Стрічковий нагрівальний елемент High-Light нагрівається під дією струму і слідом за собою нагріває склокераміки, від якої тепло надходить до посуду, а вже від посуду – до їжі. 4 етапи нагріву їжі: традиційна технологія приготування на конфорка.
Дана варильна поверхня має такі особливості: індикатор залишкового тепла, розширена зона на 2 конфорки, світловий індикатор увімкнення, рамка по периметру, 1 конфорка двойнгого ряди полум'я.
Індикатор залишкового тепла
Індикатори залишкового тепла дозволяють в будь-який момент побачити рівень залишкового тепла кожної вручений зоні після виключення. Таким чином, можна наближатися до поверхні, не боячись обпектися, або скористатися залишковим теплом для розігріву і підтримки оптимальної температури Вашого блюда.