Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Стильні, сміливі і хвилюючі: трендові укладання і відтінки 2017 року

Дата публікації: 09.02.2017 09:26
Дата оновлення: 09.02.2017 09:26

Цей рік обіцяє радувати найсміливіших модниць. А всі ті, хто ще думає над зміною іміджу, може переходити від думки до дії. Чому? Тому що зараз найкращий час для експериментів з кольором і формою заради розкриття свого нового Я. 

коротка розмова

Короткою стрижкою дівчина заявляє всьому світу про свою красу. Такі варіанти кардинально змінюють образ. Очі стають більш виразними, вилиці - акцентними, а брови - є центром Всесвіту. Короткі стрижки дозволяють змінювати імідж щомісяця. Адже для нового лука досить оновити колір і форму, щоб з слухняною дівчинки перетворитися в бунтарку. Для укладання сміливо використовуйте віск для волосся або спреї сильної фіксації. 

хвилюючий боб

Ця довжина волосся прийшла до нас ще в минулому році, а в цьому продовжує набирати обертів. Багато зірок вибирають таку злегка недбалу зачіску з хвилями. Особливий акцент - це достатній об'єм біля коріння волосся. Для укладання краще використовувати спеціальну пудру, яку варто наносити на сухе волосся. Зазначу, що легкі кучері надають цьому образу особливого шику і зухвалості. Для досягнення такого ефекту використовуйте плойку з мінімальним діаметром, накручуючи пасма тільки посередині. І так. Як ви встигли помітити - асиметричні лінії знову в тренді.

Рожеве золото

Ці відтінки стали культовими в макіяжах осінньо-зимового сезону. І тепер яскрава палітра зачарувала багатьох голлівудських зірок. А за ними - і весь світ. Відтінок рожевого золота має масу варіацій - від ніжного, пастельного до насичено рожевого. Який вибрати - вирішувати тільки вам. Але пам'ятайте, що свій відтінок краще підбирати з професійним колористом, який врахує ваш цветотип зовнішності. 

акценти

Що ж робити власницям довгого волосся? Експерти пропонують два варіанти. Перший - обрізати чубок в стилі «бохо-шик». М'які лінії, недбала укладання. Це варіація, коли по краях чубчик стосується брів, а до центру трохи коротше. Альтернативний і другий спосіб - це блищати з ідеально рівним волоссям. Але в цьому випадку подбайте про продукти з термозахистом перед використанням прасування. А фінальним акордом може стати спрей для додаткового блиску волосся. 

Бажаю вам відкрити для себе нові форми, стилі та варіації. Зовсім скоро до нас прийде весна - період особливих оновлень, а значить, і сміливих рішень.

Коментарі
Залиште коментар