Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Мобільний принтер LG Pocket Photo 2.0 (PD239): лицар друкованого способу

Дата публікації: 15.07.2014 00:00
Дата оновлення: 15.07.2014 00:00

Pocket Photo 2.0 (PD239) - це апгрейд першого мобільного принтера компанії, який був виведений на український ринок в минулому році. Новий Pocket Photo на 4 мм тонше свого попередника і поміщається в кишеню джинсів не менше легко, ніж плеєр або смартфон, а про сумку або рюкзак і говорити нічого - там завжди знайдеться місце для такого компактного і корисного аксесуара. Таким чином, принтер стане ідеальним гаджетом для мандрівника і любителя міських прогулянок, стане в нагоді на сімейному святі, корпоративній вечірці і навіть на пляжі.

На кришці принтера знаходяться три службових індикатора. Перший сигналізує вам, що принтер увімкнено, другий нагадає про необхідність підзарядки, а третій загоряється в тому випадку, коли вам потрібно буде вставити в принтер новий папір. Щоб вставити папір, потрібно натиснути спеціальну кнопку і підняти лицьову панель. Поставляється новинка поставляється в трьох колірних рішеннях - рожевому, яскраво-жовтому і білому.

 1_1_02 

Як пульта дистанційного керування використовується смартфон або планшет під управлінням ОС Android, iOS і Windows Phone 8. Від користувача потрібно лише підключити пристрій до смартфону або планшету за допомогою модулів Bluetooth або NFC. Перед початком роботи потрібно встановити на сматфонів безкоштовний додаток LG Pocket Photo. У порівнянні з торішньою версією воно було вдосконалено і в результаті можливості для редагування фотографій значно покращилися. Оновлена ​​лінійка фільтрів і функція «розумна рамка» допомагають створювати нові варіанти оформлення знімків і візиток, а крім цього, можна додавати до фотографій текст, дати і QR-коди з посиланням на онлайн-спільнота або контент в інтернеті. Більш того, очікується, що найближчим часом оновлена ​​версія програми дозволить створювати фотовізіткі, після чого власник мобільного принтера зможе раз і назавжди забути про проблему недоречно закінчилися карток зі своїми контактними даними. Фотографії, роздруковані на LG Pocket Photo 2.0, мають розмір 5,1 х 7,6 см і дозвіл в 313 dpi.

З витратними матеріалами все просто - завдяки технології ZINK Pocket Photo 2.0 не вимагає покупки дорогих картриджів, стрічки або тонера. Всі необхідні для друку компоненти містяться в бесчернільной папері ZINK, яка ховається в надрах принтера (в комплект поставки входить 30 аркушів такої фотопаперу). На відміну від традиційного друку, бесчернільная папір гарантує тривалий термін зберігання фотознімку і при цьому відрізняється цілком коректної передачі кольору. Є в мережі магазинів MOYO і клейка фотопапір, завдяки якій користувачі зможуть робити фотографії-стікери. Це дуже зручно: сфотографував дитини, улюбленого фокстер'єра або Бундестаг, надрукував фотографію і приклеїв її біля робочого місця.

Коментарі
Залиште коментар