Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новий 2017 рік в Україні: 5 атмосферних місць

Дата публікації: 18.11.2016 14:27
Дата оновлення: 18.11.2016 14:27

Ми склали для вас топ найцікавіших місць для зустрічі Нового року в Україні, щоб ви без поспіху і черг знайшли варіант собі до душі. І встигли забронювати номери і квитки! ;)

Карпати

Одним словом – класика. Зустріч Нового 2017 го в засніжених горах видається казкою, яку і шукати тільки в Книжках. Однак ось вони, всього в один день шляху Від Києва, готові приймати Гостей. Можна кататися в горах на лижах і знімати це НАекшн-камеру, або піти в лазню з ялиновими віниками і вибити всю дурь, що накопичилася за рік. Окремого згадування стоять традиційні страви гуцульської кухні. Банош, грибна юшка, овеча бринза і легендарне закарпатське вино як альтернатива келиху ігристого опівночі ... Хоча б раз на рік це все варто пробувати.

А після Нового року добре замовити екскурсію по замкам Ужгорода та Мукачева, або поїхати на високогірне озеро Синевир. Варіантів провести тут канікули – маса, а з гостинними гуцулами точно не засумуєш! До речі, а ви знали, що тут в новорічну ніч прийнято шукати скарби гайдамаків і «нечуй-вітер»? Заховані скарби за легендою раз на рік світяться, а тому, хто знайде рідкісну траву «нечуй-вітер», що росте біля річки, можуть відкритися таємниці природи.

Одеса

Це місто для тих, хто любить море в будь-який час року. Адже воно взимку не блакитне, а світло-зелене, і біля нього пронизливо холодно, але так чарівно ... Крім того, Одеса і раніше «вміє тримати фасон».

Сам Новий рік можна зустріти у легендарної статуї Дюка в компанії таких же відчайдушних і життєрадісних людей, як і ви. Після півночі піти гуляти по нічній Дерибасівській, загриміти в ресторан на березі Чорного моря і до готелю потрапити тільки до ранку. Краса! А наступні дні канікул залишаться для бандитської в минулому Молдаванки, одеських катакомб або екскурсії до Білгород-Дністровського середньовічному замку Аккерман.

Диканька

Це селище на Полтавщині, можливо – найвідоміший не тільки в Україні, А й за її межами. А ВСЕ завдяки Миколі Васильовичу Гоголю, Який прославив не тільки Диканьку, Але і інші місця Полтавщини.

Диканька асоціюється у українців з ковалем Вакулою, красунею Оксаною, чортами, відьмами та справжнім духом Різдва. Цей колоритний світ, описаний Гоголем майже два століття назад, місцеві жителі зберегли практично у незмінному вигляді. Сюди їдуть ті, хто хоче відчути атмосферу українського хутора в морозну новорічну ніч.

В Диканьці влаштовують театралізовані вистави, прямо на вулицях співають українські народні пісні, так і сам селище мальовничий і багатий пам'ятними місцями, які так й хочеться закарбувати за допомогою нового фотоапарата. Канікули ж можна присвятити поїздкам по Слобожанщині: заглянути в село Великі Сорочинці, десь щороку проходить знаменитий ярмарок, і поїсти в Полтаві галушок, в честь яких тут навіть встановлено пам'ятник.

Львів

Львів – це місто, яке пахне кавою і шоколадом. Західна столиця, місто легенд, Львів (або Лемберг по-польськи) нерозривно пов'язаний з відчуттям свята. Тут завжди є, чим себе зайняти: тематичні екскурсії, пам'ятники архітектури, концептуальні кнайпи, подорож на Замкову гору з видом на весь Місто Лева ... Є на що подивитися, що послухати і що спробувати!

І так, не здумайте проводити новорічну ніч у готелі. Набагато крутіше буде зустріти його на засніженій площі з пряним глінтвейном в руці, або на вежі Ратуші з видом на святкує народ ...

Київ

І, звичайно, ми не змогли залишити без уваги столицю і серце України – місто Київ. Традиційно новорічні гуляння проходять на головній площі країни – Майдані Незалежності, а також на Софіївській, Михайлівській площах, Андріївському узвозі і на інших вулицях центральної частини міста. Жителі Києва і так все знають, а гостям ми підкажемо: опинившись в Києві, не обмежуйтеся дослідженням тільки центру! Озбройтеся термокружкою і відвідайте Оболонську набережну, парк Дружби народів і чудовий Голосіївський ліс.

Готуйте сани влітку, а місце святкування Нового року – з листопада!

Коментарі
Залиште коментар