Вінниця
Вогонь у серцях! Віра у перемогу!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як досягти майстерності в іграх за допомогою мишей Acer Nitro і Predator — на огляді 4 моделі

Дата публікації: 10.05.2024 13:09
Дата оновлення: 10.05.2024 16:35

У кіберспорті важлива кожна деталь, тому правильний вибір обладнання істотно підвищує шанси на успіх. Серед ключових елементів особливе місце займають ігрові миші. Вони мають бути швидкими, точними та максимально зручними. У цьому плані продукція компанії Acer, а саме серії мишей Nitro і Predator, заслуговує на особливу увагу. Ці пристрої розроблені з урахуванням усіх вимог любителів відеоігор і націлені на досягнення найвищих результатів.

аксесуари для гри

Якщо дивитися з погляду ергономіки та дизайну:

  • Acer Nitro: зручної форми, підходять для лівої й для правої руки. Гумові вставки на бічних панелях запобігають ковзанню навіть у найбільш напружених ігрових сесіях.
  • Acer Predator: вирізняються агресивним дизайном з акцентом на максимальну підтримку зап'ястя і пальців. Розраховані для тривалих сесій та ігор, що вимагають швидкого реагування.

Що стосується характеристик, Acer Nitro оснащені оптичними сенсорами з високою точністю відстеження і можливістю налаштування роздільної здатності в реальному часі до декількох тисяч DPI. Acer Predator використовують лазерні сенсори. Вони набагато точніші, а швидкість відстеження на різних поверхнях, включно зі склом та ігровими килимками, — вражає.

Обидві серії з великими можливостями кастомізації через застосунок, який дає змогу налаштувати макрокоманди та RGB-підсвічування. У такий спосіб можна адаптувати мишу під свої вподобання і потреби.

  1. У Nitro кілька програмованих кнопок, які можна налаштувати для специфічних дій або макрокоманд в іграх.
  2. У Predator є додаткові кнопки для зміни DPI на льоту, що особливо корисно в шутерах і стратегіях, де потрібна миттєва адаптація до мінливої ігрової ситуації.

Ось кілька прикладів у таблиці мовою цифр:

 
Acer Nitro Acer Predator
DPI Від 1000 до 4000 DPI До 16000 DPI завдяки лазерним сенсорам
Кнопки, що програмуються До 8 клавіш Варіюється залежно від конкретної моделі
Міцність До 10 мільйонів клаців До 20 мільйонів кліків
Відгук 1000 Гц 1000 Гц

Відгуки на форумах про миші Acer Nitro акцентуються на хороших характеристиках за помірну ціну. Серед переваг — настроювана вага та ергономічний дизайн. Однак існує помітний недолік у вигляді кнопки «burst-fire», яка часто натискається випадково через невдале розташування, що може заважати в іграх. Попри це, багато хто відзначає, що миша добре підходить для користувачів з меншими руками та пропонує солідні функції для своєї цінової категорії.

Для серії Predator у відгуках часто виділяють високу якість збірки й лазерні сенсори з високим DPI. А також надзручне налаштування, що ідеально для професіоналів. Однак такі моделі дорожчі, що не кожному по кишені. Користувачі цінують у Предаторів RGB-підсвічування, що налаштовується, і можливість легко програмувати кнопки для поліпшення процесу і взаємодії з грою.

Пропонуємо розглянути характеристики чотирьох маніпуляторів із розширеним функціоналом.

Варто знати: Що подарувати айтівцю — 10 цікавих ідей, які оцінить початківець і бувалий програміст

Acer Nitro Gaming II NMW120 (артикул: GP.MCE11.01R)

Нова лінійка ігрових аксесуарів від Acer, Nitro другого покоління, пропонує знайомий стиль дизайну Nitro. Але з покращеною функціональністю за привабливою ціною. На весну 2024 року в межах тисячі гривень, якщо пощастить потрапити під акцію, ще дешевше. 

Acer Nitro Gaming II NMW120

Ергономічна форма корпусу спеціально розроблена для комфорту під час тривалих ігрових сесій. Оснащена датчиком PAW3325 з можливістю регулювання роздільної здатності до 4200 dpi та шістьма рівнями чутливості, кожен з яких підкріплений колірною індикацією. Максимальна швидкість відстеження становить 1000 Гц, а прискорення досягає 20 м/с2, що гарантує точність відстеження рухів. 

Миша Acer Nitro NMW120 оснащена вісьмома програмованими кнопками, включно зі спеціальною кнопкою для залпового вогню. Вагою 146 г (вона регулюється для поліпшеного контролю), цей девайс дає відчуття надійності в руці. 

Читайте: Як користуватися комп'ютером без мишки: 2 підходи до розв'язання проблеми завислого маніпулятора

Acer PREDATOR CESTUS 310 (код товару: NP.MCE11.00U)

Ергономічна миша для правші. Оснащена оптичним сенсором Pixart 3519, який видає максимальну роздільну здатність 4200 dpi та чотири рівні чутливості з індикацією. Відрізняється високою частотою опитування 1000 Гц для точного відстеження рухів, швидким відгуком в 1 мс і максимальним прискоренням 10 м/с². 

Acer PREDATOR CESTUS 310

Acer PREDATOR CESTUS 310 з шістьма кнопками й колесом прокрутки, що зручно для ігор і для повсякденного використання. Його легка вага (133 г) і компактні розміри (39х133х67 мм) адаптовані для геймерів-початківців.

На замітку: Найкращі ігрові миші: ТОП 10 актуальних моделей

Acer PREDATOR CESTUS 315 (артикул: GP.MCE11.014)

Розроблена спеціально для ефективної гри на онлайн-платформах. Оснащена оптичним сенсором Pixart 3325, який досягає максимуму в 6500 dpi та включає чотири заздалегідь налаштованих рівнів чутливості з колірним кодуванням.

Acer PREDATOR CESTUS 315

Характеристики схожі з попередніми моделями, включно з частотою опитування 1000 Гц, часом реакції 1 мс і максимальним прискоренням 20 м/с2. CESTUS 315 обладнана вісьмома кнопками, зокрема спеціальною — для серійної стрільби. Миша адаптована під праву руку, усереднених розмірів. Важить 135 грамів.

В тему: Як налаштувати додаткові кнопки миші, перепризначити ЛКМ і ПКМ: гайд у 4 розділах

Acer PREDATOR CESTUS 335 (код товару: GP.MCE11.01Q)

Це «хижак» з арсеналом функцій для гарантованого успіху в кіберзмаганнях. Використовуючи чутливий сенсор PixArt 3370 з роздільною здатністю до 19,000 dpi, пристрій пропонує п'ять рівнів чутливості, кожен з індивідуальним світлодіодним підсвічуванням. З видатними швидкісними характеристиками, включно з часом відгуку 0,5 мс, частотою опитування 2000 Гц і прискоренням до 50 м/с2, ця миша ідеально підходить для гравців зі швидкими реакціями.

Acer PREDATOR CESTUS 335 (код товару: GP.MCE11.01Q)

CESTUS 335 оснащена десятьма програмованими кнопками й колесом прокрутки Infinite Scroll для екстремально швидкої навігації. Маніпулятор наділений пам'яттю для зберігання до п'яти користувацьких профілів з окремою світлодіодною індикацією для кожного. Передбачено спеціальне програмне забезпечення Predator Quarter Master для легкого налаштування. Важить всього 132 грами. Розміри — 40х132х66 мм. Симетрична форма оптимальна для правої та лівої руки. 

З огляду зрозуміло, що компанія Acer пропонують кожному геймеру продуктивну продукцію з просунутим функціоналом для профі й за адекватні гроші. REDATOR виділяється своїми топовими характеристиками та сенсорами високої точності. У Nitro відмінне співвідношення ціни і якості для початківців і досвідчених користувачів, які цінують надійність і комфорт.

До слова: Що таке DPI миші і як його налаштувати: 10 прикладів вдалих сенсорів 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії