Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Рукав для запікання Фрекен Бок 20м.
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума

Рукав для запікання Фрекен Бок 20м.

Код товару: 
546213Код скопійовано
Є в наявності
203 грн
142 грн
У обране
Ви заощаджуєте: 
Рукав для запікання Фрекен Бок 20м.фото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості
Потрібна допомога з вибором?
Перегляньте схожі товари
Схожі товари
Рукав для запікання Фрекен Бок 20м.
Харчова упаковка Фрекен Бок

Характеристики Рукав для запікання Фрекен Бок 20м.

Основні характеристики
Тип Рукав для запікання
Країна-виробник Україна
Призначення Для випікання, Для запікання, Для приготування
Довжина рулону, м 20
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см5x32,3x5
Вага в упаковці, кг0,247
Артикул4823071631890
Штрихкод4823071631890

Відгуки та питання про Рукав для запікання Фрекен Бок 20м.

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Рукав для запікання Фрекен Бок 20м.

Рукав для запікання продуктів Фрекен БОК виготовлений з термостійкої плівки та дозволяє готувати смачні та корисні страви у власному соку без використання жиру. Для закріплення кінців рукава можна використовувати як стрічку-зав'язку, що знаходиться всередині рукава, так і кліпси, які входять в комплект і не горять при високих температурах (до 220 градусів С). Має шов, який дозволяє легко розкрити рукав в процесі приготування страви для отримання рум'яної скоринки. Рукав зберігає цінні вітаміни і мікроелементи в приготованих стравах. Може використовуватися як в СВЧ-печах, так і в духових шафах. Легко, зручно і духовка завжди чиста!

 

Рукав для запікання Фрекен Бок 20м.
Рукав для запікання Фрекен Бок 20м.фото1