Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Аудіосистеми Beats Pill 2.0 і Beats Pill XL: свіжі оновлення

Дата публікації: 30.09.2014 00:00
Дата оновлення: 30.09.2014 00:00

Перш за все, варто сказати про зміни, які обіцяють вам райську насолоду при прослуховування хіп-хопу, соулу, фанку, спід-метала і дитячих казок у форматі MP3. У порівнянні з першою версією Beats Pill нову аудіосистему навчили заряджати мобільні пристрої через інтерфейс USB 2.0. При цьому вбудований акумулятор Pill 2.0 заряджається за допомогою штатного адаптера харчування і забезпечить гаджету до семи годин автономного функціонування. Також у вас буде можливість підключити до одного мобільному пристрої відразу два примірника Beats Pill 2.0 (підключення пристроїв тут бездротове - за допомогою Bluetooth і технології NFC - або провідне, за допомогою кабелю AUX), а прошивку Beats Pill 2.0 користувач може оновити самостійно.

 beats-pill-xl

Що стосується Beats Pill XL, то випуск цієї моделі можна вважати даниною нової-старої моді на великі аудіосистеми типу «бумбокс». Якщо Beats Pill 2.0 важить всього 300 г, то маса Pill XL збільшена до 3,3 кг, щоб вам було зручніше носити цю вагу, дизайнери передбачили спеціальну ручку. Неважко здогадатися, що настільки вагомі звукові гідності необхідно демонструвати не в маленькій кімнатці, а на просторах дачної ділянки, або, як мінімум у великій квартирі. Про максимальному рівні гучності краще не думати - в іншому випадку сусіди захочуть ваc люструвати. Решта фішки приблизно такі ж, як у більш легкій моделі: можливість зарядки мобільних пристроїв від вбудованого акумулятора, підключення за допомогою інтерфейсу Bluetooth або кабелю AUX, можливість підключення відразу двох аудіосистем до одного гаджету і т.д.

Втім, всі ці відомості вторинні. Головне - це звук. Насичений до межі, з першокласними басами, передає кожен ледь помітний фрагмент музичної композиції. Саме за це ми і любимо техніку Beats by Dr. Dre.

 

Коментарі
Залиште коментар