейка фотопапір, завдяки якій користувачі зможуть робити фотографії-стікери.

Коментарі
Залиште коментар