Харків
Місто-Герой! Місто інтелектуалів!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Фото
Кошик
Сума

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eat

Код товару: 
567697Код скопійовано

Товар закінчився

444 грн
У обране
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eat

Основні характеристики
Вага, грам 160
Категорія Друга страва
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Склад Паста 65% (борошно з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), сирний соус (містить молоко), томати, шпинат, сухе масло (містить молоко, E551), лосось 3%, часниковий порошок
Тип страви З рибою
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 396
Країна-виробник Німеччина
Тип Паста з лососем та соусом песто
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30303001
Штрихкод4015753303014
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eat

Сублімована туристична їжа «Паста з лососем та соусом песто». Вишукана страва з тонким і гармонійним смаком потішить навіть гурманів. Ніжні макарони зі шматочками лосося, сирний соус, свіжа нотка помідорів, ледь вловний аромат часнику й легкий букет спецій. Це безперечно варто скуштувати! «Паста з лососем та соусом песто» — одна з найпопулярніших страв у лінійці швейцарських субліматів Trek'n Eat.

Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • Рибна страва.
  • Виготовлено методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцне водостійке паковання.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту — 160 г, готового – 680 г.
  • Алергени: яйця, риба, глютен, молоко.
  • Енергетична цінність паковання: 634 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eat
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото1
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото2
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото3
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото4
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото5
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото6
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото7
Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek`n Eatфото8