Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 найкращих жіночих смартфонів - Рейтинг телефонів для дівчат 2023 року

Дата публікації: 04.10.2017 15:33
Дата оновлення: 06.01.2023 12:45

Не можете визначитися, який смартфон краще купити у подарунок для дівчини? Хочеться подарувати не просто красивий, а ще й мега функціональний мобільний телефон, який сподобається улюбленій жінці?

Топові бренди, виробники телефонів створюють іміджеві пристрої, які мають приємний, лаконічний дизайн, яскраві корпуси і гідний функціонал. Тут представлені 10 найкращих моделей зі списку найпопулярніших мобільних телефонів. Ми підготували огляд основних моментів кожного з них, розглянули функції, які стануть приводом для гордості, і недоліки. Читайте статтю, щоб зробити вибір на користь найкращого варіанта.

1. iPhone 7


iPhone 7

Досконалий iPhone 7ВИПУСКАЄТЬСЯ з постійним сховищем на 32, 64 ТА 128 ГІГАБАЙТ. Місця Достатньо, щоб зберігати всі потрібні файли, у тому числі й мультимедійні, тому додаткову картку в смартфон не поставити. Апарат Підтримує 2-4G СТАНДАРТИ, що дозволяє вийти в інтернет у зручний спосіб.

Важливо: діагональ екрану цього іміджевого девайсу дорівнює 4,7 дюймам, тому він зручно лежить у витонченій жіночій долоні. Керувати гаджетом зручно навіть однією рукою.

Смартфон оснащений усіма необхідними користувачеві датчиками: положення екрана, індикатором світла та наближення, а також скануючим відбиток пальця. Девайс із міцним корпусом, виготовленим із алюмінієвого сплаву: він не тільки робить гаджет стильним, але й захищає апаратну начинку від пилу та механічних пошкоджень.

Переваги:

  1. Потужне “залізо”: 2-гігабайтна оперативка чотириядерний чіп (2,34 гігагерца), у поєднанні з роздільною здатністю дисплея в 1334x750, дають можливість насолоджуватися іграми та фільмами онлайн.
  2. Посилена функція захисту кадрів від розмиття та автофокус дозволяє робити чудові фото, знімати чудові відео в 4К. 12-піксельна тилова камера оснащена здатною до п'ятиразового збільшення діафрагмою: макрозйомка – це реально. До того ж оптика захищена скляним сапфіровим покриттям, стійким до подряпин і таким, що не пропускає пил.
  3. Робіть чудові селфі з фронталкою на сім мегапікселів, з спалахом.
  4. Використовуйте ґаджет із комфортом, адже дисплей реагує на силу торкання.
  5. Автономність на висоті – здається на перший погляд слабким, акумулятор на 1960 мАг справляється з" рутинними" завданнями на" ура". Коли програми, що вимагають максимум ресурсів, не використовуються, апарат автоматично" відходить" в режим енергоекономії.
  6. "Безстрашний" смартфон із захистом за стандартом IP67 стерпить удари, падіння, бризки вологи і навіть півгодинне попадання на глибину до метра.

Незважаючи на суперздатності" яблука" у цього гаджета є недолік - він розрахований всього на одну sim.

Читайте також: ТОП 10 найкращих смартфонів HTC: – Рейтинг 2017

2. Samsung Galaxy S8


Samsung Galaxy S8

Задоволення без меж, яке надає Samsung Galaxy S8, стало реальним, завдяки тому, що апарат звільнений від рамок: це дає користувачеві можливість повністю поринути в шикарний широкоформатний фільм чи реалістичний гейм.

Іміджевий апарат в алюмінієвому корпусі не тільки шикарно виглядає, але й має відмінну силу: вісім ядер, що працюють на різних частотах (1,7 і 2,3) і 4 гігабайти ОЗП подарують насолоду як від звичайного використання, так і від запуску ресурсомістких додатків.

Достоинства:

  • Дивіться фільми із задоволенням, завдяки величезному екрану з діагоналлю 5,8”. У поєднанні з роздільною здатністю: 2960x1440 та розташованими на одному дюймі 570 пікселями дисплей подарує насиченість та реалістичність кольорів.
  • Захист рівня IP68 робить гаджет пиленепроникним, придатним до падіння та вологи: якщо впустити його у воду – апарат не постраждає.
  • Постійне сховище здатне вмістити до 64 гігабайт інформації. При чому пам'ять апарату збільшується на 256 гігабайт за допомогою картки.
  • Інтерфейси – стандартний 3,5 міліметровий аудіовхід дозволяє підключати будь-які навушники, Bluetooth – ділитися файлами, а USB формату С – заряджати андроїд з комфортом: хоч від розетки, хоч від комп'ютера .
  • Батарея на 3000 мАг у сукупності з" Економним" Super Amoled дає приголомшливу автономність: девайс при звичайному використанні (трохи інтернету та ігор, дзвінки, смс, фотографування) може протриматися 12 годин.
  • Робіть чудові фотографії як на веб-камеру (8 Мпікс), так і на основну (12 Мп). Вони автоматично фокусуються на об'єкті, що спрощує зйомку. Крім того, користувач має можливість знімати широкоформатне відео в 4К за допомогою тилової оптики: переглядайте відзняті ролики на ТБ розміром від 40” і насолоджуйтесь деталізацією.

ДО минусам цього “розумного” двосимочника відносять суміщений слот (для 1 карти зв'язку і flash-картки).

Цікаво почитати: Порівняння Samsung Galaxy A7 2016 vs. Samsung Galaxy A7 2017: 5 основних відмінностей

3. Sony Xperia XA


Sony Xperia XA

Завдяки п'ятидюймовому дисплею і на дотик приємній пластиковій обшивці, оточеній блискучою рамкою з металу, Sony Xperia XA лежить в руці і приносить задоволення від використання." Розумний" девайс має бездротові комунікації і може використовуватися як точка мережного доступу.

Плюси:

  1. HD-екран майже не має рамок, що дарує комфорт під час перегляду зображень, кіно та геймінгу. Захищений Gorilla-склом, він не схильний до подряпин і не" притягує" пил.
  2. Цей гаджет-андроїд має восьмиядерний чіп: кожні чотири ядра працюють на різних діапазонах (1,0 – для невибагливих завдань: серфінгу в інтернеті) та 2,0 – для додатків, що потребують ресурсів та швидкого відгуку). У сукупності з 2-гігабайтною ОЗП це дає приголомшливу продуктивність.
  3. Шикарні фото виходять за допомогою тилової камери на 13 мегапікселів. Оптика має спалах і функцією, яка дозволяє їй автоматично сфокусуватися на об'єкті. Для знімків компанії передбачено автовиявлення осіб. Камера дозволяє вести зйомку в HD. Фронтальна теж подарує хороші кадри завдяки високій роздільній здатності (8 Мпікс).
  4. 16 гігабайтний об'єм сховища збільшується картою до 200 гігабайт.

Среди недостатків цього пристрою – поперемінна робота сім-карток і замала для такого" заліза" автономність (2300 мАг).

Читайте також: Новинка від Sony – Xperia L1

4. iPhone SE


iPhone SE

Істинно жіночий чотиридюймовий iPhone SEВ приємному корпусі, створеному з алюмінію, комфортно управляється однією рукою. Девайс Розроблений для дівчат, які не люблять геймінгу. Двох Ядер чіпсету та двох гігабайт оперативної пам'яті вистачає для веб-серфінгу та “маленьких” ігор.

Важливо: пристрій не розрахований на додатковий розширювач сховища, але випускається з постійною пам'яттю 16-128 гігабайт.

Переваги:

  • Серфінг та завантаження програм без вірусів: ОС айфона захищена.
  • Основна камера на 12 Мпікс з double-спалахом, функцією для стабілізації та автоматичним фокусуванням виявляє обличчя, що дозволяє створювати якісні кадри.
  • Фронталки (1,2 Мпікс) достатньо для відеозв'язку.
  • Батарея на 1624 мАг при стандартному використанні" тримається" цілий день (10-12 годин).

Мінуси цієї моделі полягають в одній sim-карті і слабку для селфі фронталки. Роздільна здатність дисплея не дотягує до FHD (1136x640), втім, при такій діагоналі це непомітно.

Цікаво почитати: iPhone 8: 3 важливі зміни

5. Samsung Galaxy A3 2017


Samsung Galaxy A3 2017

Samsung Galaxy A3 2017 пристойними розмірів екраном – 4,7” і укладений у чудово виглядає обшивку, що є поєднанням скла і металу. Блискуча поверхня виглядає модно, а завдяки габаритам апарат зручно тримати в руці. Двох гігабайт ОЗП в комбінації з фірмовим процесором, який має вісім ядр, достатньо для класичного щоденного використання і для" важких" програм.

Позитивні якості:

  • Завдяки захищеному дисплею можна носити апарат без чохла плівки: він не подряпається, а пил не потрапить усередину. До того ж HD-показники роздільної здатності дають можливість насолодитися деталізованим зображенням з насиченими кольорами.
  • Шикарна основна камера цього двосимочника (13 Мпікс) – те, що потрібно для знімків приголомшливої якості: їх не соромно опублікувати в соцмережі навіть без ретуші. Те саме стосується і восьмимегапіксельної фронталки: натуралістичне зображення під час відеозв'язку та відмінні селфі гарантовані.
  • 16-гігабайтне сховище збільшується флешкою до 256 Гб.
  • Непогані показники автономності (до 12 годин у режимі" всього потроху") досягаються завдяки 2350 мАг ємності акумулятора та екрану стандарту AMOLED.
  • Не переживайте, якщо впустіть гаджет у воду або на асфальт – рівень захищеності IP 68 його не схильним до впливу зовнішніх впливів: удари, занурення у воду, падіння смартфону не страшні. Сміливо спілкуйтеся під час снігу чи зливи.

Незважаючи на масу плюсів, у цього" андроїда" все-таки є недолік - комбінований лоток для карток sim.

Читайте також: Вся правда про Samsung S8 і S8 +

6. Huawei P9 Lite


Huawei P9 Lite

Насолоджуйтесь відеопереглядом у FHD з іміджевим фаблетом Huawei P9 Lite великим екраном на 5,2”. Цей апарат з потужним восьмиядерним" залізом" (1,7 гігагерца) та 3-гігабайтною ОЗП, подарує насолоду як при звичайному серфінгу в інтернеті, так і в геймінгу. Окантовка пластикового корпусу – металева, що додає йому вишуканості.

Плюси:

  • Знімайте фотографії та відео у чудовій якості з 13-мегапіксельною основною камерою, оснащеною спалахом. Оптика також записує HD-ролики.
  • Порадуйте друзів у соцмережах чудовими фронтальними кадрами з камерою на 8 Мпікс. Спеціальна функція допомагає захопити якнайбільше заднього плану: ідеально для зйомки на тлі красивої місцевості або групових фотографій.
  • Збільшується на 256 Гб за допомогою картки постійного" жорсткого" (16 Гб) вистачить, щоб зберігати улюблені фото, аудіо треки та фільми.
  • Чудова автономність двосимочного" андроїда" забезпечується завдяки акумуляторній ємності, що становить 3000 мАг і матриці, що економить енергію – AMOLED.

Недолік у гаджета несуттєвий – суміщений лоток, призначений або для другої сім-карти або для накопичувача.

Цікаво почитати: Огляд смартфона LG Stylus 3 M400DY – новинка 2017 року

7. Asus ZenFone Max


Asus ZenFone Max

“Андроїд-двосімочник” – Asus ZenFone Max розрахований на мікро-картки. Оснащений яскравим екраном, що видає натуральні, насичені відтінки в HD, фаблет дозволяє дивитися кіно та гортати фотографії з насолодою. Цьому сприяє великий (5,5”) дисплей. Гаджет поставляється в корпусі із пластику, отороченому рамочкою з металу.

Важливо: фаблет обладнаний OTG, що дарує користувачеві можливість підключати до нього USB-накопичувач.

Переваги:

  1. Шикарна апаратна начинка: чіп з чотирма ядрами, де кожне функціонує на 1,2 гігагерцах, від Qualcomm, та ОЗП (2 Гб). Девайс добре веде себе у простих іграх, швидкий у веб-серфінгу.
  2. Камера, розміщена на тильній стороні, має хороші показники роздільної здатності (13 Мпікс). Double-спалах, фокусування лазерного типу, що спрацьовує автоматично, допомагають створювати класні знімки з першого ж" клацання".
  3. Діафрагма п'ятимегапіксельної фронталки f/2.0, завдяки чому збільшується експозиція. За рахунок цього у користувача з'являється можливість Захопити більше заднього плану, сфотографуватися в компанії без монопода.
  4. Супер автономність апарату досягається за рахунок найпотужнішої батареї на 5000 мАг. Завдяки цьому користуватися гаджетом у режимі" всього потроху" можливо більше доби.

ДО мінусів цього девайсу належить сховище – постійне на 16 гігабайт. Розширюється воно SD-накопичувачем до 64 Гб, що замало для зберігання відео-файлів та ігор.

Цікаво почитати: Топ-10 смартфонів LG: найкращі в 2017 році

8. iPhone 6S


iPhone 6S

iPhone 6S девайс, який підкреслить індивідуальний стиль і допоможе зробити хороші знімки. Апарат має 12-мегапіксельну тильну оптику з функцією фокусування, яка активується автоматично. Фронталка на п'ять мегапікселів дає відмінне зображення під час відеорозмов, а також гарні селфі.

Достоинства:

  • Завдяки діагоналі дисплея 4,7” смартфон зручно лежить у долоні і керується однією рукою. Рівні 1334x750 показники дозволу дозволяють грати, дивитися кіно і гортати картинки з комфортом.
  • Щоб комфортно серфити в браузері, користуватися соцмережами, дивитися відео на youtube" заліза" цієї моделі вистачає (2 Гб – ОЗП та 2/1,84 – ядра процесора/частота).
  • Алюмінієвий корпус захищає апаратну" начинку" від пилу. А екран обладнано покриттям олеофобного типу, на якому не видно слідів від пальців.
  • Пам'яті сховища об'ємом 32 Гб достатньо, щоб зберігати книги, програми та аудіо.
  • Для такої" начинки" 1715 мАг достатньо: смартфон протримається близько доби при активному використанні.

У цій моделі є парочка мінусів, які полягають у відсутності можливості поставити SD-накопичувач і другу сім-картку.

Читайте також: Огляд нового Samsung Galaxy J7 2017 (SM – J730): флагман серед бюджетників, бюджетник серед флагманів

9. Sony Xperia X


Sony Xperia X

Чотирьохядерний Sony Xperia X, два ядра якого працюють на 1,6 гігагерцях і призначені для класичних завдань, а два – на 2,15 (для ресурсомістких додатків), дають відмінні показники продуктивності . До того ж швидкодія апарату-андроїда посилюється завдяки 3-гігабайтній оперативній пам'яті.

Плюси:

  1. Алюмінієва обшивка девайса додає йому стилю, перетворюючи на іміджевий гаджет.
  2. П'ятидюймовий дисплей показує зображення у FHD, зберігаючи натуральність кольорів. Крім того, екран покритий захистом із міцного скла, що запобігає пошкодженню сенсора.
  3. У пристрій ставиться дві нано-картки, що дозволяє розділити контакти близьких та колег.
  4. Основна камера видає зображення з приголомшливою роздільною здатністю 23 Мпікс. Оснащена спалахом і функцією, що розпізнає обличчя, вона дарує можливість з першого" кліку" створити кадр, який не потребує ретуші.
  5. Камера, розміщена на лицьовій частині гаджета, порадує роздільною здатністю (13 Мпікс) та об'єктивом з фокусом f/2.0. Такі показники дають можливість створити якісне селфі в компанії або на тлі гарного пейзажу без монопода: камера захопить максимум фону.
  6. Розширюється на 200 гігабайт, внутрішній об'єм сховища (64 Гб) дає можливість перетворити смартфон на повноцінний жорсткий.
  7. 2700 мАг ємності батареї відповідають за автономність: завдяки цим показникам девайс" тримається" 10-12 годин звичайного застосування.

При всіх перевагах девайсу все ж таки ВИДІЛИМОнедолік - апарат незручний для геймінгу на максимальних налаштуваннях.

10. Asus ZenFone 3


Asus ZenFone 3

Asus ZenFone 3 фаблет на" андроїді" для шикарних фото. Діагональ дисплея пристрою дорівнює 5,2 дюймам, при цьому екран відображає картинку з приголомшливою реалістичністю FHD. Екрану девайса не страшні подряпини від ключів та пил, адже він захищений за допомогою спеціального скляного покриття. Апарат з усіх боків покритий цим склом, до того ж оснащений кришкою, яка має металеву структуру та окреслена металевою рамкою.

Переваги:

  • Гаджет працює з двома картками sim, що дозволяє користуватися послугами різних операторів.
  • Грайте у “важкі” гейми на середніх налаштуваннях, використовуйте ресурсомісткі програми з комфортом завдяки восьми ядрам чіпа, кожне з яких діє на 2 гігагерцевій частоті. Об'єму (3 Гб) оперативної пам'яті вистачить для повсякденного серфінгу в браузері та інтернет-додатках.
  • Фотографуйте та фотографуйтеся із задоволенням, завдяки камерам з показниками 16 Мпікс (основна) та 8 Мпікс (для селфі).
  • Заряджайте пристрій раз на 6-12 годин, при цьому активно користуйтеся ним весь цей час: 2650 мАг ємності вистачить.
  • Зберігайте щонайменше 32 гігабайти даних завдяки місткому постійному сховищу. Бажаєте більше? Поставте додатковий накопичувач до 128 Гб.

Недоліком пристрою є “перенасиченість” відтінків у стандартній передачі кольорів. Втім, якщо це" ріже" око, ручне регулювання допоможе.

Цікаво почитати: Потужний камерофон Asus Zenfone 3 Zoom: огляд 6 головних характеристик

Кожен із представлених тут смартфонів гарний по-своєму. Всі вони стильні, продуктивні і мають гарні камери. Але Серед

Коментарі
Залиште коментар
Л
31.10.2017 12:48

Гаджетом Huawei пользуюсь с мая. Если говорить о высоком, например, о напичканности функций, то с этим полный порядок. Также меня устраивают фотки и огромный экран. Телефон нормально справляется с задачами и не тормозит!

А
31.10.2017 12:48

Наконец порадовал себя покупкой Самсунга! Реально о таком аппарате, как S8 я давно мечтал! Мне нравятся его внушительные размеры, а камера просто дарит фантастические снимки и видео! Почувствовал себя человеком!

О
31.10.2017 12:47

С удовольствием пользуюсь 6 яблоком и вообще не считаю его вариантом только для девушек! Кто такое придумал!? Фотки получаются космического качества. Памяти с головой хватает. Вообще не пожалел о своем выборе!

С
31.10.2017 12:47

Практически все мои знакомые девушки бредят "яблочными" смартфонами, еще и последнюю модель каждой подавай. А то, что редкая из них разберется хотя бы с половиной функционала - это неважно. А все только потому, что престижно и статус придает.

I
31.10.2017 12:47

Думаю, как ни крути, а Айфон 7 занимает лидирующие позиции не только среди девушек, но и среди мужчин. Думаю, мало кого занимает тот недостаток, что у гаджета только 1 симка, хотя я не понимаю, почему нельзя было сделать на 2?

В
31.10.2017 12:46

Любой смартфон из этой десятки достоин похвалы как по внешнему виду, производительности так и функциональным возможностям. А выбирать аппарат уже нужно зная предпочтения своей девушки и своего финансового состояния.

М
31.10.2017 11:35

Моя девушка старается запечатлеть на память чуть ли не каждый прожитый момент своей жизни. Поэтому бы я конечно выбрал замечательный Sony Xperia X. Камера просто супер и внешне аппарат смотрится довольно симпатично.

А
31.10.2017 11:35

В моей миниатюрной ладошке прекрасно помещается iPhone 7 и смотрится гармонично. Но к сожалению даже если сложить мою стипендию и зарплату моего парня, то на такой гаджет придется копить очень долго. А ведь еще и кушать хочется.

С
31.10.2017 11:35

Не совсем понятно, почему рейтинг адресован девушкам - такие телефоны достойное приобретение и для парня (если не учитывать цветовую гамму). Но если выбираете подарок - всё же стоит уточнить, возможно Ваша избранница относится к редкой группе "нелюбителей" яблочных девайсов.

Е
31.10.2017 11:07

Предлагаю сразу ждать 8 или 10 яблоко. )) Девушка, такой сюрприз-подарок точно оценит, а также не стоит забывать про новенькие яблочные часики! Я уже мечтаю получить телефончик в новом золотом цвете!!!

Категорії