Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Тепла турбота в холодну пору року: 8 дієвих порад по догляду за шкірою взимку

Дата публікації: 07.11.2016 18:08
Дата оновлення: 07.11.2016 18:08

1. Зволожуємо і плекаємо

Восени балуйте свою шкіру. Вранці наносите зволожуючий крем, ввечері – живильний. Пам'ятайте, що саме в холодну пору року краще всього використовувати щільні текстури, в складі яких є натуральні масла.

2. Вода

Тут актуальними стануть два правила. Перше – відмовтеся на час холодів від кремів на водній основі. Друге – пийте більше води протягом дня, щоб наситити організм зсередини.

3. Оновлення

Після літа шкіра потребує особливого догляду, який включає процес відлущування і відновлення шкіри. Для Власниць сухої шкіри достатньо проводити таку процедуру не частіше разу на місяць. Якщо У вас нормальна або комбінована шкіра – РАЗ на два тижні. Крім Того, зверніть увагу, що скраби і пілінги варто підбирати під ваш тип шкіри.

4. Вітамінізація

Вітер, зміна температури, дощ. Все це дуже критично для ніжної шкіри обличчя. Тому візьміть за правило 1-2 рази в тиждень робити вітамінні маски. Погодьтеся, це займає не більше 15 хвилин, а результат помітний відразу. Такі маски варто підбирати з урахуванням існуючих завдань. Найкращий варіант – порадитися зі своїм косметологом.

5. Косметолог

Цей пункт, звичайно ж, випливає з попереднього. Так Так. Якщо ви все ще не звернулися до професіонала, то осінь – найкращий час, щоб зробити це. Ні реклама, ні подружки не зможуть замінити грамотного фахівця.

6. Золоті правила

Ці правила стають особливо актуальними восени і взимку. Мова про те, щоб не наносити крем для обличчя прямо перед виходом на вулицю. Це ж стосується процедур перед сном. Створіть для себе особистий вечірній ритуал, який проводиться за 40 хвилин до «обіймів з подушкою».

7. Повітря

Якщо протягом дня ваша шкіра, м'яко кажучи, дивується температурним сюрпризів, то вдома вона хоче відпочивати і розслаблятися. Подбайте про правильне зволоження повітря. Для цього існують спеціальні прилади, які легко регулюються і забезпечують комфорт.

8. Декоративна косметика

Правило відмови від продуктів на водній основі працює і тут. Більш того, варто мінімізувати використання сухих текстур. Надмірне припудривание, яке актуально влітку, відкладіть до наступного сезону. Восени і взимку віддавайте перевагу кремовим, жирним тональних кремів, консілера і навіть рум'янам. Звертайте увагу на склад. У багатьох таких продуктів присутні корисні для шкіри зволожуючі олії.

Нехай осінь стане для вашої краси додаткової мотивацією. Знаходьте час для дбайливих процедур, щоб кожен новий ранок ставало для вас нагородою.

Юлія Ятель

Експерт MOYO

Дипломований фахівець

в області візажу

Коментарі
Залиште коментар