Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Подарунки на 14 лютого - порадуйте своїх улюблених

Дата публікації: 10.02.2017 12:47
Дата оновлення: 10.02.2017 12:47

Можна любити 14 лютого чи не любити – але подарунків від своїх половинок чекають усі закохані. Щоб спростити вам вибір, ми зробили невелику добірку оригінальних подарунків" для нього" і" для неї".

Для неї

Звісно ж, дівчата люблять прикраси. Причому не обов'язково це повинні бути діаманти. Красивий кулон, браслет або сережки порадують будь-яку дівчину. Головне, щоб стиль прикраси ви вибирали з урахуванням смаків своєї дівчини.

З косметикою ніби й простіше – все дівчини їй користуються. Але піди вгадай з відтінком помади, яку вона бажала. Червоний, кораловий, кармін або винний. А відтінки тонального кошти взагалі неможливо вгадати, хіба що ви заглянете у святая святих дівчата і сфотканная етикетки її косметики.

Аварійний варіант на всі випадки життя – великий плюшевий ведмедик. Я не знаю жодної дівчата, яка могла перед цим встояти. Але ефект знижується з кожною наступною подарованої іграшкою.

Скажу вам по секрету – дівчатка люблять не тільки Селфі робити, але і щоб їм влаштовували професійну фотосесію. Так що як варіант – купіть сертифікат на фотосесію в нашому новому MOYO простір, де організую все – і макіяж від б'юті-експерта, і зйомку з крутим фотографом і професійною технікою.

Для нього

Ваш хлопець захоплюється риболовлею або автомобілями, такими суто чоловічими хобі? Навіть якщо ви не особливо розбираєтеся у всіх цих котушках, насадках або моторних мастила – наші консультанти зможуть підібрати для вас все і ви зможете здивувати кохану людину продуманим подарунком.

Ще одна типово чоловіча любов – збирати та лагодити. Все починається з конструкторів лего, любов до яким не проходить ніколи, так що конструктор Зірка смерті або тисячолітній сокіл порадують вашого хлопця огого як. Ну а для зовсім серйозних хлопців, у яких немає часу на всі ці дурниці – подаруйте практичний набір викруток або інших інструментів.

Навіть якщо ви не особливо заохочуєте ці нескінченні рейди в танчики або не знаєте турніри з кіберспорту – хлопець-геймер напевно оцінить нову ігрову мишку або клаву. Особливо якщо вона буде із символікою улюбленої команди – але тут потрібно проявити трохи кмітливості і спостережливості. Якщо просто вибирати геймерские штуки – наші консультанти в роздрібних магазинах і кол-центрі допоможуть вам визначитися з вибором.

Універсальний

Багато сфер життя давно вже перестали бути чисто-жіночими або чисто чоловічими, тому дуже багато подарунків підійдуть як для неї, так і для нього.

Займатися спортом важливо не тільки з-за красивих форм, а й заради здоров'я. Так що ваш подарунок може бути пов'язаний зі спортом. Не обов'язково купувати громіздкий тренажер – ролик для преса допоможе домогтися гарних кубиків як дівчині, так і хлопцеві. Також як і гантелі, які можна підібрати по вазі від 1 до 20 і більше кілограм. До РЕЧІ,фітнес-трекер- це просто приголомшливий подарунок навіть тим, хто дуже далекий від спорту – корисно і стильно.

Хороші навушники портативна колоночки пікніків стане відмінним подарунком для всіх меломанів. Вибрати можна на будь-який стиль і бюджет, так що однією універсальної моделі немає.

Насправді, є ще дуже багато круті варіантів, що подарувати коханій людині, враховуючи його особисті смаки. Так що заходите на MOYO.ua, вибирайте подарунки для коханих і радуйте їх увагою не тільки на праздники.

Коментарі
Залиште коментар