Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Радіоприймач Philips AE2800/12

Дата публікації: 29.09.2014 00:00
Дата оновлення: 29.09.2014 00:00

Свого часу переносний радіоприймач був must-have гаджетом для кожної радянської людини. Навіть якщо у нього не було дачної ділянки або звички слухати програму «В робочий полудень», приймач стояв на письмовому столі і вельми вдало доповнював інформаційної потік, що лилося з трьох каналів центрального телебачення. Звичайні люди купували ВЕФ, користувачі з можливостями прагнули дістати Gruhdig, а приймачі Philips залишалися нездійсненною мрією і, в основному, були доступні лише тим, хто працював за кордоном.

 ae2800_12-rtp-global-001

На щастя, сьогодні приймачі Philips доступні абсолютно всім. Його можна подарувати на День Народження батькові, встановити в дитячій (нехай діти звикають до гарної музики), їздити з ним на пікніки або перевезти на дачу і знімати яблука під бадьорі ритми The Cranberries. Як безпрограшного варіанту рекомендуємо Philips AE2800/12 - дуже ефектний девайс, який прикрасить будь-який інтер'єр, не кажучи вже про дачний столик.

 ae2800_12-d1p-global-001 

Радіоприймач дозволяє зберегти до 30 радіостанцій . Для цього необхідно знайти потрібну FM-ку, а потім натиснути і утримувати кнопку, щоб зберегти частоту. Philips AE2800/12 може працювати як від батареї, так і від електромережі. Також приймач може використовуватися в якості колонки. Для цього необхідно підключити мобільний пристрій за допомогою аудіокабелю AUX. Не слід скидати з рахунків і вбудований годинник - в атмосфері дачної розслабленості вони нагадають про те, що пора збиратися додому. Залишається додати, що у приймача є роз'єм для стереогарнітури, які виручать в тому випадку, якщо вам хочеться послухати улюблене радіо-шоу і при цьому не розбудити дітей.

Коментарі
Залиште коментар