Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

CONVOY CV DVR-05HD: перевірка на дорогах

Дата публікації: 12.06.2014 00:00
Дата оновлення: 12.06.2014 00:00

У відеореєстратора CONVOY CV DVR-05HD є цілий ряд очевидних переваг, які можуть зробити цю модель мрією завбачливого водія. Так, максимальна роздільна здатність відеозйомки за допомогою вбудованої 1-мегапіксельної камери становить 1280 х 720 пікселів (без інтерполяції), так що на запису ви зможете легко розрізнити навіть дрібні деталі на зразок номера підрізає вас машини. Відеозйомка ведеться у форматі AVI зі швидкістю 30 кадрів в секунду і записом звуку, а кут огляду камери складає 120 градусів. Додамо, що гаджет вміє фотографувати, а в якості видошукача використовується 2,5-дюймовий TFT-екран.

 convoy_ 

CONVOY CV DVR-05HD фіксується на лобовому склі за допомогою рухомого кронштейна, який входить в комплект поставки. У кронштейна є вельми цікавий секрет: при необхідності його можна повернути таким чином, щоб камера почала знімати зупинив вас співробітника ДАІ.

Записане під час поїздок відео зберігається на карту пам'яті SD з максимальною ємністю 32 ГБ. Запис відео циклічна - непотрібні файли видаляються по черзі.

Решта особливості пристрою менш значущі, проте їх відсутність могло б стати великою проблемою для користувача. Однак не переймайтеся - у відеореєстратора є все, що може знадобиться в дорозі, включаючи автоматичну запис відео при включенні, функцію відображення дати і часу під час зйомки, а також роз'єми USB і AV-out. Перший з них необхідний для зарядки і синхронізації з комп'ютером, а другий допоможе вивести відзняте відео на великий екран.

Коментарі
Залиште коментар