Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Захищаємо красу або ТОП-поради для самих сонячних днів

Дата публікації: 21.04.2017 12:28
Дата оновлення: 21.04.2017 12:28

Сезон весна-літо - по праву один з найбажаніших. Перші теплі дні завжди дарують чудовий настрій, а разом з ним ледве помітний загар. Але варто пам'ятати, що сонячні промені мають і негативний вплив для вашої краси і здоров'я. Про корисні звички і факторах захисту особи, тіла і волосся поговоримо сьогодні. 

ці очі навпроти

Найпростіший і водночас важлива порада - пам'ятати про темних окулярах. Саме ніжна шкіра навколо очей перша страждає від палючого сонця. Віддавайте перевагу якісним очками, які є не тільки модним аксесуаром, а й помічником у захисті від ультрафіолету. 

молодість шкіри

Косметичний арсенал для шкіри обличчя повинен заслуговувати на особливу увагу. І ми говоримо не тільки про час, проведений на пляжі. Піклуватися про молодість і красу шкіри влітку важливо навіть в звичайні дні, коли ви відправляєтеся на прогулянку або поспішайте на роботу. Отже, перше - щоденний крем для обличчя з spf-захистом. Це базовий продукт, який необхідно використовувати регулярно. Підбирайте такий засіб, з огляду на свій тип шкіри. Як правило, в їх складі присутні корисні масла і вітаміни, які одночасно доглядають і за зоною шиї. Друге - тональний засіб. Різні bb, сс-креми і кушон вже щосили хваляться своїми корисними якостями, серед яких і spf. Такі легкі продукти додатково живлять шкіру, захищаючи від втрати вологи. Третє - губи. При покупці нового бальзаму зверніть увагу на характеристики. Існують лінійки гігієнічних помад і блисків, які спеціально розроблені для сонячних сезонів. Експерти радять наносити їх на губи за 40-50 хвилин до виходу на вулицю. 

Лінії і форми

Навіть якщо ви не збираєтеся на пляж, пам'ятайте про захист особливо вразливих ділянок. Йдеться про зону декольте, шкірі рук і ніг. Дуже часто першими згоряють плечі, тому сміливо використовуйте крем з найвищим фактором захисту. І пам'ятайте, що такий продукт бажано оновлювати щороку. Адже крем, у якого закінчився термін придатності, перестає виконувати свої функції. Наносите його за 30-40 хвилин до виходу на сонце. 

Кудрі-локони

У цьому сезоні особливо актуально носити головні убори. Сміливо підберіть собі кілька варіантів, які вигідно підкреслять ваш стиль і одночасно захистять волосся від сонця. Власницям середніх і довгих волосся радимо подружитися зі спеціальними спреями і сироватками, які наносяться по всій довжині волосся, крім коренів, і не змиваються. У складі таких продуктів корисні композиції, які немов запечатують кожен волосок і захищають його від руйнування. Окремо приділяйте увагу кінчиків волосся, використовуючи масла і флюїди з високим вмістом натуральних олій. 

Бажаю вам квітучої і сонячної весни! Наповнюйтесь радістю, балуйте себе приємними ритуалами краси для душі і тіла. 

Юлія Ятель
Експерт MOYO
Дипломований фахівець в області візаж

Коментарі
Залиште коментар
А
18.06.2017 15:08

В связи с разрушением озонового слоя загорать стало небезопасно. Можно дозагораться до рака кожи. Например, в Новой Зеландии на каждом пляже висит предупреждение об угрозе солнечных ванн, так как часть острова уже находится под озоновой дырой.

М
14.06.2017 09:02

Да, с солнцем игры плохи! Сейчас максимально защищаю себя кремами и легкой, но закрытой одеждой. Закрываю те места, которые считаю проблемными, например, зону декольте и рук украшают родинки. Для себя заметила: после лета их количество увеличивается. Что касается лица, то на сезон прикупила шляпу с полями.