Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати сестрі на Новий рік — 30 пропозицій, від яких складно відмовитися

Дата публікації: 22.11.2023 10:56
Дата оновлення: 23.11.2023 16:56
Зміст

Усе приходить і йде, тому нехай ваші подарунки сестрі на Новий рік надихають на нові звершення і нагадують про нерозривний зв'язок між вами. Наша добірка, що складається зі списку 30 найкращих ідей, полегшить пошук заповітного презенту. Що б ви не вибрали, все буде «в яблучко».

подарунок сестрі на Новий рік

7 подарунків на Новий рік сестрам, які дарують затишок і новорічний настрій

Кожен з них відображає ваше прагнення створити тепло і відчуття спокою, щоб відчути себе розслабленою і щасливою. Ці підношення дарують відповідний настрій для святкування Нового року.

Smart гірлянда

«Розумна» гірлянда змінює кольори та візерунки. Її можна налаштувати відповідно до настрою: тепле світіння для спокійного вечора або яскраві кольори для новорічної вечірки. Багатьма з них можна керувати за допомогою додатків для смартфонів або голосових команд через помічників «розумного будинку».

смарт гірлянди для сестри

У більшості Smart гірлянд використовуються світлодіодні лампочки, які вирізняються енергоефективністю та довговічністю. Тож такий подарунок не тільки красивий, але й економічний у довгостроковій перспективі. А ще практичний. Адже миготливу ілюмінацію вішають не тільки на ялинку. Нею прикрашають поруччя, підвіконня, камін. Це цілорічний декор приміщення, який дарує гарний настрій у свята, в будні та з особливої нагоди.

Плед зі святковим принтом

Плед, та ще й зі святковим принтом, ідеальний для затишних вечорів із книжкою в руках або під час перегляду фільмів. Крім того, що він зігріває, також його можна використовувати як покривало на дивані, кріслі або ліжку.

закутатися пледом

Форми для новорічного печива

Якщо у вашої сестри є діти або в родині заведено приймати гостей, у цих формочках вона зможе випікати частування. Вибір різноманітний: сніжинки, ялинки, олені... Поекспериментувавши з прикрасами та глазуруванням, з'явиться стимул до творчого самовираження. А це гарний привід для веселощів і приємних спогадів.

фігурні новорічні печенинки

Форми для печива можна використовувати з року в рік. Вони довговічні, легко миються і можуть стати частиною її щорічної традиції святкової випічки. Завдяки широкому вибору матеріалів (силікону, металу або пластику) і дизайну можна підібрати те, що відповідає її стилю випічки. Деякі набори оснащені штампами та інструментами для тиснення, щоб робити малюнки.

Свічники

Привносять елемент вишуканості в будь-який декор. М'яке, мерехтливе світло свічок створює інтимну атмосферу, що налаштовує на святкування Нового року або, щоб коротати тихі зимові вечори.

 класичні свічники на столі

Ставники можна використовувати на обідньому столі, як акцент у вітальні або в спальні. Можна вибрати вироби з металу, скла, кераміки або дерева. Вони довговічні. Багато з них мають настільки естетичний вигляд, що слугують предметом мистецтва, який доповнює домашній інтер'єр.

Новорічний вінок

Традиційно вінки символізують єдність, силу і вічний колообіг життя. Тож новорічна дрібничка у вигляді вінка знаменуватиме ваше бажання, щоб рік був сповнений радістю, здоров'ям і процвітанням.

  • З блискучими елементами оцінять любительки гламуру. 
  • Натуральний, із шишечками та засушеними квітами, до вподоби тій, що любить у всьому простоту. Такий презент привносить у дім частинку природи. Це особливо приємно в холодні, іноді тужливі місяці.

новорічний ялиновий віночок

Вінки призначені не тільки для дверей: їх можна використовувати як центральний елемент на столі, повісити над каміном або прикрасити стіну. Це зручний і значущий подарунок, що передає найкращі побажання сестричці.

Келихи для глінтвейну

Глінтвейн — зимовий напій, який асоціюється з теплом і святом. Подарувати келихи для нього — значить проявити знак поваги до цієї традиції. І заохотити сестру насолоджуватися напоєм вечорами, влаштувавшись із книжкою або перед телевізором. Також вони ідеально підійдуть для подачі гостям зігрівального напою під час святкування Нового року або інших зимових посиденьок.

глінтвейн у келихах

На подарунок, крім келихів для глінтвейну, можна піднести пляшку хорошого червоного вина, набір спецій для приготування цього напою або книгу рецептів. Таким чином, ваш подарунок перетвориться на повноцінний набір для приготування глінтвейну.

Пуансетія в горщику

Пуансетія — синонім свята. Її яскраво-червоне і зелене листя (а іноді біле, рожеве і навіть із цяточками) символізує радість. Воно прикрашає зимові дні, які часто бувають сірими та похмурими.

квітуча Пуансетія на подарунок

Догляд за рослиною відносно простий: мінімальний полив, не потребує обрізки. Натомість квітка гарно очищає повітря в приміщенні та чудово почувається де б не поставили: на підвіконні, на столі, на поличці поруч з іншими святковими прикрасами.

На замітку: Як вибрати келихи для вина: 4 види для різних випадків

Що можна подарувати сестрі на Новий рік із корисних гаджетів і техніки

Обираючи гаджети та побутову техніку на подарунок, орієнтуйтеся на те, щоб практичність поєднувалася з інноваціями. Правильний вибір додасть зручності та радості в повсякденне життя сестри.

Розумний світильник

Такими світильниками можна керувати дистанційно за допомогою додатків для смартфонів або голосових команд. Це полегшує вмикання/вимикання світла. Багато «розумних» світильників оснащені різними рівнями яскравості.

налаштувати яскравість лампи через смартфон

Можна налаштовувати освітлення відповідно до свого настрою: від спокійної та такої, що розслаблює, до яскравої та енергійної атмосфери. Це буде вельми доречно, якщо сестричка читає, влаштовує вечірку або відпочиває. Розумні світильники енергоефективніші та довговічніші, ніж традиційні лампи. Вони скорочують витрати на електроенергію і не завдають шкоди навколишньому середовищу. 

Електрична зубна щітка

Електромоделі ретельніше видаляють зубний наліт і зменшують прояви гінгівіту порівняно зі звичними зубними щітками. Головка, що обертається або вібрує, начисто вичищає за мінімальних зусиль.

чистити зуби електрощіткою

Більшість електричних зубних щіток оснащені вбудованими таймерами, які відраховують належні дві хвилини роботи, рекомендовані стоматологами. Деякі моделі оснащені датчиками тиску, які попереджають, якщо чистити зуби занадто інтенсивно. Ця особливість захищає ясна та емаль від пошкоджень.

Спінювач молока для капучино

Якщо сестра — любителька кави або капучино, це чудовий подарунок до Нового року. Прилад для спінювання молока значно спрощує приготування напою з цільного молока і білкового порошку. З його допомогою можна приготувати стійку кремову пінку для лате і коктейлів. Спінювачі компактні, продуманого дизайну, тому добре вписуються в кухню будь-якого оформлення. 

Бездротові навушники

Бездротові навушники дарують свободу пересування. Це оцінить сестра, яка веде активний спосіб життя, слухаючи музику або приймаючи дзвінки. Багато моделей оснащені шумозаглушенням, така особливість допомагає сконцентруватися на роботі, навчанні або відпочинку.

бездротові навушники у вухах

У них найчистіше звучання і тривалий час роботи від акумулятора. А ще — продумані елементи управління: можна регулювати гучність, пропускати треки та активувати голосові помічники. Більшість TWS навушників сумісні зі смартфонами, планшетами, ноутбуками та смартгодинниками. Тому це корисний подарунок сестричці до Нового року. Їх легко носити з собою і не потрібно розплутувати дроти.

Дорожній фен

Такі пристрої примітні тим, що компактні та легкі. Поміщаються в ручну сумку, тому ідеальні для сестри, яка часто в роз'їздах. Багато дорожніх фенів оснащені двома варіантами напруги, що дає змогу використовувати їх за кордоном без використання перетворювача напруги. Це важливо, коли доводиться частенько бувати за кордоном.

сушити феном волосся

Хороша модель швидко висушить волосся, у неї стабільне тепло, є кілька режимів налаштувань: нагрівання, «холодне обдування» і концентратор для укладання. Вона така ж функціональна, як і повнорозмірна.

Гарна добірка: ТОП 10 TWS навушників із шикарним звучанням і пристойною автономністю

Що подарувати сестрі на Новий рік з косметики та товарів для догляду

Подарувавши косметику і засоби для догляду, тим самим заохотите сестру піклуватися і балувати себе, кохану. А це прекрасне почуття, з яким потрібно почати Новий рік. Якщо вона любить експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом, нова косметика дасть їй змогу познайомитися з різними тенденціями. А елітна — привнесе в її повсякденне життя нотку розкоші, дозволяючи відчути себе особливою.

Батер для тіла

Це суміш збитих твердих олій, тому у батера кремоподібна густа текстура. У його складі зволожувальні компоненти — олія ши, олія какао та ефірні олії. Засіб глибоко живить шкіру, що особливо корисно взимку, коли частіше відчувається сухість.

Також багато олій для тіла містять інгредієнти із заспокійливими та загоювальними властивостями, що ідеально для пересохлої шкіри, яка свербить. У них різні аромати: заспокійливий лавандовий, підбадьорливий цитрусовий, солодкий кокосовий та інші. Вони допомагають розслабитися або підіймають настрій.

Манікюрний набір

У такому наборчику всі необхідні інструменти для догляду за нігтями. Це подарунок, яким сестра зможе користуватися регулярно, економлячи гроші на відвідуванні салону.

 інструменти для манікюру

Зручність у тому, що всі необхідні інструменти знаходяться в одному місці. Можна швидко підправити форму або обробити нігтики в домашніх умовах. Багато манікюрних наборів поставляються в компактних футлярах, які ідеально підходять для подорожей. 

Кондиціонер для волосся

Обирайте такий, що відповідає типу волосся: для сухого, жирного, тонкого, товстого, кучерявого, прямого, пофарбованого або пошкодженого. І обов'язково з якісними поживними інгредієнтами в складі. Натуральні олії (наприклад, аргонова, кокосова або жожоба), кератин, біотин і натуральні екстракти — все це сприяє здоров'ю волосся.

  • Обирайте кондиціонер, що не містить сульфатів, парабенів і силіконів. Особливо якщо в сестри чутлива шкіра. 
  • Аромат — теж важливий. Дехто віддає перевагу тонким і природним запахам, іншим подобаються більш виражені.

засоби для догляду за волоссям

Для тонкого волосся краще брати кондиціонери з ефектом об'єму, які зміцнюють локони, не обтяжуючи їх.

Хайлайтер

Це універсальний засіб для макіяжу, який покращує звичний результат. Він надає шкірі сяйва, підкреслює вилиці та надбрівні дуги. На них нині мода, оскільки дають можливість експериментувати з різними образами.

Хайлайтери випускаються у вигляді пудри, рідини та крему, а також у різних відтінках. Для сестрички потрібно вибрати той, що відповідає тону і текстурі її шкіри. І звичайно ж враховувати марку косметики, якою вона користується. Тільки так вийде зробити подарунок, що відповідає її смакам.

Масажер для обличчя

Він різних типів: роликовий, електричний вібромасажер або інструмент гуа-ша. Кожен з них покращує кровообіг, зменшує набряклості або знімає м'язову напругу.

масаж обличчя рожевим кварцом

Краще брати масажер із якісних матеріалів. Серед популярних варіантів — нефрит, рожевий кварц, нержавіюча сталь або силікон. Нефрит, наприклад, охолоджує, а рожевий кварц заспокоює шкіру. Деякі з моделей оснащують додатковим функціоналом: тепловою терапією, різними режимами вібрації або світлодіодною світлотерапією. Усе це працює на благо, особливо, якщо використовувати в тандемі з сироватками або кремами — для посилення ефекту.

Патчі для очей

Вони усувають темні кола, набряклість, дрібні зморшки й сухість. А також забезпечують миттєвий охолоджувальний та освіжальний ефект без особливого клопоту. Це особливо приємно після довгого дня або коли потрібно швидко підняти настрій.

гідрогелеві патчі під очима

Патчі для очей прості у використанні, зазвичай ними користуються вранці та ввечері. Це свого роду розкішна спа-процедура в домашніх умовах. У них містяться зволожувальні та живильні компоненти — гіалуронова кислота, колаген, пептиди та різні рослинні екстракти, які омолоджують шкіру навколо очей.

Набір глітерів для обличчя

Набір блискіток оцінить молодша сестричка, яка любить творчість, макіяж та грайливе самовираження. Вона зможе експериментувати з різними малюнками та кольорами, розвиваючи свою фантазію. Гліттери ідеально підходять для вечірок, коли хочеться додати трохи блиску і виділитися. 

І необов'язково їх використовувати тільки на обличчі. Можна також на тілі, волоссі та нігтях, щоб створити свій стиль. Обираючи набір, переконайтеся, що він відповідає віку та виготовлений із нетоксичних матеріалів, особливо якщо у вашої сестри чутлива шкіра.

Пізнавальна стаття: Як користуватися кондиціонером для волосся — 3 непорушні умови під час нанесення

Подарунки сестрі на Новий рік, пов'язані зі спортом і здоров'ям

Ці подарунки можуть стимулювати сестру до фізнавантажень, що цілюще позначається на загальному стані здоров'я. Адже фізична активність знижує стрес, тривожність і депресію. Оскільки багато хто ставить перед собою мету оздоровитися за допомогою фітнесу на Новий рік, такий подарунок може стати своєчасним і підтримувальним жестом для рідної людини. Вибирайте відповідний варіант.

Пляшка для води

Якщо сестра любить активний відпочинок або тривалі тренування, ідеальним варіантом для неї буде спортивна пляшка з ізоляцією. Вона довго зберігає напої холодними або гарячими.

Доцільніше брати пляшку з нержавіючої сталі або якісного пластику, в якому немає шкідливого бісфенолу. Захист від протікання важливий, оскільки доведеться постійно носити в сумці або рюкзаку. Це запобіжить проливанню і збереже речі сухими.

  1. Відповідний розмір вибирають виходячи з потреб. Якщо вона бере участь у тривалих тренуваннях, потрібна велика: на літр — півтора. 
  2. Для повсякденного використання — стандартна: 500, 600 мл.

пити зі спортивної пляшки

Добре, якщо буде можливість відкривати однією рукою, зручний носик для пиття або соломинка. Пляшку з петлею для перенесення або затискачем-карабіном простіше кріпити до рюкзака або спортивної сумки.

Фітнес-трекер

Підходять для моніторингу пройдених кроків, відстані та спалених калорій. Це може стимулювати сестричку до активного способу життя. Багато хто з фітнес-трекерів відстежує частоту серцевих скорочень, режим сну, а іноді навіть рівень кисню в крові. Ці дані можуть бути корисні для розуміння загального стану здоров'я.

Так само деякі пристрої пропонують режими тренувань, відстежуючи певні вправи або види діяльності, а також надаючи рекомендації щодо тренувань, що може бути корисно для тих, хто хоче урізноманітнити свої заняття фітнесом. Вони можуть підключатися до смартфонів, даючи змогу отримувати сповіщення, керувати музикою тощо. 

Килимок для йоги

Призначений для занять йогою, а також пілатесу, розтяжки або тренування з обтяженнями. Якісний килимок забезпечує амортизацію і підтримку, захищаючи суглоби під час занять і роблячи вправи більш комфортними, особливо на твердих поверхнях. У нього поліпшене зчеплення і стійкість, робити пози на такому безпечніше й ефективніше.

килимок для йоги

Килимки для йоги легкі, часто постачаються в комплекті з ременями або сумками для перенесення, що полегшує їхнє транспортування до студії. Можна вибрати різну товщину, матеріал, фактури та колір, головне, щоб ідеально відповідав вподобанням і потребам сестри.

Масажер для тіла

Пристрій чудово знімає м'язову напругу. Допомагає розслабитися, покращує самопочуття і кровообіг, що сприятливо позначається на загальному стані.

У багатьох девайсів передбачені регульовані налаштування інтенсивності та швидкості. Їх можна використовувати на різних ділянках тіла, масажуючи спину, шию, ноги й ступні. Обираючи відповідний, зверніть увагу на його тип (ручний, у вигляді подушечки для крісла, масажер для ніг тощо), на його функції (теплова функція, вібрація, вузли шіацу), а також на особливі потреби або вподобання, які можуть бути у сестрички. Це дасть змогу зробити так, щоб подарунок був не тільки приємним, а й корисним для релаксації та здоров'я.

Компактний спортінвентар

Чудова ідея його купити з кількох причин: сестра займається фітнесом або веде активний спосіб життя. Компактне спортивне обладнання може мотивувати її до регулярних занять. Воно зручне, якщо дівчина живе в невеликій квартирці, де кожен метр на рахунку, оскільки можна зберігати в шафі, під ліжком або в кутку.

гантелі в руках і присідання

Для роздумів: Що краще — валіза чи сумка на колесах: 5 розділів на допомогу під час вибору

Приємні дрібнички

Дрібниці вагомі. Вони можуть символізувати удачу в Новому році або ваш зв'язок. Нагадуватимуть про турботу, увагу, особливі моменти, які зближують. Такі подарунки часто не вимагають великих фінансових вкладень, але при цьому дуже душевні. 

Для сестер, які вважають за краще не накопичувати великі та громіздкі речі, маленькі дрібнички — ідеальний варіант, вони не займають багато місця. Такий новорічний подарунок, яким би маленьким він не був, стане символом любові та добрих побажань на майбутній рік, почавши його з позитивної ноти.

Фотоальбом

Обкладинки зі шкіри, льону або цупкого паперу довговічніші та мають пристойніший вигляд. Вибирайте альбом, у якому достатньо місця для зберігання великої кількості фотографій. Подумайте про розмір карток, які сестричка вставлятиме, і переконайтеся, що альбом зможе їх вмістити.

дивитися фотоальбом

Бажано, щоб були безкислотні сторінки, які захистять фотографії від псування з часом. Додатковий захист також дають пластикові втулки або пергаментний папір між сторінками. Шукайте такий, щоб можна було легко вставляти й виймати світлини, з гнучкою палітуркою, в яку за потреби можна додавати сторінки.

Фотоальбом — не просто подарунок, а запрошення переглянути та зберегти спогади. Це продуманий спосіб спонукати сестру поміркувати про минулий рік і з нетерпінням чекати нових спогадів у новому.

Теплі зимові аксесуари

Річ
Який від неї толк?
Теплий шарф волохатої в'язки або з кашеміру, або з флісу Залежно від фасону і кольору, він може бути виразною деталлю зимового одягу
Рукавички  Крім того, що зберігають руки в теплі, якщо вибрати сумісні з сенсорними екранами, зручні для роботи зі смартфонами
Термошкарпетки, особливо з вовни або її суміші Дають тепло і комфорт ногам у холодну пору
Муфти для вух Тримають вуха в теплі, не плутаючись у волоссі
Утеплювачі для ніг Додають додатковий шар тепла поверх легінсів або колготок
Теплі капці Щоб тримати ноги в теплі в приміщенні
Кашемірові або вовняні светри Основний одяг у зимовому гардеробі

Маска для сну

Шукайте маску для сну, виготовлену з м'яких матеріалів, які ніжно прилягають до шкіри. Популярні шовк і атлас, вони не викликають подразнень. Основна функція маски — блокувати світло, тому переконайтеся, що вона добре прилягає до очей і до носа.

Ремінець має легко регулюватися і не бути надто тугим, щоб уникнути дискомфорту або тиску на голову й очі. Маски з обтяженою тканиною чинять м'який тиск, який заспокоює, допомагає розслабитися і покращує якість сну.

У деяких сучасних масках для сну передбачено регулювання температури або охолоджувальні гелеві вставки. Вони можуть заспокоювати і допомагати в разі головних болів або набряклості очей.

Чокер із бісеру

Чокери з бісеру різних стилів, кольорів і дизайнів. Така різноманітність полегшує вибір. Можна пригледіти аксесуар улюбленого кольору сестри або з намистинами/візерунками, співзвучний її особистості. Чокери чудово поєднуються з іншими намистами. 

Багато моделей з бісеру богемної естетики, тому приваблюють любительок стилю бохо-шик. Деякі намистинки із символічними значеннями. Наприклад, ті, що з дорогоцінного каміння обирають через передбачувані лікувальні властивості або духовні значення.

Хутряні капці

Вони м'які та комфортні, чудово зберігають ноги в теплі. Це особливо важливо взимку або в будинках із холодною підлогою. Капці легко надягати та знімати. Можна вибрати з відкритим або закритим носком, у вигляді ботильйонів, — залежно від того, що зручніше і привабливіше для сестрички.

взувати теплі капці

Такий подарунок розглядатиметься як заохочення до догляду за собою та релаксації, щоб розслабитися після довгого дня. Він захищає від застуди, особливо в холоди. Враховуйте розмір, тип хутра (штучне або натуральне), бажаний колір, нековзна підошва або устілка з піноматеріалу з ефектом пам'яті для додаткового комфорту. Це прекрасний спосіб висловити сестрі свою турботу напередодні святкування Нового року.

Тимчасові тату

Вони дають змогу відчути захват та естетику справжніх татуювань без зобов'язань та ризиків, пов'язаних із постійним чорнилом. Це зручно для експерименту зі своїм стилем. Або якщо сестричка замислюється про постійне татуювання, але хоче спочатку оцінити тимчасове.

татуювання у вигляді троянди на спині

Вибір різноманітний: від хитромудрих і художніх образів до кумедних і химерних форм. Можете вибрати дизайн, який, на вашу думку, сподобається сестрі. Більшість тату безпечні для шкіри та гіпоалергенні. Порівняно з іншими подарунками, тимчасові татушки коштують недорого, що робить їх зручним варіантом подарунка.

Серед різноманіття можна знайти практичні речі та модні варіанти. Зрештою цінність подарунка полягає не стільки в самому предметі, скільки в підході до вибору. Нехай же у вас вийде вибрати незабутній презент, з яким сестра вступить у Новий рік, сповнена почуттям уваги й турботи до себе.

Цікава стаття: Apple Watch 7 vs 8 — порівняння відмінностей у 7 розділах

Коментарі
Залиште коментар