Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

У мережі магазинів MOYO відкритий перший в Україні «Центр досвіду Microsoft»

Дата публікації: 01.09.2014 14:00
Дата оновлення: 01.09.2014 14:00

У магазині MOYO столичного ТРЦ «Sky Mall» відкрили «Центр досвіду Microsoft», в якому користувачам пропонують відразу кілька унікальних послуг.

 __14

Зокрема, відвідувачі центру можуть:

- отримати індивідуальні консультації у кращих фахівців, які пройшли спеціальну підготовку;

- дізнатися про переваги нових версій операційної системи Windows і пакету Office;

- ознайомитися з актуальним асортиментом планшетів, ноутбуків, смартфонів, аксесуарів і програмного забезпечення Microsoft, які пропонуються відвідувачам Центру за найвигіднішими цінами.

 _1_02

Крім того, з 16:00 до 20:00 в «Центрі досвіду Microsoft» щодня проходять так звані Happy Hours (щасливі години). В цей час кожен відвідувач зможе звернутися до фахівців Центру і отримати вичерпну безкоштовну консультацію.

 _2_04

 _3

Мережа магазинів MOYO неодноразово демонструвала українським користувачам інноваційні технічні рішення і новітні зразки споживчої електроніки. Цього разу гостям презентації «Центру досвіду Microsoft» були продемонстровані технології майбутнього:
шолом віртуальної реальності Oculus Rift, завдяки якому всі бажаючі отримали можливість по-новому поглянути на тривимірну графіку і приміряти на себе роль безпосереднього учасника 3D-ігри, 3D-принтер, і одну з новітніх програм дизайну інтер'єрів. Гості «Центру досвіду Microsoft» змогли розробити дизайн свого будинку за допомогою фахівців, роздрукувати тривимірні зображення і забрати їх з собою в якості сувенірів.

 __

 3d_

Рекомендуємо відвідати «Центр досвіду Microsoft», в якому вас чекають не тільки нові гаджети, але і нові враження, позитивні емоції, яких так не вистачає сьогодні кожному з нас.

Коментарі
Залиште коментар