Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

GPS-навігатор Prestigio GeoVision 5850HDDVR: він крутий і з камерою

Дата публікації: 18.08.2014 00:00
Дата оновлення: 18.08.2014 00:00

Творцям GeoVision 5850HDDVR вдалося поєднати в цьому пристрої два різних автогаджета, які ще зовсім недавно доводилося купувати окремо. Крім GPS-навігатора з встановленою картою України і програмним забезпеченням Navitel 7.5 ця модель оснащена вбудованою 1-мегапіксельною камерою з кутом огляду 120 градусів, що дозволяє використовувати гаджет в якості відеореєстратора. Інтерфейс навігатора і камери одночасно виводяться на 5 дюймовий екран за принципом «картинка-в-картинці» (якщо цей ефект вам не подобається, його легко відключити), так що під час руху водій може бути впевнений як у правильності маршруту, так і в тому , що відеофіксація руху не зупиняється ні на секунду.

Якщо дорога знайома, а використовувати відеореєстратор вам не хочеться, GeoVision 5850HDDVR легко перетворити в компактний планшет – адже пристрій працює під керуванням операційної системи Google Android 4.0. чином, перед черговою поїздкою гаджет можна підключити до бездротової мережі за допомогою модуля Wi-Fi, завантажити в нього вагон і маленький візок ігор, мультфільмів і додатків, а потім віддати тим, хто сидів на задньому сидінні дітям і в цьому випадку вони гарантовано не будуть нудьгувати під час далекої дороги.

_hddvr

Навігатор оснащений процесором з тактовою частотою 1,3 ГГц, у нього 512 МБ ОЗП і 8 ГБ флеш-пам'яті, яку легко розширити за допомогою карти microSD (32 ГБ). В дорозі його можна підключити до прикурювача або задіяти потенціал вбудованого літій-іонного акумулятора на 1000 мАг. Не забули навіть про FM-трансмітер і роз'єм для навушників: раптом вашим пасажирам захочеться послухати новини або розважальне шоу на улюбленій радіостанції.

Залишається додати, що в комплект поставки пристрою входять USB-кабель, автомобільний зарядний пристрій і практичний тримач для лобового скла.

Коментарі
Залиште коментар