Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Подарунок мамі на День народження — 30 підказок вам на замітку

Дата публікації: 21.11.2023 12:38
Дата оновлення: 22.11.2023 12:29
Зміст

Піднести ідеальний подарунок мамі на День народження — значить продемонструвати вдячність, любов і турботу. Неважливо, любить вона сувеніри чи віддає перевагу практичним речам, ми підготували 30 чудових ідей. Цей гід допоможе вибрати презент, який відобразить її особистість і вашу вдячність за все, що вона робить.

Подарунки для дому та затишку

Подаруночки для дому та затишку найчастіше символічні. Вони створюють відчуття комфорту. А ще — атмосферу турботи, в якій можна розслабитися і відчути себе в безпеці. Такі презенти часто асоціюються з теплом у буквальному і в метафоричному сенсі, оскільки спонукають розслабитися і насолодитися простими радощами.

квіти та подарунок для мами на День народження

Пропонуємо до розгляду предмети, які створюють мирну і гармонійну обставу. А також сприяють добробуту.

Настільний світильник

Його використовують щодня. Особливо корисний, якщо мама любить читати, вишиває або потребує хорошого освітлення певного місця в будинку. Вдало підібрана лампа з регульованою яскравістю або така, що імітує природне освітлення, знижує напругу очей. Створює сприятливу атмосферу в кімнаті.

Світильники не тільки функціональні. Якщо вибрати декоративний, можна підкреслити інтер'єр її житлового простору. Це корисний і стильний подарунок, яким вона зможе користуватися довгі роки. Він нагадуватиме їй про вашу любов і вдячність.

Набір ароматичних свічок

Вони створюють спокійну атмосферу — це важливо для мами, яка заслуговує на перепочинок, щоб розслабитися. Аромасвічки не тільки чудово пахнуть, а й надають приміщенню затишку, спонукають до гостинності.

аромасвічки на столі

Різноманітність ароматів вражає: квіткові, фруктові, земляні або свіжі запахи. Часто вони викликають приємні спогади. Такий подарунок може стати ненав'язливим нагадуванням про необхідність приділити час собі. 

Цифрова фоторамка

Така штучка дозволить матусі знову пережити заповітні спогади. У неї можна завантажити фотографії особливих моментів, сімейні зустрічі, відпустки та знаменні події. Працює безперервно, не потребує втручання, що ідеально підходить для мам, які не дуже добре знаються на техніці.

  • На відміну від традиційних фоторамок, цифрові можна регулярно оновлювати новими знімками. 
  • Деякі моделі навіть дають змогу надсилати фото на рамку електронною поштою або через під'єднаний застосунок, що спрощує обмін останніми знімками навіть на відстані.

Цифрові рамки можуть відображати обертове слайд-шоу. Ця функція дає змогу побачити безліч фотографій, не змінюючи їх вручну. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче бачити демонстрацію безлічі карток. У деяких моделях навіть можна ввімкнути підписи або повідомлення. Вони показують час, дату, відтворюють відео або музику.

Набір рушників

Символізує тепло, затишок і турботу. Подарунок простий, але цінний з кількох причин:

  1. Практична розкіш: якісні рушники привносять у звичний спосіб життя нотку розкоші. Плюшевий і махровий комплект стане чимось більшим, ніж спа.
  2. Щоденний комфорт: це предмет повсякденної необхідності, і, подарувавши гарний набір, забезпечите мамі м'якість на кожен день.
  3. Заохочення турботи: шикарні рушники спонукають приділити час собі, сприяють розслабленню.
  4. Довговічність і практичність: якісні — довговічні.

м'які рушники

Предмети домашнього вжитку для себе купуються в останню чергу, тому це виграшний варіант. І універсальний, оскільки сподобається кожній жінці. 

Чашки з подвійними стінками

Гідний презент, якщо доводиться замислюватися, що можна подарувати мамі на День народження. Чашки з подвійними стінками довго зберігають температуру гарячого або холодного напою. Поверхня зручна для тримання: не обпікає руки та не надто холодить пальці. Якщо налити охолоджений коктейль, морс чи компот, на стінках посуду не утворюється конденсат, тож жодних мокрих плям на меблях не залишається.

чашки з подвійними стінками

Склянки з подвійними стінками виготовляються з боросилікатного скла без шкідливих домішок. Воно довговічне і залишає приємні відчуття під час пиття.

Що подарувати мамі на День народження з гаджетів

Гаджети спрощують побут. А ще відкривають можливості для нових вражень і захоплень. Благо, вибирати є з чого, аби відповідали інтересам і способу життя мами. Пропонуємо розглянути п'ять пристроїв на подарунок.

Електронна книга

Якщо мама любить читати, електронна читалка — її все. Вона легка і компактна, поміщається в сумочку, тому зручно носити з собою. Тримаючи в руках невеликий девайс, мама отримує доступ до тисяч книжок.

читати оповідання в електронному варіанті

Електронні варіанти бестселерів і романів можна купити та миттєво завантажити з будь-якого місця, де є підключення до Інтернету. У рідері налаштовується розмір, стиль і яскравість шрифту, що особливо корисно для людей з ослабленим зором. Час автономної роботи пристрою вельми тривалий: часто кілька тижнів від одного заряду, а то й місяців — залежно від моделі та умов використання. Багато електронних читалок оснащені вбудованими словниками, функціями ведення нотаток і перекладу, що підвищує зручність читання.

Простирадло з підігрівом

Варто вибирати простирадло з підігрівом із флісу або бавовни. Тканина має бути ніжною для шкіри. А в самому виробі передбачена регуляція температури. Це дасть змогу вашій мамі налаштувати тепло відповідно до її рівня комфорту. Краще брати таке, де передбачено автоматичне вимкнення, захист від перегріву і таймер. Тоді простирадло не перегріється і відключиться через певний час.

спати на електропростирадлі

Бажано, щоб було придатне для машинного прання, тоді легше утримувати його в чистоті. У деяких моделях перед пранням від'єднують елементи управління — про це зазначено в інструкції. Звісно ж, варто обирати відому марку, яка має репутацію щодо безпеки свого постільного приладдя з підігрівом. Наприклад, це Sunbeam, Beautyrest, Beurer і Biddeford. Хороша гарантія слугує індикатором якості. А в разі проблем простирадло можна замінити або відремонтувати.

Масажер для ніг

Якщо мама багато часу проводить на ногах або любить доглядати за собою, треба брати масажер для ніг. Шукайте такий, що робить різні техніки масажу: розминка, шиацу, прокачування, повітряне стиснення або вібрацію. У такий спосіб можна розслабитися і зняти біль, коли дають знати про себе м'язи та суглоби. 

Пристрій має бути з інтуїтивно зрозумілим управлінням, щоб мама могла керувати ним без сторонньої допомоги. Модель, що тихо працює, не заважає дивитися телевізор під час процедури. І не дратує, якщо масажувати ноги перед сном.

масажер для ніг

Під час вибору відповідної моделі дивляться на гарантію від виробника та обслуговування клієнтів. Переважно вибирають виріб з обслуговуванням від 1 року і довше, з оперативною службою підтримки клієнтів. Такі показники свідчать про впевненість виробника у своєму продукті.

Компактний павербанк

Важливо враховувати місткість, портативність, сумісність із пристроями та простоту використання. Хороший банк живлення повинен забезпечувати достатній заряд для роботи пристроїв у дорозі мінімум один або два рази. Переважно модель від 5 000 мАг до 10 000 мАг.

компактний павербанк

Компактний павербанк має бути легким і маленьким, щоб поміщався в сумочці або кишені. До того ж сумісний з iPhone, Android, планшетом або іншими пристроями з живленням від USB. Кілька вихідних портів виручають, коли доводиться заряджати кілька пристроїв одночасно. Також важливі інтуїтивно зрозумілі індикатори рівня заряду батареї та зручна функція зарядки.

Розумний горщик для квітів з автоматичним поливом

Система автоматичного поливу своєчасно і дозовано поллє квіти. Мамі не доведеться турбуватися про регулярний полив, що особливо зручно, якщо вона зайнята або часто забуває це робити.

Багато «розумних» квіткових горщиків постачаються з додатками, які надають інформацію про потреби рослини, її ріст тощо. Такий підхід пізнавальний, коли мама захоплюється садівництвом. Тим паче доведено, що садівництво сприяє зниженню стресу і поліпшенню психічного здоров'я. Розумний квітковий горщик робить це хобі доступнішим і зовсім не обтяжує.

Смачний і розсипчастий: Як варити рис: 9 секретів для різних видів і сортів

Що подарувати мамі на День народження для здоров'я та краси

Подарунки, пов'язані зі здоров'ям і красою, можуть спонукати вашу маму приділяти більше часу собі. Гарний зовнішній вигляд і самопочуття завжди позитивно впливають на самооцінку та настрій.

 подарунок мамі на День народження

Такі презенти допоможуть їй гідно старіти, почуваючись комфортно у зв'язку зі змінами в її фігурі та зовнішності. Дадуть їй можливість підтримувати в нормі фізичний та емоційний стан, а вам — висловити вдячність і зміцнити зв'язок із нею.

Сертифікат на масаж

Це прекрасний спосіб розслабитися і відпочити, особливо якщо у мами напружене або метушливе життя. Масаж корисний, він покращує кровообіг, знімає м'язову напругу, полегшує біль і покращує самопочуття загалом. Також допомагає знизити тривожність, сприяє релаксації та покращує настрій.

масаж ніг

Сертифікат дає можливість вибрати той вид масажу, якому надається перевага. Це хороший спосіб дати відчути, що її балують і піклуються про неї. Тим паче якщо у мами проблеми із засинанням або розслабленням. Після походу до масажиста вона спатиме як немовля. 

Набір доглядової косметики

Гарна нагода побалувати маму якісною косметикою для догляду за шкірою, волоссям або тілом. Можна вибрати засоби, які відповідають типу її шкіри, вподобанням або косметичним проблемам. Такий подарунок буде однозначно оцінений і використаний.

Багато косметичних наборів гарно упаковані й естетично привабливі. Це продуманий і практичний презент. Він показує мамі, що ви дбаєте про її добробут і хочете, щоб вона почувалася доглянутою і коханою.

Смартгодинник

Годинник Apple Watch ідеально підходить для користувачів iPhone. Він відстежує стан здоров'я, включно з частотою серцевих скорочень і ЕКГ, розпізнає падіння, дає змогу здійснювати дзвінки та надсилати текстові повідомлення. Крім того, годинник має стильний вигляд, до нього можна підібрати різні ремінці, щоб надати йому індивідуальності.

Samsung Galaxy Watch 4, 5, 6 або Galaxy Watch Active 2 ідеальні для користувачів Android, особливо для тих, у кого телефони Самсунг. Вони комплексно відстежують стан здоров'я та фізичної форми. У них елегантний дизайн і зручний інтерфейс.

мартгодинник на зап'ясті

При виборі смартгодинника важливо переконатися, що він сумісний зі смартфоном мами. Варто придивитися до функцій: чи відповідають вони її повсякденній діяльності та інтересам — чи то фітнес, моніторинг здоров'я, чи то підтримання зв'язку. Інтерфейс має бути інтуїтивно зрозумілим і зручним, особливо якщо мама не розбирається в техніці.

Електрична пилка для догляду за стопами

Допомагає якнайкраще видалити змертвілу шкіру, мозолі та огрубілі ділянки, роблячи стопи здоровими й гладкими. Руками так не вийде. За допомогою електричного пілінгу мама може доглядати за своїми ногами без необхідності відвідувати салон. Це зручно й економить час.

Якщо робити пілінг регулярно, шкіра на ногах стане м'якшою. Доглянуті ноги надають жінці впевненості в собі, особливо в літній сезон — коли взувають сандалі та босоніжки. До того ж пілінг, подібно до масажу, розслабляє і знімає стрес.

Під час вибору електричної пилки для ніг звертають увагу на те, чи регулюється швидкість, чи зручна в користуванні, яка м'якість пілінгу, чи є змінні насадки та додаткові аксесуари.

Електробігуді

Порівняно зі звичною завивкою, електробігуді швидко нагріваються. Це зручно для жінок, які хочуть мати гарний вигляд, але обмежені в часі.

У електробігуді різні розміри та типи насадок, можна закручувати тугі кільця і вільні хвилі. Така універсальність дає змогу експериментувати з різними варіантами укладки. Пристрій захищає волосся від перегріву, рівномірно розподіляє тепло і зменшує пухнастість волосся. З ним виходить зробити довготривалу завивку. Волосся буде укладеним протягом усього дня, що зручно.

електричні бігуді

Багато моделей з регульованими налаштуваннями нагріву, оснащені іонною технологією, яка з часом покращує зовнішній вигляд волосся. Обираючи в подарунок електробігуді, звертайте увагу на їхній розмір, налаштування нагріву, а також на будь-які додаткові функції, які можуть бути особливо корисними для мами.

Пізнавальна стаття: Як завантажувати книжки в електронну книгу: 4 дієві прийоми 

Захоплення та хобі

Подарунок відповідно до того, чим любить займатися рідна вам людина у вільний час, продемонструє турботу, вдячність, зможе порадувати. Ось список ідей, пов'язаних із хобі, які відповідають різним інтересам.

Картина за номерами

Навіть якщо мама не досвідчений художник, картина за номерами долучить до творчості. Це веселий і доступний спосіб познайомитися з живописом. Малювання розслабляє, що сприятливо позначається на психіці.

розфарбована картина за номерами

Зосередженість над фрагментами картини допомагає відвернутися від турбот і відпочити від повсякденної рутини. Можете підібрати для малювання улюбленого улюбленця або красивий пейзаж. Після завершення роботи картину вставте в рамку і повісьте на стіну. Вона стане прикрасою будинку і нагадуватиме про ваш турботливий подарунок.

Кулінарна книга від відомого шеф-кухаря

Подарувати мамі кулінарну книгу відомого шеф-кухаря — прекрасна ідея. Особливо якщо вона захоплюється готуванням і любить вивчати нові техніки та смаки. У таких виданнях часто містяться поради та рекомендації експертів, що дає можливість перейняти досвід і знання. Книжка відомого шеф-кухаря допоможе їй відточити свої кулінарні навички, навчитися нових методів і підходів до приготування їжі.

книга для запису кулінарних рецептів

Такий подарунок може надихнути її проводити більше часу на кухні, експериментуючи з рецептами. І стане приводом для того, щоб зібрати сім'ю та друзів за столом.

Насіння рідкісних рослин для садівництва

Особливо, якщо це сорти, які мама раніше не вирощувала, відображає вашу підтримку її інтересу до садівництва. Рідкісне або незвичайне насіння дає їй можливість досліджувати свої навички. Вирощувати щось потенційно складне — завжди цікаво.

насіння рідкісних рослин

Коли ці рослини виростуть і розквітнуть, вони довго слугуватимуть нагадуванням про ваш турботливий подарунок. Якщо у мами все вийде з цими рідкісними рослинами, це може стати поштовхом до колекціонування рідкісних видів. При виборі насіння важливо враховувати кліматичні умови та особливості ґрунту. Такий підхід гарантує, що подарунок буде приємним і практичним для її захоплення садівництвом.

Абонемент до фітнес-залу

Для матері випаде можливість вивчити різні види тренувань і знайти те, що їй найбільше до вподоби: кардіо, силові навантаження, йога чи плавання. Фізичні вправи чудово знімають стрес і покращують настрій. Вони сприяють виділенню ендорфінів, які допомагають знизити тривожність, а також покращують психічне самопочуття.

тренування у фітнес-залі

У тренажерному залі іменинниця зможе познайомитися з новими людьми, приєднатися до групових занять і навіть знайти однодумців зі схожими цілями. Абонемент у тренажерний зал може привнести відчуття регулярності та структурованості, що доброчинно позначається на способі життя.

Розглядаючи такий подарунок, важливо подумати про місцеперебування закладу, про тип пропонованих тренажерів і занять: чи відповідають вони її інтересам? Крім того, подумайте, чи захоче вона займатися під керівництвом тренера. У цьому разі може підійти абонемент у студію, що пропонує спеціальні заняття: йогу, пілатес або танці.

Набір для плетіння макраме

Шукайте набір, до якого входить усе необхідне: якісна нитка макраме, дюбель або кільце для підвішування, а також намистини та інші декоративні елементи. Особливо важливо, щоб у наборі були докладні та зрозумілі інструкції, бажано, ілюстровані.

Якщо мама в цій справі новачок, шукайте набір із позначкою «для початківців». Обирайте той, що від відомого бренду, який славиться якістю та обслуговуванням клієнтів.

Щоб міцно спалося: Як вибрати подушку: все про наповнювачі, форму, висоту і жорсткість

Подарунки-враження

На відміну від матеріальних подарунків, враження стають заповітними спогадами, які надовго збережуться в пам'яті. Такі подарунки часто мають сильний емоційний вплив. Мама відчує, що її шанують, цінують і розуміють.

подарунок для мами

Незалежно від того, чи любить вона природу, мистецтво, гастрономію, пригоди або відпочинок, ви можете підібрати враження відповідно до її вподобань. Вибираючи, подумайте, що її радує. На що вона, можливо, не стала б витрачатися сама, що їй приємно і значимо. Пропонуємо 5 варіантів до розгляду.

Квитки на концерт улюбленого виконавця

Такий подарунок показує, що ви знаєте про смаки та інтереси рідної людини. Концерти часто запам'ятовуються, залишаючи незабутні враження. Можливість побачити улюбленого артиста наживо завжди хвилює і радує.

квитки на концерт

Якщо завітаєте на концерт із мамою, це стане чудовою нагодою провести час разом, створюючи спільні спогади, які зміцнять ваш зв'язок. Заодно відпочинете від рутини. Подаруйте іменинниці приємні хвилювання та пригоди від почуття спільності та причетності нарівні з іншими шанувальниками, яким подобається той самий виконавець. Купуючи квитки на концерт, обов'язково продумайте дату, місце проведення і те, як мама добиратиметься до місця, де відбудеться концерт. 

Майстер-клас із приготування гастрономічних шедеврів

Такі заняття дають можливість навчитися новим кулінарним прийомам і навичкам у професійних кухарів. Відповідно, мама отримає захопливий і запалющий досвід.

кулінарний майстер-клас

Найчастіше майстер-класи передбачають практичне навчання. Це набагато ефективніше, ніж читання рецептів або перегляд кулінарних передач. Навички, отримані на заняттях, надихають готувати щось смачненьке і навіть розробляти власні рецепти.

Під час вибору майстер-класу зважайте на кулінарний досвід своєї матері, її захоплення (наприклад, певна кухня чи техніка), а також репутацію шеф-кухаря, який його проводить. Тоді такий подарунок принесе користь.

Вихідні на заміському курорті

Вікенд на заміському курорті — чудовий подарунок мамі на День народження. Там спокійна атмосфера. Ідеальна, щоб розслабитися, зарядитися енергією і відірватися від метушні. Такі курорти часто розташовані в мальовничих місцях, що дає можливість поспілкуватися з природою, насолодитися свіжим повітрям і спокоєм.

мама, яка відпочила

Багато заміських курортів пропонують спа-послуги, вишукані страви та комфортабельні номери, що дають змогу відчути себе розпещеною. Залежно від її вподобань може бути прекрасна можливість побути на самоті. Або, навпаки, провести час із сім'єю або друзями в красивій обставині.

Якщо оберете курорт із туристичними стежками, відомим рестораном чи спа-центром, це спонукатиме іменинницю як слід приділити собі час. Під час планування такого подарунка зважайте на місце розташування курорту, види розваг, пропонованих на ньому, а також на те, чим мама полюбляє займатися у вільний час, щоб відпочинок їй сподобався. 

Фотосесія з подругами

Фотосесія закарбовує особливі моменти та створює спогади, які мама зможе зберігати довгі роки. Вбиратися і позувати в компанії близьких друзів — завжди весело і чудовий спосіб насолодитися товариством одна одної. А ще — відчути себе особливою і красивою.

фотосесія на природі

На відміну від випадкових знімків, професійне знімання дає змогу отримати картки з грамотним освітленням і позуванням. Мама з подругами можуть вибрати вбрання, місця і тематику фото, що відображають їхню індивідуальність.

Такий подарунок виділяється на тлі традиційних і демонструє вашу креативність і вдумливість. Під час організації заходу слід подбати про наймання професійного фотографа, продумати дату, місце і те, як вони добиратимуться, щоб нікому не створювати зайвого клопоту. 

Екскурсія містом / мініподорож

Добре спланована екскурсія містом або мінівідпустка можуть стати незвичайним і щирим подарунком, що дарує нові враження і радісні спогади. Однак у такого презенту «дві сторони медалі», описані в таблиці:

Плюси
Мінуси
Гарна можливість познайомитися з новими місцями, що захоплює і збагачує Узгодити спільний час поїздки непросто, особливо якщо у матері або у вас напружений графік роботи
Чудова можливість відпочити, розслабитися і відновити сили Подорож може бути дорогою, залежно від місця призначення, проживання та запланованих заходів
Це чудовий спосіб провести час разом Поїздки стомлюють, особливо якщо доведеться багато ходити незнайомими місцями
Подорожі розширюють кругозір і сприяють особистісному зростанню завдяки спілкуванню та вирішенню нових завдань Це обтяжливо, оскільки до подорожі потрібно готуватися і планувати
Зміна обставини знімає стрес, забезпечуючи ментальне та емоційне перезавантаження Іноді екскурсії викликають стрес, пов'язаний з несподіваними ситуаціями, транспортом і виходом із зони комфорту

Не всім подобається подорожувати. Якщо мама домосід і вважає подорож радше стресом, ніж задоволенням, можливо, це не найкращий подарунок.

У скарбничку знань: Як почистити хутро в домашніх умовах: 5 найкращих порад

Подарунки своїми руками

Подарунки ручної роботи — прекрасний спосіб показати мамі, яка вона вам дорога, особливо в День її народження. Такі презентики часто дбайливо зберігаються, тому що в них вкладені душа і зусилля дарувальника. Ось кілька хороших ідей подарунків ручної роботи.

Альбом із сімейними фотографіями та записами

Перегортання альбому викликає ностальгію і навіює приємні спогади, що особливо важливо для мами. Переглядаючи разом старі фотографії, зміцнюються емоційні зв'язки, з'являється відчуття близькості, навіть якщо члени сім'ї фізично не перебувають разом.

сімейний фотоальбом

Оформляючи альбом декором і примітками, виходить персоналізований подарунок. Він може стати сімейною реліквією, яку передають майбутнім поколінням і яка зберігає історію сім'ї. При створенні альбому використовуйте фотографії, письмові записи (анекдоти або цитати) і навіть матеріальні пам'ятні речі (корінці квитків або невеликі сувеніри). Персоналізуйте його так, щоб він відображав смаки вашої мами та суть вашої родини. Такий продуманий подарунок напевно стане однією з найдорожчих для неї речей.

В'язаний шарф або светр

В'язані речі уособлюють тепло і комфорт. Це все одно що подарувати мамі теплі обійми, які вона зможе відчувати щоразу, коли одягає їх. В'язання спеціально для неї — сильний символ вашої турботи та прихильності. Якщо це ваше хобі, такий подарунок — можливість поділитися з нею тим, що ви любите.

в'язання светра для мами

При в'язанні шарфа або джемпера для мами враховуйте її стиль і кольори, які вона носить. Обирайте м'яку пряжу, що не викликає свербіння, і легку в догляді, щоб подарунок був не тільки красивим, а й зручним.

Збірник сімейних рецептів

Сімейна книга рецептів допомагає зберегти кулінарні традиції, що передаються з покоління в покоління. Вона нагадує про дорогі сімейні моменти, свята та коханих людей. Це хороший спосіб пережити приємні спогади, пов'язані з певними стравами.

Якщо в книгу включити розповіді або анекдоти, пов'язані з рецептами, вона стане багатим гобеленом сімейної історії та культури. Ви можете персоналізувати книгу, включивши в неї фотографії, особисті нотатки або конкретні спогади, пов'язані з кожним рецептом. Такий подарунок покаже мамі, як високо ви цінуєте сімейні традиції та її роль у їх збереженні.

сімейна книга рецептів

При створенні сімейної книги слід передбачити безліч рецептів на різні смаки та випадки життя. Можливо, ви захочете додати розділ, у якому вона зможе записувати щось нове, перетворивши книгу на живий документ кулінарного шляху вашої родини. 

Кераміка ручної роботи

Чим не практичний подарунок? Наприклад, кухлі, тарілки або вази, якими мама регулярно користується. Якісна кераміка довговічна, служить роками. Такий подарунок стане постійним нагадуванням про вашу прихильність.

Купівля кераміки ручної роботи часто підтримує ремісників і малі підприємства. Вироби виготовляються з натуральних матеріалів і з використанням екологічно чистих технологій, що приваблює тих, хто дбає про навколишнє середовище.

керамічна ваза ручної роботи на подарунок

Вибираючи кераміку ручної роботи, враховуйте стиль і вподобання своєї мами — чи полюбляє вона мінімалістичні дизайни, чи витіюваті. Також важлива функціональність виробу: подумайте, чому вона віддасть перевагу — декоративній прикрасі чи тому, що можна використовувати щодня.

Подарункова коробка з сюрпризами

Фактор сюрпризу робить подарунок цікавішим і приємнішим. Він додає елемент передчуття і таємничості. Ви можете вибрати або створити тематичну коробку відповідно до захоплень мами. Або тим, що їй необхідно. Або тим, що подобається.

подарункова коробка з сюрпризами для мами

Розпакування коробки може неабияк повеселити, тому що кожен предмет приносить свою маленьку радість. Обираючи подарункову коробку-сюрприз, враховуйте можливі алергічні реакції або непереносність. Особливо якщо в коробку входять харчі або засоби для догляду за шкірою. Тоді подарунок буде не тільки сюрпризом, а й принесе їй задоволення.

Вибрати ідеальний подарунок мамі на День народження — значить зрозуміти її індивідуальність, вподобання і те, що приносить їй радість. Чи то матеріальний предмет, практичний витвір або враження — головне, щоб вибір був продуманим. А найкращий подарунок, як відомо, завжди йде від серця.

Читайте: Як вибрати шампунь для 6 типів волосся

Коментарі
Залиште коментар